• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Korona staysafe program

Symphie

Člen týmu
Pak se může maximálně poslat v reportu názor na tuto akci, že by hráči spíše uvítali jiné bonusy pro příště.
 

Pawn

Člen týmu
Jako ta rychlost pohybu je docela úsměvná :-D Dám to přes mapu místo 3 minut už za 2,45. Pokud je zrovna nějaký nový svět někde tak tam to asi ocení trochu víc.
 
Takže celá akce znamená, že po dva týdny ušetřím pár sekund denně na cestování? To fakt byl takový problém např. zvednout na tu dobu nálezku o 20 % (což +- je efekt 3-denního premka, které sem tam ze hry samo padne) a určitě by si pak lidi zaklikali ve hře více ?
 

Pawn

Člen týmu
"Bonusy byly spuštěny. Všem přejeme hezkou hru "
Hm.. Všude je vidím jak Ari,Geo,Hudson,Jericho Ale na Floridě ani po F5 se prostě neukazují, původně jsem myslel že je to jen "počtem" ikon v baru, ale srovnal jsem to s ari a tam jich mám najednou aktivních dokonce ještě víc a bonus se ukazuje.
Takže hádám že Florida bonus stále nejede?
 

Přílohy

  • Florida.jpg
    Florida.jpg
    14,3 KB · Zobrazení: 94
  • Arizona.jpg
    Arizona.jpg
    18,2 KB · Zobrazení: 89

Symphie

Člen týmu
@Misho Zeptám se, bylo mi řečeno o půlnoci, že chyba již byla vyřešena a že veškeré bonusy jedou.

EDIT: 10:00 už by to prý mělo běžet.
 
Hele poznámka k bonusu motivace. Hodinová práce mi místo 12 motivace bere 18. Chápu, že začíná na 150 %, ale výsledkem je, že 4., 5. a 6. hodina je lepší (o 25%) jinak je ten bonus fakt k ničemu. Nevím, jestli to je bug, nebo výsměch, každopádně, takovej bonus není moc bonus (to, že na kostel to nefunguje vůbec, je kapitola sama pro sebe).
 
Nahoru