• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Fotbal

Mikosansobi

Člen týmu
logo_soccerevent.png





Nazdárek fanoušci fotbalu!



Léto se zdá být v plném proudu. Možná je čas pro týmovou hru... co třeba s míčem? Podívej se kolem sebe! Najděte svůj tým, buďte vůdcem a vyhrajte zápas!


button-icon_soccer_58x58.png


Od 14. června do 28.června budete mít možnost, s trochou štěstí při práci na mapě, najít až 250 modrých karet. Mějte oči otevřené! V sběratelských kartách můžete také najít různé výrobky nebo položky. V každé modré kartě je umístěn malý dárek, který vám může usnadnit každodenní život v prériích. Uvnitř modré karty najdete také černý fotbalový míč, který budete potřebovat k aktivaci nové fotbalové úkolové řady. Tato úkolová řada obsahuje 15 úkolů dostupných pro každého hráče, který dokončil úkol "Zachraň salón, část 2" a má černý fotbalový míč. Jako odměnu obdržíte modré fotbalové položky z nového modrého fotbalového setu. Pro dokončení této úkolové řady získáte úspěch "Buď kapitánem!". Nezapomeňte nasbírat všech 250 modrých karet, abyste získali úspěch "Mám je všechny!" s nadpisem "Fotbalový fanoušek". V SHOPU máte možnost zakoupit modrou kartu.

button-icon_soccer_58x58.png


Máme pro vás ještě jednu fotbalovou aktivitu! Od 14. června (Beta: 7. června) do 15. července budete moci přijmout a ukončit každodenní fotbalový zápas! Pro dokončení těchto úkolů obdržíte zkušenosti, dolary a modrou kartu. V modrých kartách najdete také fotbalový set od roku 2014! Od tohoto dne může být fotbalová sada vylepšitelná.

button-icon_soccer_58x58.png




Co mohu najít během práce?

Můžete najít modrou kartu.

soccer_sale_15.png


S hrdostí vám oznamujeme vydání série sběratelských karet, Liga divokého západu 2018. Tato senzační nová kolekce obsahuje všechny největší hvězdy z divoké ligy na modrých kartách.

item_soccer_sale_18.png
soccer_sale_19.png
soccer_sale_20.png
soccer_sale_21.png
item_soccer_sale_22.png
item_soccer_sale_23.png
 
Naposledy upraveno:
Upozornění:

Počítání času v místním slangu vypadá následovně - do 28. 6. znamená, že akce končí 27. 6. ve 23:59:59. A proto 28. 6. již nepůjde nic najít.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Milí hráči,

vzhledem k nedávným problémům s nalezením modrých karet při pracích, budete mít od 14.7. - 15.7.(23:59) hodin šanci získat další modré karty.

Přihlášením se do hry přes tento link získáte dvě další modré karty.

Přejeme Vám pěknou hru.
 
Nahoru