• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Herní událost - Sedm sester

z3l1

Člen týmu


spring-n-winter.jpg



Událost Sedm sester

Brzy na jaře, kdy mráz může ještě rámovat okna v dopoledních hodinách, ale vy můžeme cítit příslib nové sezóny v každém dni. Jaro je časem probuzení, uzdravení a obnovy, úsvitu a výsadby nových myšlenek. Zdá se, že se svět znovu narodil...

Letos v březnu je stále zima přítomna, ale boujíc s jarem. Víte, proč nás zima často nechce opustit? Vidíte kolem sebe podivné chování zvířat? Zúčastněte se nové komunitní události a najděte všechny odpovědi.

silver_snowflake.png


Od 27. března do 15. dubna budete mít šanci najít 70 sněhových koulí během prací na mapě. Sedm sester umístily do každé sněhové koule malý dárek, který usnadní každodenní život na prérii. proto mějte oči otevřené! V některých sněhových koulích můžete místo dárku najít sněhové vločky. Získáním 4 zelených sněhových vloček odemknete v salónu novou tajemnou jednorázovou úkolovou řadu... Co udělat s ostatními třemi barvami? Později je budete potřebovat. Úkolová řada obsahuje 15 úkolů. S posledním úkolem získáte Truhlu sedmi sester. Nezapomeňte posbírat všech 70 sněhových koulí k získání úspěchu: Všechen sníh divokého západu!



silver_snowflake.png






Hodně zábavy a štěstí při hledání! Nechť vás provází sněhové koule.

Váš The West tým
 

z3l1

Člen týmu
Omluvte prosím pozdní přidání informací k herní události Sedm sester.
Budeme se snažit abychom příští informace přidali včas.

Děkujeme za pochopení
z3l1 a CZ The West tým
 

DeletedUser1318

Guest
Devatenáct dní, 70 koulí...?
Zatím mi moc nepadají, je vůbec reálné najít alespoň ty čtyři zelené? Makám od včera nepřetržitě, zatím tři koule, vločka jedna - žlutá.
 

z3l1

Člen týmu
Jak již je zvykem pro tyto herní události jsou nejlepší práce o délce 15s.

Takže ano je to možné ale musí se klikat furt dokola
 

DeletedUser18281

Guest
70 koulí jsem nacvakal už včera, stálo mně to 4 čaje, prémko na energii + základ energie. Tedy asi 700-750 prací po 15 sekundách.
 

DeletedUser9350

Guest
Fajn, zase není jistota, že člověk dostane všechny vločky nebo karty, ale hromadu bordelu....
 

DeletedUser19006

Guest
Ještě mi chybí 6 koulí. Taky jen po 15s. V salónu mi poradili. Jinak energie energie a energie. Vločky už mám všechny.
 

DeletedUser1318

Guest
S různou intenzitou snažení hledám ty zatracené koule, nicméně od včerejška jsem nenašel nic.
Extrémní smůla, blbý výběr prací, nebo něco jiného?
Nevím...
Pro upřesnění 30.3. celkem 190 prací, nahodile pár po hodině, pár pětiminutovek, zbytek 15 sekund. Ćubčí koule ani jedna.
Fakt se tímhle tempem dají sehnat všechny, nebo došlo k tradiční situaci, že se něco nepovedlo?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser19006

Guest
Má někdo zkušenost jak získat 3. část mapy u červené vločky ? Noviny jsem tiskl 5 hodin, ale nic. Díky
 

DeletedUser19006

Guest
Nepokračuje ten úkol u Fitsburna? Ten nabízí pátý kus mapy, který zatím nikdo nechce, tedy nikdo z těch, co mám zatím otevřené.
Od Fitsburna dostaneš mapu až splníš úkol u řeky s oblečením. Jinak v salonu psali, že stačí u mapy 3 15s a mít nasazenou červenou vločku.
 

DeletedUser18281

Guest
Mapa 3 mně taky nepadla z hodinovek na novinách. Pak jsem pokračoval na novinách po 15s pracích a padla asi na 10.tý pokus. teď mám 3 náhrdelníky a 6 kousků mapy a od Wapue jsem dostal za úkol prospat 8 hodin. Dál nevím.
 

DeletedUser14059

Guest
Prosím vás, jak se jmenuje ta řada se sedmi sestrami? Zelené vločky už mám 5x a nejsem si jistý, jaká z těch X řad, co mám v salonu rozjeté, patří k sestrám… Díky :)
 

DeletedUser14059

Guest
díky za info… tak pak je to pěkně divné, že mám těch zelených vloček už 6 a Legendu o sedmi sestrách furt nemám i nikoho… Ani u Waupeeho… sice se vracím ke hře po 8 letech +-, ale prostě to nikde nevidím…

a dle popisku nahoře „Získáním 4 zelených sněhových vloček odemknete v salónu novou tajemnou jednorázovou úkolovou řadu... “ jsem tu řadu měl mít už otevřenou…

edit: zřejmě je podmínkou lvl 57, který nemám. Takže to by vše vysvětlovalo…
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser19006

Guest
Musím říci, že odměna z truhly je tedy nic moc.
 
Nahoru