• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

MIGRACE

Ahoj,myslím,že je v plánu migrace z Buffala...neznám,nevím,nepátrám,ale díky eventu zjišťuji,že na Hudsonu je nějakých 347 hráčů a z toho dle raketek je +- 85 aktivních.
A tak by mne zajímalo kde je nějaký limit,mez kdy se rozhodne o ukončení světa?
Má nějaký smysl za každou cenu držet svět který nefunguje?
Nebylo by lepší převést vše jinam a tak zatraktivnit daný svět?
Děkuji za odpověď :)
 

DeletedUser11928

Guest
Údajně když počet hráčů klesne pod 300... Ale Innu se už pár let do migrace nechce... Dokud provoz světa bude výdělečný, nic nebude..
 
Žádným číslům se nedá věřit. Číslo pro spuštění migrace nikdo nikde nepsal, alespoň pokud vím, a pokud ano, najde se jen na cz serverech hned několik případů, které by ho zneplatnily.

By také napsáno, že až bude 200 lidí, zavře se buffalo a colorado úplně. V té době tam bylo 400 lidí, dnes je na coloradu 207 postav a z toho jen 77 se zapojilo do tomboly tak, že mají alespoň jeden bod výstavby, což je sotva třetina. Tento ukazatel aktivity by měl být už skutečně alarmující.
 
Myslím, že těch světu je více co potřebuje migraci. Florida už taky rychle umírá. Raketky posílá jen hrstka hráčů , na trhu nic nejde koupit, duelování žádné , o bitvách ani nemluvím. Opravdu by se na to mělo zaměřit.
 
Ještě přidám souhrn:

s1 - 789 hráčů
s9 - 522 hráčů
arizona - 720 hráčů
buffalo - 217 hráčů
colorado - 207 hráčů

dakota - 398 hráčů
eldorádo - 384 hráčů
florida - 305 hráčů
georgie - 283 hráčů
hudson - 342 hráčů
indiana - 520 hráčů
jericho - 1401 hráčů


Teď mě skutečně šokovala georgie, protože tam je méně hráčů než na buffalu a colorodu po roce od spuštění migrace.
A perlička na závěr - na žádném ze světů od buffala až po hudson se tomboly neúčastní více než 100 hráčů. Tedy kdo má alespoň jeden bod výstavby, je hned v první stovce.
 

Symphie

Člen týmu
Migrace se plánuje pro Buffalo, kdo bude chtít, bude možné, podle informací co jsem dostala, přesunout věci z tohoto světa jinam. Momentálně se ale čeká na potvrzení data centrálou, zatím je stanoveno datum předběžně na 12. srpna. Ale může se změnit, jak píšu, čeká se na informace z centrály. Jakmile budou dostupné všechny potřebné informace, vše se oficiálně dozvíte.
 
A toho 12. srpna (pokud bude datum potvrzeno) má dojít k čemu? Spuštění migrace z dalších světů nebo uzavření buffala a colorada?
 
Jak píše HIV, otázka migrace by se neměla hodnotit počtem hráčů na serveru, jsou lepší parametry, např. ty zmíněné tombolové počty (ikdyž nevím jak se k nim dostat,-)
Další věc je ta, že bych INNO úplně nevinil z hamižnosti, jako spíš z lenosti, či lhostejnosti k trochu již nechtěnému dítěti,-) podle mě mrtvých světů ani při tombole moc peněz INNO nepřiteče.
Spíš bych stanovil jinou otázku, je nutná podmínka uzavření světů buffalo, colorado k tomu, aby se spustila další migrace, nemůže to jít ruku v ruce? dobíhající migrace z těch světů a začínající migrace z jiných?
 
Tak ale nechytejte symphii za slova a jejich formulace,-) dle mého tam opomněla jedno slovíčko: Dokončení migrace se plánuje atd.
 

z3l1

Člen týmu
Zdravim,
Buffalo by se mělo konečně uzavřít úplně a měla by být spuštěna migrace z Georgie.
S dotazy jak to inno děla u migraci tak oni dle mě koukají zda jim ten svět dokáže aspoň něco vydělat. Takže pokud někdo na “mrtvých” svetech utrácí nakoupene nugety ať už za tomboly, nové předměty, premium tak jim to stačí.
 
Bavil jsem se o tom na nedávném srazu,ale po popravdě mi nebylo jednoznačně zodpovězeno jak taková migrace probíhá.
Tedy zeptám se bude-li migrace ze světa "B" na světy "A" + "C" a na světě "A" mám již postavu.Tyto se sloučí či je nutné se přemístit tam kde postavu nemám?
Pokud nechci již na další svět,lze převést "majetek" na svou postavu jinde nebo případně někomu darovat?
 

Symphie

Člen týmu
Než může dojít k migraci, musí být splněno několik předpokladů:

1. Musí být vytvořeno migrační pásmo
2. V cílovém světě nesmíš mít založenou postavu
3. Postava musí mít dosaženou úroveň 40.
4. Postava nesmí mít spuštěny duely, aukce ani jiné úkoly.

Pokud byla zrušena probíhající migrace, musí se počkat 2 dny a začít znovu. Postava nebude migrována okamžitě, všechny naplánované migrace probíhají přes noc, takže je možné, že se bude muset čekat 24 hodin, než bude migrace dokončena.

5. Nesmí se hráč přihlásit mezi plánováním a dokončením migrace. Po uplynutí doby, bude mít hráč přístup ke své postavě běžným přihlášením do hry a poté výběrem, do kterého světa se chce přihlásit.
6. Chce-li hráč použít migraci, musí být trvale smazán v jednom světů, na který chce migrovat. Pokud tak hráč nechce, můžeme navrhnout, abyste požádali ostatní hráče, aby vám pomohli s tím, že položky přenesete do příslušného světa. Jednoduše je prodejte prostřednictvím trhu a poté se po migraci prodají zase příslušnému hráči. Nicméně zde doporučujeme pouze důvěryhodné osoby, určitě nebudeme vracet položky v případě problémů.
7. Položky, které nejdou prodat na trhu, nelze převést do jiných světů. Avšak můžete požádat support, pokud splníte následující požadavky: položky byly k dispozici pouze při výprodeji a nelze je nyní získat, položky byly zakoupeny za nuggety a předmět nelze prodat na trhu NEBO položky byly získány během úkolu, který již není dostupný a nelze je opět prodat. Mějte ale prosím na paměti, že support není povinen převádět položky, takže může kdykoliv žádost zamítnout i když splníte dané kritéria. Pokud hráč bude slušný, problém určitě ale nenastane. Myslím, že s Miko se dá vždy domluvit.

Věci tedy můžeš darovat, přemístit na svět, na kterém nehraješ. Momentálně tedy S1 a Arizona, čeká se na případné otevření další cesty. Snad jsem tak nějak odpověděla. :)
 
Může se z mrtvé Georgie migrovat na mrtvou indianu :D Naštěstí tam nechali i s1 a ari a jako bonus přidali s9.
 
Nahoru