• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Časová informace u časově omezených úkolů.

Zdravím,
bylo by možné upravit u časově omezených úkolů aby se zobrazoval i kladný čas (tj. čas do kdy musí být úkol splněn)? Nebo aby se zobrazil čas přijetí úkolů. Je nepříjemné, když se objeví až "záporný" čas (tj. že úkol již splnit nejde a musím jej zrušit a opět přijmout). V současnosti bych si musel psát datum a čas, kdy jsem úkol přijal a ručně provádět odpočet. Pokud se dá zobrazit "záporný" čas, tak by neměl být problém zobrazovat i "kladný" čas v celém průběhu přijatého úkolu.
 
Já přijmu vše, co bych mohl někdy splnit a když to nestihnu včas (a moc to neřeším) tak čekám na znovu otevření ... Jen tím ze dvou úkolů mám jeden. Jinak hodnocení uživatelské přívětivosti úkolů je oblasti velmi neslušných slov, což bohužel značně sráží dojem z téhle poměrně nadstandardně pojaté akce.
 
Já přijmu vše, co bych mohl někdy splnit.
To je možný na světě, kde člověk hraje a má splněné všechny běžné úkoly. Například na Indianě mám momentálně možnost přijmout 39 úkolů a to nepočítám denní úkoly v salonu/GT/IV. Jasně, ty na výměnu mincí není nutné mít přijmuté, čímž se dostávám na hranici 30 a některé není možné splnit, takže třeba 25. Pokud k tomu mám nějaké rozpracované (na Klondajku například) tak nemám šanci vše přijmout a to mluvím jen o úkolech, které bych chtěl dělat. Není tím pádem šance, držet si úkoly, které jsem například nestihnul splnit a čekat s nimi týden.
Druhá varianta je po každém úkolu, který splním jezdit do IV/GT pro nový úkol, což je neudržitelné.
Když teď ale čtu původní dotaz, tak sem asi ani můj, ani tvůj komentář úplně nepatří.
 
Nahoru