• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

9. hráč Funkční Veterán

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser9371

Guest
Tady je náhradní posezení mezi hostem Funkčí Veterán a tazatelem Krosna 33. Toto posezení mělo být 9.6.2012, ale nemohl jsem být online z pracovních důvodů.
Posezení a super "pokec proběhl po skype :


HOST Kryštof (host Funkční Veterán): Zdravím všechny čtenáře, přeji zajímavé čtení.

Na úvod bych se rád představil. Mé pravé jméno je Kryštof, studui Gymnázium (čtyřleté), je mi 16 let. Jsem náruživý sportovec, co si zamiloval tuto hru, jiné online hry totiž nehraji. :)

Tazatel Vojtěch (tazatel Krosna33): Já jsem v reálném životě jménem Vojtěch a spousty hráčů mě zná osobně ze srazů Westu. Je mi moc let a nepatřím už mezi "náctileté", ale mezi Ty "sátileté". První "sát" příští týden :)

Tazatel Vojtěch: Znám Tě ne ze hry, nehraji s Tebou na jednom světě, ale znám Tě z fóra hry. Upřímně a osobně jsem překvapený z Tvého věku. Reaguješ a vyjadřuješ se jako dospělý a rozumný člověk.

Host Kryštof : Tohle je hodně zajímavé, já to sleduji již nějaký ten čas přímo ve hře. Například jsem byl cca měsíc v kontaktu s jednou nejmenovanou hráčkou, s kterou jsem se postupně seznamoval, po tom měsíci došlo na věk a byla hodně překvapená z mé odpovědi. :) (pro zajímavost mě typla na 28-30)

Tazatel Vojtěch: Teď by mě zajímalo, kdy jsi začal se hrou. Proč se ptám ? Já osobně začal s Westem v roce 2009 a to jen proto, že West hráli mé dvě děti a šíleně se u toho hádali. Tak jsem do toho vstoupil a West byla a je dodnes má jediná online hra na netu, kterou hraji. No a nějak mi tady hráči a hra jako taková přirostla k srdci. Dnes už tady hraje jen jeden synátor. No vzkaz pro svět 7 ? Hráč Denuska to není. :D
Jinak k předchozímu příspěvku, hádal bych Ti osobně věk taky kolem 20 let i výš.

Host Kryštof: Kdy jsem začal? Tak to bylo taky tak nějak kolem roku 2009, jsem tu již nějak kolem třílet. Začínal jsem na doporučení jednoho známého ze školy, nejdříve se mi west jevil, jako pěkná blbost, ale nakonec mi též přirostl k srdci.
Ještě dodám. Právě hraji na světech 9, Buffalo a Colorado, tam mě zastihnete. :)

Tazatel Vojtěch: Takže stejně jako kdysi mé děti. Hráli to jejich spolužáci, ale vzdali to časem. Moji kluci hráli dál, ale jak jsem psal, hádali se u toho jak "psi" a já nechápal proč. No a proto, abych to pochopil, tak jsem koukl na hru a začal je řešit tím, že jsem začal hrát. Jenže oproti dětem jejich věku, mám výdrž a k nevoli pár hráčů, jsem tu dodnes.
Hraji jen Sedmičku, to je svět srdeční záležitost. Tady jsem začal a tady i umřu než nás "vymigrují" ven. Kdysi jsem hrál i svět pět, ale Slovenský. S pár hráči, kteří debatovali v telegramech maďarsky. Trochu jsem si tu řeč připomněl. Jenže to byl mrtvý svět, ve velkých pevnostech dva obránci, prostě mrtvo. Pak jsem založil účet na Arizoně, ale oproti sedmičce ? Prostě mrtvo a věnoval jsem se zase jen sedmičce. Pak mě poprosili o hru na Coloradu. Tam je zábava, pokec, fajn lidi a proto tam hraji dál a poctivě. Jen kvůli lidem, kteří tam hrají. I když se to tam taky začíná kazit chováním některých hráčů v bitvách, což byl důvod k tomu, že jsem udělal zle ve hře na světě sedm. Ale prostě jsou určité hranice, které nepřekročím. Obdivuji hráče, kteří hrají a zvládají více světů. Já osobně při své práci "zmáknu" maximálně dva světy. :)

Host Kryštof: No já mě asi půl rok pauzu a pak jsem se v září roku 2011 zase vrhnul do hry, začel jsem na světě 9, kde mám plno přátel s kterými je fajn, pak jsem šel hned od začátku na Colorado a nakonec mě zlákaly i na Buffalo, kde je to pro mě srdeční kvůli městu, které piplám od začátku Bufa. (Jefferson City) Takže mám 3 světy a zatím o nějak stíhám, i když někde jsem aktivnější, nekdě zas třeba jen rpacuji.
Ale hru běru spíše jako doplněk normálního života, hodně sportuji, někdy se i učím do školy a dělám spoustu dalších aktivit. :)

Tazatel Vojtěch: Já hraji dnes jen dva světy, jak jsem psal. Víc bych prostě nezvládl. Nezvládnu to kombinovat s prací a s reálným životem, a nedělám nic na půl. :) Ty máš výhodu. Jsi mladý věkem, plný elánu a v tomhle Vám prostě fandím. Alespoň takovým hráčům, jako jsi Ty. Na Ty zlobivé jsou duely. :D
Když hraješ více světů, máš to nějak rozhozené ? Já hraji jen dva. Na sedmičce jsem dobrodruh a teď dueluji. V podstatě hraji tak, že trestám hrou hráče s kterými jsme ve válečné, stavu ( ve hře). Na Coloradu se snažím vycházet z chyb ze sedmičky, dodělat zlatou pušku a věnovat se bitvám. Do nich moc nelezu, dokud nedosáhnu na PW. :)

