• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Čas sklizně

Kozmicz

Člen týmu
čas%20sklizně.png

Vážení hráči,

v této sekci můžete diskutovat na téma Čas sklizně. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, kterou si velice rádi přečteme a předáme vývojářům hry!

Váš The West tým

Já Vás chápu, předáme to jako připomínku, ale not sure, jestli se to nějak změní... Je pravda, že ten úkol je navíc dluhopisově prodělečný skrz to, že je nutné kupovat ty předměty ze shopu a dostanete za to želvu s náhrdelníkem.

najlepsie na tomto evente je ze uz na bete s tym boli problemy a dali to takto na normalne servery ze pokial otvoris jednu kym nemas vsetkych 100 tak nedostanes uspech a ani nevies kolko si nazbieral :D

Chybu se nám již podařilo opravit, nicméně hráčům, kteří získali 100 kytic do dnešního rána, se nemusel úspěch aktualizovat. Napiš mi svět a jméno (pokud je jiné, než máš zde) a já se na to podívám a případně to ručně opravím.

Já Vás chápu, předáme to jako připomínku, ale not sure, jestli se to nějak změní... Je pravda, že ten úkol je navíc dluhopisově prodělečný skrz to, že je nutné kupovat ty předměty ze shopu a dostanete za to želvu s náhrdelníkem.
Přiznám se, že jsem ten úkol považoval za bug. Stále nemůžu uvěřit tomu, že by někdo takovou hovadinu myslel vážně.

Zpět