• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: aktualizace 2.40

jak na Cizince? Nejlépe nasadit hadry co přidávají Sílu úderu nebo Střílení (podle tvé zbraně) a Přesnost .. hlavně žádnou houževnatost a reflexy. (sady nefungují, zkoušel jsem doolina, detektiva atd).

v duelu jsem se postavil bez úhybu a zadal jen na hlavu a asi šestým duelem to vyšlo. případně pomůže i posílení typu Brusný kamen.
 

DeletedUser6397

Guest
Hoj,nemůžu najít Telegram pro Charlese.Dělám práci pony express,už mám za sebou desítky hodin i patnácti vteřinovky a nic...Skutečně tam není žádná podmínka že mám mít něco na sobě?
Děkuji za odpověď
 
Zkus ještě jednou zkontrolovat následující:
1) máš přijatý úkol, kde ho po tobě chtějí
2) neválí se ti dávno už někde v inventáři - použij lupu pro vyhledávání a napiš tam "telegram" (stejně tak to můžeš ověřit i v salonu u zadavatele úkolu


Mě padl bezproblémů. Co vím, měla by tam být nastavena šance nálezu 80%. Takže by na první, maximálně druhé práci měl padnout.

Pokud by ani opětovná kontrola nepomohla, napiš na support, tam to budou moci zkontrolovat detailněji.
 

DeletedUser6397

Guest
Tak jsem ho měla v inventu,vůbec nevim kdy jsem ho našla.Orientovala jsem se podle toho že v úkolu byl pořád světlý,jako že ho nemám.Nevěděla jsem že ho mám mít na sobě,díky za radu :)
 

DeletedUser12378

Guest
no musis ho mit na sobe aby ti v ukolu ztmavnul... taky sem ho tak hledal :-) a myslel si ze ho jeste nemam :-)
 
Nahoru