• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Regenerace u dortu.

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 825207
  • Vytvořeno

Deleted User - 825207

Guest
Ahoj,mam dotaz,regenerace 50% u narozeninového dortu co je odměna na konci úkolové řady Tajemství The West funguje či ne?Vím že bonus do atributů co má v popisu bonusu ten dort tak nefunguje,tak mně zajímá ta regenerace,zda funguje či je to stejně jak s těma atributy co má dort přidávat a nepřidává?
 
Možná jako odpověď poslouží to, že po nasazení dortu se objeví ještě jeden úkol u Waupeeho.
 

Deleted User - 825207

Guest
Ten mám samozřejmě hotový taky,atributy samozřejmě ten dort nepřidává a ta regenerace mi nesedí a nějak nefunguje.
Normálně bez dortu mám 6/8 kusů morouse(25% regenerace)+Collinovy zbraně(+20%)=45%.Při výběru luxusní apartmán v hotelu pro spánek se mi 0-50 energie zregeneruje za 1h 28min,0-150 to bylo 4h 24min,pokud jsem spával v pevnosti kde byli kasárny úroveň 6 tak z 0-50 energie bylo za 1h 6min,0-150 3h 18min tudíž mi to sedělo na těch 45% rychlejší regenerace.Dnes jsem dodělal tu úkolovku tajemství,tak že jdu zkusit tech 50%,sundal jsem z morouse nočník,nasadil dort a výsledek byl sada morouse 18%+Collinovy zbraně 20%+dort 50%=88%,šel jsem jako dříve hotel,luxusní apartmá,0 energie ale bohužel 150 energie se mi zregenerovalo za dobu co by se mi regenerovalo bez dortu,takže se mi počítalo jen morous+zbraně nikoli dort a to 5h což mi sedělo na těch 38% z morouse a zbraní.Tak proto se ptám jak to je,atributy nepřidává a očividně ani ta regenerace nefunguje..
 

Deleted User - 825207

Guest
No já tu úkolovku mám hotovou tak jak to myslíš abych si přečetl úvodní text úkolu?
Ty bonusy u toho dortu teda nefungují a ani nebudou fungovat nebo jak je to?
 

Deleted User - 825207

Guest
Tak to bohužel nevím co tam stálo,úkol mam již splněný a nečetl jsem co tam bylo psáno.Můžeš teda prosím říct co se tam psalo?Nebo jak to s tím dortem teda je?
 
Waupee

Dobrý den. Proč se setkáváme?... Co to je? Dort... Křičí! Slyším hlasy... Touží po krvi... Zastavte to... Nechte mě na pokoji!... Tento dort je vyroben z krve... Aaaah... Krev se rozlévá... Trhají mou duši... Musíš ten dort zničit... Pohřbít ho! Zaživa!... Spálit... Krev na tvých rukou... Spal to!... Spal to... Krev na tvých rukou!

Zapotřebí:
  • - [1]
    finished_shape.png
    Tajný narozeninový dort 1/1


a konečný text:
Waupee

Co? Kde jsem? Co se stalo? Nepamatuji se... Haha! Dělám si legraci. Dostal jsem tě, že? Samozřejmě, že si pamatuji. Tento koláč jsi před několika minutami upekl. Nemyslel sis, že byl prokletý? Haha! To je tak legrační. Jsi opravdu někdo.
 

Deleted User - 825207

Guest
Áha,tak to potěší..Díky za objasnění a nyní když vím že jsem se těšil marně se může témat zamknout.
 

Deleted User - 825207

Guest
No ty máš na mysli asi ten co je v sérii úkolů Historie The West,tam je odměna takovy dort co přidává +8 modlení,já však myslel ten co je odměna v úkolovce Tajemství The West a tam je odměna tenhle dort: https://prnt.sc/jjfac0.
 

Pawn

Člen týmu
Blbost, dort určitě fungovat má, téma na .de forum tomu odpovídá, že to bude opraveno v budoucnu aby dával jak staty tak regeneraci jak má.

EDIT:"Co to je? Dort... Křičí! Slyším hlasy... Touží po krvi... Zastavte to... Nechte mě na pokoji!... Tento dort je vyroben z krve... Aaaah... Krev se rozlévá... Trhají mou duši... Musíš ten dort zničit... Pohřbít ho! Zaživa!... Spálit... Krev na tvých rukou... Spal to!... Spal to... Krev na tvých rukou!"
Je jen narážkou-referencí na úkolovou řadu "Hernandův meč", kde Waupee chce meč zničit ze stejných důvodů.
 
Naposledy upraveno:

Deleted User - 825207

Guest
Takže na de forum se psalo že to bude opraveno a fungovat bude jo?Hmm,HIV můžeš to prosím teda objasnit?
 

Deleted User - 825207

Guest
To víš zelí dělá projekt,není čas..Ani vlastně odpověď od admina tady není,jak to bude s tím dortem..Na bete psali že v aktualizaci co teď bude se opraví staty ale o regeneraci ani zmínka,člověk si informace musí hledat sám,tady nikdo nic neví,vidíš otázky pro adminku,žádná odpověď na ty dotazy tam..Takže vidíš jak to funguje..
 

DeletedUser17809

Guest
Jo, taky jsem to chtěl poznamenat. Je to trochu zvláštní.
BTW Zelí na tu wiki není sám, pokud vím.... Nové sady přibyly, takže na tom očividně někdo dělá....
 
Nahoru