Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevím, chápu, že většina opakovatelných řad přidělením schopnosti atributu končí, ale je zásadní problém, že tahle ne? Každopádně se můžeme zeptat výš a uvidíme, jestli odpoví.
proč je tahle rada opakovatelná a nekončí přidělením bodu schopnosti ?
Zásadní to je, protože ty odměny za tolik promrhanýho času nestojíNevím, chápu, že většina opakovatelných řad přidělením schopnosti atributu končí, ale je zásadní problém, že tahle ne? Každopádně se můžeme zeptat výš a uvidíme, jestli odpoví.

Nevím, chápu, že většina opakovatelných řad přidělením schopnosti atributu končí, ale je zásadní problém, že tahle ne? Každopádně se můžeme zeptat výš a uvidíme, jestli odpoví.

Úspěch a některé další překlady by zítra měly dostat hotfix.najlepsie na tomto evente je ze uz na bete s tym boli problemy a dali to takto na normalne servery ze pokial otvoris jednu kym nemas vsetkych 100 tak nedostanes uspech a ani nevies kolko si nazb
Oprava proběhla, mám 5 z 5ti obrázků a 100 že 100ks kytic, ale úspěch nemám ani jeden![]()

Pokud se ti úspěch nezapočítal a máš všechny kytice, tak už se ti ani nedonačte zřejmě. Napiš mi svět a já to během chvíle opravím.Dejme jim týden pak se ozvu tiketem nebo zprávu pošlu dík
Aha, to jsem nevěděl, obrázky i 100kytek na S9 Nick stejný díky šefePokud se ti úspěch nezapočítal a máš všechny kytice, tak už se ti ani nedonačte zřejmě. Napiš mi svět a já to během chvíle opravím.
Děkuji úspěch akce mám, obrázky bohužel ne děkujiFarmers: Hotovo! Už bys to měl mít opravené... Kdyby s tím byly nějaké další potíže, dej mi vědět.

Přiznám se, že jsem ten úkol považoval za bug. Stále nemůžu uvěřit tomu, že by někdo takovou hovadinu myslel vážně.Já Vás chápu, předáme to jako připomínku, ale not sure, jestli se to nějak změní... Je pravda, že ten úkol je navíc dluhopisově prodělečný skrz to, že je nutné kupovat ty předměty ze shopu a dostanete za to želvu s náhrdelníkem.