• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Akční víkendové bonusy

Oximus

Člen týmu
Ahojte, sice nevím, jak moc je to reálné, ale zkusil bych INNU navrhnout v nějakém hlášení, zda by nezvážili přidat tady ty akční bonusy na každodenní víkendovou rutinu. Klidně ta procenta i snížit, ale aby každý víkend něco bylo. Určitě by to zvedlo jak (víkendovou) aktivitu hráčů, tak určitě i větší chuť do hry. U mnoha jiných her jsou nějaké takové víkendové eventy samozřejmostí a zde se za celou dobu nic takového nezavedlo. Vím, že tady máme denní bonusy, ale osobně by si myslím, že by se nic nestalo, kdyby INNO vůči hráčům bylo více štědřejší. :)

EDIT: Jedná se mi o tyto akční bonusy: https://forum.the-west.cz/index.php?threads/víkendový-bonus.33542/#post-314644
 
U mnoha jiných her jsou nějaké takové víkendové eventy samozřejmostí

Je to tak, např. u SFka (Shakes & Fidget) je nějaká akce každý víkend (zahrnující i pátek), a to od páteční půlnoci do nedělních 23:59. Eventy se mění každý týden, jednou je to např. bonus expů + surovin do řemesla, další týden zase boost peněz a materiálu na vylepšování předmětů. Denní bonusy za login tam jsou taky. Dokonce tam často rozdávají i houbičky (místní premko), ať už za úkoly ze hry (náhodná šance na zisk - při víkendovém eventu může být zvýšená) nebo z daily loginu.

Rozhodně bych něco podobného co nejdříve rád viděl i tady ✌
 
Víkendové bonusy jsou super nápad. Mohlo by třeba být více XP a dolary z duelů, větší rychlost pohybu, regenerace zdraví a další věci. No ale hlavně to chce propagovat West, protože od roku 2012 nebyla žádná reklama nic. A na své vlastní stránce jí mají až úplně dole na listu.
 
Ne nevidí. Občas zajdu i na jiné fora INNOGAMES. O The West ani ň. Když my nevidíme Grepolis oni nevidí West atd. Poslední reklama je stará 11 let. Tohle je taková poslední čast starého internetu. Když někdo založil postavu v roce 2008, tak jí pořád má. Přitom kdyby reinvestovali to co hráči utratí za nuggety tak by mohlo být na českých serverech okolo 2000-3000 hráčů na jednom. Přitom mobilní hry jedou reklamy a bonusy a funguje to. Taky by mohli vylepšit rekturuj kamaráda systém. Je již hodně zastaralý. Taky by se mi líbili servery, které by byly sezonní. Myslím to, že hráč si nechá věci, úspěchy ale zmizí mu města, pevnosti, XP (vše by šlo rychleji). Mohlo by to být zajímavý koncept pro hráče, kteří mají rádi early game (klidně by se mohli resetovat i sety). No bylo by to takové velmi očekávané osvěžení.
 

Oximus

Člen týmu
@Legate nemyslím si, že největší problém je ten, že se West neukazuje na jiných hrách, případně na nějakých reklamách. Největší problém je ten, a už jsem se o tom bavil i s @Pawn přímo ve hře, že obecně browser hry upadly už před mnoha lety. Zůstali už jen vytrvalí a kmenoví hráči. No a s tím se pojí samozřejmě i to, že jediná záchrana tehdy pro browser hry byla ta, že firmy začaly vyvíjet mobilní aplikace pro dané hry. To INNO neudělalo a ani si upřímně při komplexnosti tak velké hry nedovedu přestavit, jak by ta aplikace měla vypadat, aby byla funkční, přehledná a pro uživatele přijatelně ovladatelná na cca. 6 palcové obrazovky, což je takový zhruba velikostní průměr smartphonů. No tím chci říct to, že v dnešní době nalákat zcela nové hráče na jiné browser hry, je téměř nemožné ... ještě více nemožné, pokud daná hra nemá apku na mobil, jak pro iOS, tak pro Android.
 
Naposledy upraveno:
Nahoru