• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Úkol Oslava života, možnost přijetí i po eventu, tudíž nelze dokončit

Dnes jsem obdržel poslední podúkol z řady https://tw-calc.net/quests/group/229#3478, kde je podmínka splnění:

Odeslaných chryzantém: 200/200
květy získané od jiných hráčů: 200/200

Nyní už je to nemožné, event už dávno skončil, přesto úkol lze regulérně v salonu od Marie obdržet. Jelikož je to poslední podúkol v celé řadě, kde odměna je 10000 expů a 1 bod schopností, na které už nedosáhnu a kdy jsem vyplýtval dost času a surovin a teď je to k ničemu, tak to považuju za velmi krutou chybu.

Ale jako náhradu za tuto krutou ránu to sada Cortiny pro mou postavu na Nashvillu může určitě vyřešit :-D
 

Oximus

Člen týmu
Ahoj @Deprivant, jak ve hře, tak na stránce, na kterou odkazuješ je u časových úkolů vždy informace uvedena. Taktéž délka trvání a časové okno eventu, kdy je možné získat afrikány, je dopředu avizováno zde na fóru. Ve hře je k tomu ještě daný samotný odpočet do konce daného eventu. Je tedy na hráči, aby si to pohlídal.

K ničemu to nebylo, v dalším roce můžeš v aktuálním postupu v úkolové řadě pokračovat.

V situaci, kterou popisuješ, žádné náhrady TW tým nedává.
 
Čekal jsem spíše reakci: ok, dík, časové rozmezí úkolu upravíme, ať končí společně s eventem. Odpověď, že je vše v pořádku, že si jen mám počkat rok, než můžu úkol splnit jsem teda nečekal.

Mimochodem plním momentálně celkem 3 úkoly, které jsou časově omezené. A abych je stihl a nastavoval si priority, co dřív, tak se orientuju jen dle ikonky přesýpacích hodin u úkolu, kde je oficiální info, kdy úkol končí. Chápu teda, že jsem debil, že se řídím touto informací. Správně mám číst aktuality a fóra, navštěvovat externí weby s informacema o úkolech a dávat si 5 a 5 dohromady. Protože se může stát, že úkol půjde splnit jen např. o týden dřív , než mi říká hra. Supr čupr věc.

Ta odměna byla samozřejmě sranda.
 

Oximus

Člen týmu
Ahoj @Deprivant, časové rozmezí úkolů si nemůžeme svévolně separé na české mutaci upravovat jak chceme. Můžeme pouze tento podnět předat do reportu pro InnoGames, které následně může v rámci herního updatu tuto změnu učinit.

Co se týče řízení se dle ikonky přesýpacích hodin u úkolů je naprosto správná věc. Špatně jsme se pochopili nejspíše. Jen jsem podotkl, že mimo tuto informaci, je ve hře také odpočet, kdy přesně končí daný event a také je tato informace vždy součástí oznámení oficiálního fóra hry The West.

Konkrétně tento úkol jsem letos plnil také a věděl jsem, že si na to musím dát pozor, že ho musím splnit dříve, než skončí event, poněvadž bych poté již neměl jak splnit požadavky spjaté s afrikány.
 
Takhle to mám dneska v saloně,viz dole screenshot. Úkol jsem plnil postupně, abych ho stihl, tak jsem si hlídal termín, co byl v přesýpacích hodinách, že poslední podúkol se bude odkazovat na event, který dávno skončil, jsem dopředu prostě netušil. Proto jsem to i nahlásil, at to nemrzí i ostatní. Hodně lidí plní úkol, když jsou odměny body schopnosti.


screenshot ze salonu, i s tooltipem o časovém rozmezí, do kdy mám čas ukol plnit. Takhle to mám dneska u Marie, zrovna teďka

Proto jsem to i nahlásil, že to nedává smysl. Jen připomínám, že podle přesýpacích hodin mam ještě týden čas, ten ukol splnit :-P
 

Oximus

Člen týmu
Ahoj @Deprivant, rozumím tomu problému, ale přesýpací hodiny hovoří o systémovém umožnění plnění úkolu, v té časové notifikaci se nepočítá s dřívějším koncem eventu. Souhlasím s tím, že to je nešťastné. Spousta hráčů to zná, dopředu si průběh úkolových sérií kontroluje dle návodů. Je ale potřeba myslet i na hráče, kteří to neznají a kteří se řídí primárně a pouze přesýpacími hodinami.

Proto navrhuji, že tento podnět předám administrátorce hry k dalšímu reportu, který se bude zasílat do InnoGames. Za mě osobně si myslím, že bude problém sladit datum systémového umožnění plnění úkolové řady (přesýpací hodiny) s koncem eventu (nemusí být vždy stejné datum) a nepředpokládám, že InnoGames bude dynamicky měnit každoročně dle eventu i systémové omezení v úkolu, jestli si rozumíme.
 
Nahoru