• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Boje u Appomattoxu - OTÁZKY A ODPOVĚDI

Ano, to je palčivá otázka. Nakonec bude možná trochu záviset i na generálech, zda budou dostatečným lákadlem pro účast :)

Když jsem kalkuloval s počty, tak mi to vyšlo tak, že by právě těch 200-250 mohlo být naplněno. Uvidíme tedy, zda byl předpoklad správný.
 
1 - ano
2- tam je ještě drobný otazník, protože není na 100% jisté, zda se je povede zablokovat, aby nevyskočily k plnění všechny od znovu. Nicméně pokud to bude jen trochu možné, úkoly tam nebudou. Každý je již ve většině případů splnil na domovském světě a kdo náhodou ne, tak toho úkoly stejně nebaví.
 

DeletedUser13189

Guest
Velice pěkně vymyšlená akce :) Snad bude hojná účast :) Možná by nebylo na škodu hodit oznámení přímo do hry ,ať se přidá co nejvíc lidí...

Jen jedna otázka: Začátek bude 21. 10. ,ale první bitvy budou až 23.10 , bude možnost kopnout Awesomii na odzkoušení ? :)
 
V plánu žádná zkušební bitva není. Jednak se domnívám, trochu narcisticky, že jsem to vymyslel téměř dokonale a žádné zkoušení nebude třeba a také proto, že 21. 10. je pátek kdy na tom hodně lidí může být s časem na štíru, takže by stejně nebyl čas zkoušet a v sobotu totéž. Až neděle je z dlohodobého horizontu prvním osvědčeným dnem, kdy většině lidí nečiní potíže být online na bitvě. A v neděli se již začíná ostrými bitvami.

Nějaká bitva se v oněch dnech (pátek, sobota) možná objeví, ale to bude jen test ze strany supportu, aby pak klapalo nastavení bitvy na přesný čas bez nějakých problémů. A vzhledem k tomu, že tato bitva se odehraje velmi rychle (od jejího vyhlášení do proběhnutí bude jen pár minut), jen tak někdo se jí nezúčastní :)

Jinak oznámení do hry je samozřejmě v plánu. Hned jak jsem nahodil první oznámení na fóru, začal jsem odkaz sem na fórum spamovat kde to šlo :) I když hlavní práce v náboru bojovníků přeci jen zbyde na generály a jejich pomocníky.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser16637

Guest
Ahoj Hivko,
jak to bude s nugetami? Bude možné zakoupit třeba posilovák v shopu?
 
Vaše postava na Yukonu bude mít stejný nick jako vaše oroginální postava a bude mít tedy i stejné konto nuget. Shop na Yukonu samozřejmě také bude, takže budete moci nakupovat cokoliv v něm najdete, ať už za nugety nebo za dluhopisy z prvních bitev, případně z denního loginu.
 

DeletedUser

Guest
jelikož bude presun na Yukon cz. Tak se prenesou i nugety které na postavě máte. jinak si mužete třeba vzít zlatý dopis nebo černý s UPD a pak kupovat z shopu věci.

Toto mě zajímá, v propozicích je psáno, že se UPD nepřenáší. Formou obálky to ale jde, je to tedy přípustné? Support nebude kontrolovat ID zadaných itemů, tak to asi půjde, ale nechtěl bych pak být nějak penalizovaný.
 
Nepřenáší se UPD které má původní postava na kontě. Stejně jako peníze, které jsou na kontě nebo dokonce na trhu. Nicméně peníze jsou ve své podstatě uložené v každém předmětu, který jde prodat dědkovi. Stejným způsobem jsou dluhopisy uloženy v obálkách.

Použitelný produkt je takový, který si hráč nemůže "obléknout na sebe" a je jedno, zda je to elixír, posilnění na zbraň či obálka s dluhopisy nebo třeba recept. Čili aby bylo přímo odpovězeno na otázku, obálky s dluhopisy je povoleno zadat k přenosu jako některý či některé z 20 použitelných produktů.
 
Ano,
character_award.png
lze také přenést.
 
Pokud se nenajde čtvrtý generál, budou pouze 3 týmy. V bitevním kalendáři tak dojde ke změně a vždy bude mít jeden tým volno. Zároveň také odpadne souboj o třetí místo.

Ještě bude asi předmětem diskuze, zda neprodloužit lhůtu na registraci generálů s tím, že kdo se první přihlásí, ten to je. Nicméně možná i to bude zbytečné.
 
Nahoru