• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze

DeletedUser18475

Guest
Však načo budu počúvať nás hráčov,veď je s tým potom veľa práce.
 

DeletedUser17382

Guest
Další rok za námi, nějaké změny proběhly. Prvně bych rád řekl, že jsem uvítal zařazení nových odměn v UPS co se týče naložení s veteránskými body. Tleskám, lidem se základním vzděláním to asi muselo trvat tak dlouho, ale aspoň něco. To co padá za 11k VB je výsměch, ale to je asi cílem.
Změna v nějaké mapě= 0% nýmandi.
Pak je ve hře "nová sada"- Bavorská, to znamená, že každý dement tu sadu koupí od jiného dementa, vylepší ji na +2,+3 a nakonec je na tom lépe než člověk co hraje dobrodružství.
Je na čase dát hru kde nebudete závislí na ostatních idiotech, tedy spoluhráčích.
S těmi akčními zbraněmi jděte taky háje, kazí hru, kór když je protihráč hňup.
 

DeletedUser

Guest
Přeji všem spoluhráčum a spoluhráčkém krásné prožití vánočních svátkú a mno krásného v novém roce 2018
 
Určitě nejsem jediný, kdo má s tímto problém:

Čím dál víc Inno dává do úkolů odehrát nebo vyhrát dobrodružství. Když se chci připojit, tak stěží se najde aspoň 6 hráčů. Čili kdy je nejlepší doba dobrodružství hrát tak, aby nás bylo alespoň 6? Zítra je volno, škola žádná - státní svátek, víkend přededveřmi a stejně ani 6 lidí se nejde na dobrodružství najít. A to je to teď za preclíky. Katastrofa....

Btw nebylo by od věci zredukovat počet hráčů potřebných na dobrodružství?
 

Deleted User - 825207

Guest
Btw nebylo by od věci zredukovat počet hráčů potřebných na dobrodružství?

Na beta forum nedávno psal jeden hráč že hrál dobrodružství kde minimální počet hráčů nebylo 6 ale jen 2 nebo 4 ala 1v1,2v2:
11OyVtJXXA.png
PFRnZXOeVA.png
ale dále se o tom nemluvilo,nebylo od žádné kompetentní osoby potvrzeno ani vyvráceno zda to byla jen chyba či se něco takové tam testuje takže kdo ví co INNO plánuje a zda to jen nebyla náhoda či nějaká chybka.:)
 

Deleted User - 825207

Guest
No hlavní problém je počet hráčů,tato hra je dobrá a mně pořád baví(jinak bych to nehrál že ano..) ale dnes je na trhu plno různých her od World of Warcraft,Hearthstone,Path of Exile,Albion online a mnoho dalších které lákají hráče a prostě West je jen klikačka a spíš pro starší lidi co prostě nesedí u pc půl dne a nehrají něco ale občas si sednou k pc,třeba po práci večer,pokecají na chatu,odehrají bitvu,naklikají práce či kostel a jdou spát/věnovat se ženě/dětem apod ale zase ne že by West byl špatný pro mladé lidi ale podle mně mladé lidi spíš lákají ty online hry kde,jak bych to řekl,aktivně hrají a ne jen naklikají a jdou od toho.West už má nějaký ten rok za sebou a dříve na trhu nebyla taková záplava online her jako je tomu třeba dnes proto i někteří hráči jdou hrát něco jiné ale to nic nemění na tom že West je hra dobrá,avšak chtělo by to něco udělat s populací,je nesmysl mít xy světu kde na každém je kolik,100?200?aktivních hráčů z toho část každý rok prakticky jde na nově otevřený svět a čím starší svět je tím méně hráčů na něm je.Prakticky aktuální stav Westu je že to je hra na 1 rok,člověk poměrně rychle může udělat lvl 100 na nově otevřeném světě a pak si užívat dočasnou aktivitu a dělat co ho baví apod než zase uběhne rok a objeví se oznámení o novém světě,pak pokud chce hrát někde kde to trochu žije nezbývá mu nic jiné než jít opět na nový svět protože na tom jeho kde se nachází teď postupně to bude umírat takže pokud chce člověk hrát někde kde to aspoň trochu žije tak prakticky musí jít vždy na nový svět takže West je prakticky hra na rok,bohužel.A přitom by to bylo tak snadné,udělat 1-2 velké světy a neotvírat další,věřím že by to hru i oživilo a bylo by více hráčů a tím i zisk pro INNO.Třeba taková hra Shakes and Fidget,kdysi jsem to hrával a co vím tak mají udělané tzn. global servery,ne jen CZ ale servery pro celou europu(vím teda že to tam nějak zaváděli ty global,snad to tam pořád je a ty servery tam jsou plné) tak něco podobné by tady nešlo?Mně by nevadilo hrát na světě s lidmi z jiných zemí,představte si velkou CZ alianci,to by bylo hezký,ale myslím že by naprosto k nějakému oživení stačilo nějaké spojení tady CZ světů.Jak psal nedávno HIVe:
V Německu sedí jen sebranka několika nekompetentních osob, kteří již ani nedokáží otevřít poštu a přečíst si zpětnou vazbu od jednotlivých jazykových mutací. Je pak úplně jedno, na co se vznášejí požadavky a jak často jsou opakovány.
tak očividně to mají němci u prdele ale nechce se mi věřit že pokud by třeba hlavní administrátorka kontaktovala své nadřízené v německu že chce něco projednat tak že by jí ignorovali,neříkejte mi že CZ vedení jsou jen něco jako psy,podej,přines ala tady to tam těm volům dejte do oznámení,bude akce,za čas,hele tady máte email,přeložte to a dejte to na forum,bude výprodej..Ale když pak by jste měli na srdci něco vy,jako třeba aktuální problém s populací chtěli by jste to nějak řešit tak že by vás ignorovali a ani neodepsali to se mi nezdá teda..:) Ale kdo ví,třeba na hru opravdu kašlou a je im to jedno což je pravděpodobné když se nic nemění a každý rok se hraje ta samá písnička ala nový svět..:(
 
Ale pokud by Inno opravdu nereagovalo na požadavky jednotlivých jazykových mutací, neuskutečnila by se ani ta současná (bohužel ne příliš vyvedená) migrace.

Spíš to na mě působí tak, že je potřeba do všeho Inno dokopat, všechno jim předložit na zlatým podnose a ještě počítat s předěláváním, protože to udělají špatně. A nikdo z kompetentních lidí na to nemá nervy.
 
Nemohu si odpustit jednu poznámku. Včera po údržbě serveru došlo k tomu, že zřejmě části hráčů nefunguje dobrodružství, ale o to mi nejde, je mrtvé stejně jako všechny světy (časem), jen chci říci, že ho hraji na brazilském, ruském a britském světě. Zajímavé je, že všude byl problém, říkal jsem si " to zase bude doba". Můj úžas, když dnes ráno všechny světy jedou kromě našeho. Prostě chápu, že si člověk někde musí ulevit od naštvanosti a tak píše kam se dá, ale je to prd platné, je nás málo a tak si zvykněte, že jestli vůbec přijde někdy něco, co by mohlo west zachránit, tak to bude v době, kdy na českém už nebude co zachraňovat ....
 
Je to smutné ale je to tak mam jen jeden svět tak nemohu posoudit ty ostatní světy.Dříve jsem to hrál na vícero světech byla to pohodička.
 
Nahoru