• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Jaký build na vojáka? (duelant,do bitvy o pevnost)

  • Zakladatel vlákna DeletedUser18640
  • Vytvořeno

DeletedUser18640

Guest
Ahojte

Chtěl bych se tady zeptat a požádat o rady jaký je takový nejlepší build na vojáka do bitev a i na duely. Hraju na Floridě lvl 33 a schopnosti mám tak rozdělené .. dalo by se říct že všude kde má bod co dočinění s bojem nebo k duelům a nevím kam je mám třeba na začátek dávat, abych měl trochu i ty práce na xp (lepší levelování). Nějaké stránky sem prohlížel, ale přišli mi, že jsou spíš... zastaralé, když to tak napíšu :D. Chtěl bych vědět jak je to teď v čase přitomném :D se schopnostma. Kam je dávat a tak :) Byl bych moc rád za každou radu. Jinak jedu na sílu (25) chladné zbraně a sem tam charisma (6).

Děkuji :)
 

DeletedUser16057

Guest
Moje rada: Napřed expi a až pak se zajímej o buildy. Protože ti to postupem lvlů bude případně znemožňovat nějaké práce k úkolům apod.
 

DeletedUser18640

Guest
Dobre. Dnes sem dostal radu ve hre tu samou. Expit a vse davat do sily a vystavba prej sou tam prace za hodne xp na vystavbe do lvlu 60 - 70 potom si dat reskill a body prej do presnost a reflexy ... atributy do sily nechat. Co natoto rikas ty? :) Myslis ze to je tahle dobre nebo bych si mel davat potom body jinde? :)
 

Pawn

Člen týmu
Expit určitě se stavbou dle mýho, jde to tam rychle a práce poté máš blízko u sebe.. ze začátku i krmení dobytka/stavba ranče dává slušný expy, který by jsi díky síle měl moct vcelku brzo. Poté po čase točit práce u Stavby Kasína,Misie a spol. Každá z těch 5 dává ranec expů, ale to už budou chtít nějaké ty body ve stavět + hadry na sebe abys to mohl co nejdříve. :-)

Voják může bejt duelant tím stylem že dáš vše do síly --> Díky tomu máš Sílů úderu,Houževnatost. A zároveň do Bitev zdraví.
A Pak je čistě na tobě zda si zvolíš reflex,přesnost / úhyb,přesnost kombinaci. Ale k houževnatosti, se spíš hodí ten reflex s přesností, a bejt už odporák úplně. HP do bitev ti zároveň potom dodaj ty body v síle, ale hodí se premko, potom se to dá vcelku slušně. A s nuggetama zadarmo, se to premko uživit dá si myslím. :-)

Jinak, krom téhle možnosti mít oboje kvalitně nejde, prostě se skilly moc rozcházejí, a ty jako voják se od tebe očekává hlavně to zdraví na bitvách..

Uvidíš možná si to i než dojdeš na ten lvl 70 nějak rozmyslíš, a budou tě víc bavit bitvy, a nakonec to pak jen všecko naházíš do zdraví, a budeš tank jak voják má být a nebudeš kutit duely ani. :-).
 
Jsi vynechala tu práci za nejvíc expů: stavbu kostela ve města, sice z toho nejsou žádné peníze (které bude potřebovat), ale zas expy jsou defakto o řád nad pracemi na mapě .. jen si musí vždy najít město se správným lvl kostela.
 

DeletedUser18640

Guest
Díky za odpovědi a ano spíš ty bitvy jako voják :) Však co, je hodně světů a na každém si můžu zkoušet jinou kombinaci, včera sem si na jednu trošku sám přišel podle sebe :D jinak ten kostel .. předpokládám stavit ty vysoké úrovně že? To mě nenapadlo, to asi zkusím, díky moc za rady :)
 

DeletedUser

Guest
Build podle mně už není podstatný, snad jenom kdyby se otevřel nový svět a hrálo se o žebříček. Důležitější je vybavení - itemy.

Rozvoj vojáka na pevnosti je daný Síla (atributy), a schopky rozdělit podle zaměření (tank, poškození nebo odpor-uhýbání). A to v souladu s výbavou z tombol.

Význam HP už zkouší oslabit - snad už pokus jede někde na polské verzi, ale zatím je to to ořechové, které se od vojáka čeká (hodně HP a aby něco na hrotu vydržel), a na rozehraných světech toto už levelem těžko doženeš. A poškození dohnat dobrou puškou - dělám jednoranku na 5.tý level a to je mraků peněz. Na nižších levelech zbytečné.

Vzhledem k atributům v síle - práce stavební + výbava (šlechtic apod.), jinak nic moc. Denní přihlašování je u vyšších levelů významnější 10% expů za 5 dní.

Závěr, pokud chceš jít na pevnosti na rozehraném světě, udělej si duelanta a schovávej se mimo dostřel nepřítele. Občas něco trefíš, a s duelantem máš šanci dát kritika (větší poškození).
 

DeletedUser18640

Guest
No radši upřednostňuju vojákovi výhody než duelantovi :) Ale jinak jo, díky za tip :)
 
Nahoru