• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Prodej vylepšených věcí

Pěkné odpoledne,
Chtěl bych se optat, zda-li někdo z vedení neví, jestli bude v budoucnu možnost prodeje vylepšených věcí ? Teďko mi spousta takových věcí leží v inventáři a většinu z nich nevyužívám, takže bych je rád povyměňoval s jinými hráči a zároveň myslím, že asi nejsem jediný, kdo to tak má. Poněvadž postupem času většina hráčů střídá, mění a rozprodává sady a je škoda, když se mi válí v inventáři třeba nějaký klobouk vytuněný na trojku a je mi prakticky k ničemu, protože ostatní věci ze sady vyměním za to, co se mi hodí více.

Díky
 
Při zavádění vylepšování bylo deklarováno, že rozhodnutí vylepšit předmět má stejnou váhu jako volba charakteru, pohlaví a nebo řemesla a nepůjde vzít nikdy zpět, tedy ani prodávat.

Pokud by to bylo umožněno, bylo by to velké překvapení.
 
No zas na druhou stranu, kdyby se při rozkládání se vytvořily vždy jen dvě kopie nižšího lvlu, tak by to za mě bylo dostatečně funkční i opačným směrem.
 

Pawn

Člen týmu
Bylo by to super.. a já co četl, tak něco podobného za návrh padlo i u nich na forku. A community manager se k tomu vyjádřil, že děkuji za feedback a názory a budou zvažovat.. tak by jsem se nedivil ničemu postupem času. :-) Nicméně, také se mi válí v inventu dost věcí, který i kdyby nešly rozložit, ale jen prodat, tak by určitě udělali radost někomu koho bych rád podpořil aby například mohl s námi bitvit kvalitněji nebo něco podobného.. Takhle mraky věcí zatuhne v oběhu a nejde s nima fakt nic dělat. Nezbývá než doufat. :-)
 
Ad zatuhlé věci (a asi trochu offtopic) - za mě to je způsobeno tém, že INNO prostě do hry neiplementovalo fungující aukci (takovou, kde by příhoz byl příhoz a celé to nebylo jen o to trefit poslední vteřinu) a když pak člověk neví tržní cenu, tak radši začne syslit invent a měnit věci napříč světy, protože tenhle systém je narozdíl of té aukce daleko více fér. A to jestli nějakým způsobem povolí rozklad věcí, tenhle stav nijak neposune (uff, jsem zas v tématu :) ).
 

DeletedUser3338

Guest
Pokud by INNO zavedlo rozkládání věcí nebo jejich dražitelnost, přijde tím o část zisků. Takto jsou vylepšené věci zamrzlé v inventářích a hráče, kteří je chtějí, to nutí si je obsatarat jinou cestou, která může být zpoplatněná nuggety. Samozřejmě bych možnost, předěvším rozkládání vylepšených věcí, přivítal, ale něvěřím, že to v blízké budoucností umožní.
 
Nahoru