• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Dotaz

  • Zakladatel vlákna DeletedUser18643
  • Vytvořeno

DeletedUser18643

Guest
Proč je limit pro účet dluhopisů pouze 3 tisíce kusů?Jaký to má smysl?
Před několika dny jsem dosáhl maxima a další dluhopisy se mi nepřičítají ani na účet a ani do inventáře.
Ztratilo smysl pro mne plnit denní úkoly.
Děkuji za objasnění předem.
 
Dříve byl limit 2000 upd. O Vánocích 2015 byl zvýšen na aktuální stav. A nutno podotknout, že po velmi dlouhém naléhání ze strany hráčské komunity.

Jinak pokud jsi dosáhl maxima, zřejmě je vůbec neutrácíš, proto přichází i otázka, zda pro tebe mělo nějaký smysl sbírat je i před tím, než jsi dosáhl limitu. :) Ale teď to asi trochu zlehčuji, budu předpokládat, že je sbíráš z prosté touhy mít jich co nejvíce. Doporučuji nakoupit něco v shopu, aby ti další nepropadávaly. Tam jsou poté dvě varianty - koupit drahou věc (např. energický pytel, prémiovou truhlu či nápoj na reskill) a doufat, že se do nějaké akce ve které půjdou dluhopisy použít povede co nejvíce doplnit stav a nebo kupovat levnější věci ve větším množství (hodí se raketová želva, čaje na doplnění energie nebo kapky života).

A další vysvětlení jen tak pod čarou: limit je nastaven, protože ho tvůrci hry udělali a nemá po jeho původu přiliš velkou cenu pátrat podobně jako je tomu u nemožnosti převodu UPD či $ na nugety :)
 

DeletedUser18643

Guest
odpověď

Ano.Neutrácím.Šetřím.Na vánoce,abych si mohl doplnit sety.
Navýšení jsem si všiml.V tu dobu jsem zrovna našetřil něco málo pod dva tisíce a když přišlo navýšení limitu,tak jsem nabyl dojmu,že se limit automaticky rozšíří o další tisíc kusů,když se přiblížím k maximálnímu limitu.Bohužel dojem se ukázal mylný.Nemám,za co bych utratil dluhopisy.Nenašel jsem nic,co by mne zaujalo.Zajímá mne pouze vybavení a eventuálně nugety.
Pokud bude nějaká akce jako den nezávislosti,tak můžu koupit nějaký los navíc.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Tak potom bych asi doporučil nakupování levnějších věcí, protože u INNA si člověk nikdy nemůže být jistý, kdy se vytasí s akcí za UPD :) Takže díky drobným nákupům lze udržovat množství použitelných upd na vysoké hodnotě a zároveň ty navíc alespoň nějak zhodonotit. Např. čaje se výborně dají využít během akcí, kde je potřeba hodně pracovat, ať už se sbírá cokoliv od rachejtlí, přes preclíky až po afrikány. (Ono totiž ani není nikde napsáno, že Vánoce budou za UPD - klidně může přijít návrat k dolarům a nebo ještě jiné formě platidla)
 

DeletedUser7239

Guest
(Ono totiž ani není nikde napsáno, že Vánoce budou za UPD - klidně může přijít návrat k dolarům a nebo ještě jiné formě platidla)

No například za € v podobě nákupu nuget jako tomu bylo u Colcordovy sady ? Tak to mně pěkně naštvalo. Nikde na světě nemám 300 nuget, abych si mohl koupit jedinou věc ze setu. Navíc je to časově omezené. Takže kdybych měl zítra kredit tak už je stejně po akci. :P
 
Za nugety se dá nakupovat prakticky vždy a k tomu bývá jedno alternativní platidlo dosažitelné hrou. Výjimkou jsou jednorázové akce typu černý pátek, fotbal nebo letní výprodej. A znovu podotýkám - v tomto ohledu nevím nic navíc, jen a pouze analogicky odvozuji podle minulých akcí.
 

DeletedUser

Guest
Nerozbalovat obálky s UPD, tak jich můžeš mít v inventáři více než 3000.
 

DeletedUser18643

Guest
Já bohužel jen 600 ks.
Teď už je rozbalovat nebudu.
Stejně nechápu smysl blokování.
Tohle je jediná hra,kde jsem se setkal s blokováním množství nějaké herní měny.
 
Zdravím,

taky mám dotaz: Bude se někdy opakovat Den sv. Patrika? Nebo bude někdy něco podobného? Akce se mi moc líbila.
Předem díky.
 

z3l1

Člen týmu
Zkus napsat na support :) zda by ti je převedli na obálky ty UPD třeba ti vyhoví z vlastní zkusenosti vím že to jde :)
 
Nahoru