Host Kryštof: Tak mou výhodou bylo, že jsem začínal pordruhé, tudíž jsem věděl co a jak. Rozházené jsem to měl, jenže já mám rád změny tamže často reskilluji do úplně jiných buildů. Na světě 9 jsem začínal jako duelant (chladný), pak jsem reskillnul na hroby, tam jsem něco našel a reskillnul jsem se na duelanta (střelce) no a teď jsem zase na hrobech, je to se mnou sranda a takhle to chodí alespoň u mě na všech světech. :)

Tazatel Vojtěch: Psal jsi, že hraješ taky dlouho. Co ty na to, jako na hru ? Srovnej začátky hry a dnes. Myslím třeba dobu, kdy nebyli alianci, alianční chaty, trhy a další novinky. :)
Ptám se proto, že já jsem osobně zastánce hry třeba právě v roce 2009. Prostě vydřenou hru, hrou i komunikací mezi hráči po telegramech. Bez usnadnění, že si všechno můžeš koupit, když na to máš. Možná je to dané věkem, mým věkem. :D

Host Kryštof: Ano na mé začátky vzpomínám rád, teď když se na to podívám, je tam už moc věcí a každý svítí na kilometry daleko. To dříve jsem byl borec s přesnou předovkou a bylo. Také jsem zastánce bedýnek, které byli suprové, nějaký shop, kam ten se na ně hrabe. Hra byla jednoduchá, ale aby to nevypadalo, že od roku 2009 se nic nepovedlo, to není pravda, samozřejmě aliance, společná fóra, chaty atd. byly pro hru pozitivními faktory, bohužel s opasky a kalhoty přišlo "zlo" v podobě, zaplať INNU a budeš nejlepší, ale dá se hrát i bez nuget, zatím :). Spíš se bojím co bude následovat.
I když co jsem vyděl updat 2.0 jsem plný optimismu. :)
Možná konečně INNO napadne, že to chce trochu střízlivější cestu než co si nezaplatíš to nemáš. (myslím reálné peníze)

Tazatel Vojtěch: Přesně tak, rád vzpomínám na bedýnky i lékárny. I když si myslím, že to pokazilo bitvy. Hráči pak začali "expit" (zašívat se) za účelem zisku. Je to jen můj názor.
Stejně tak jako vznik trhu před rokem. Nové update, panika mezi hráči a co se stalo ? Vznikli experti na hru, kteří žebrali u každé pevnosti před bitvou, že chtějí koupit to či ono a pak to jen sbírali. Z toho vzniklo jen spousty hádek, vyčítání a rozkolů mezi hráči. Protože tito "sběratelé" a u mě "žebráci a podrazáci" pak ani do bitvy nešli, aby náhodou nepadli.

Host Kryštof: Ano, přineslo to mnoho negativ a je potřeba to nějakým updatem opravit, bohužel je tomu tam, že s reálnými penězi přibylo podvodníků. (alespoň mi to tak přijde). Co mě osobně u westu drží jsou lidé. :)

Tazatel Vojtěch: Je to hra, tu někdo vytvořil a taky chce na ní logicky vydělat. Osobně nepůjdu do práce s vědomím, že nic nevydělám. Ale jde to dělat i jinak. Osobně mě mrzí to, že tahle hra byla zaměřena na "divoký západ", na kovboje, indiány......
A dnes ? Rakety, mleté krunýře a nesmyly, při kterých se kovbojové obrací v hrobě a nadávají. Jen za to nemají Ban. :)

Host Kryštof: Mě se téma divoký západ líbí a velmi, ale právě ty nové modifikace, jako slon, velbloud, želva atd. Vážně se bojím na co dalšího v Německu přijdou. :(

Tazatel Vojtěch: Jinak dnes ? Na sedmičce jsem začal a tam taky "skonám". Jsem tak jak si psal právě kvůli fajn lidem a hráčům s kterými to táhneme tři roky.

Host Kryštof: Ano je to tak, chápu, že hra má vydělávat a je pro to předurčená, ale měli by být nějaké hranice, musí se to dělat s nějakou tolerancí a rozvahou a ne tam nabouchat miliony blbynek za nugety.

Tazatel Vojtěch: Osobně s Westem neskončím, nejen proto, že bych tím udělal pár hráčům radost, že by Krosna odešel ze hry a oni by měli lehčí život na jejich podvody a intriky, ale i proto, že je třeba bojovat do konce právě proti raketám, krunýřům, ohňostrojům a dalším hloupostem. Doufám, že se tady jěště neobjeví tanky, pásové vozidla a raketomety. :D

Host Kryštof: To jsem na tom stejně, doufám že se INNO umodří a zvolí jinou vidělávací taktiku, nejlépe tu udělat super hratelnou hru, tím získá nové hráče a tak nějak nenápadně do toho vměstnat nugety. Jenže to je z říše snů a optimistů. :D

Tazatel Vojtěch: Každé upadate sebou přinese spousty nevole, hráči ho odsoudí, ale je v něm i spousty dobrých věcí. Jenže, podle mě ty hlouposti a nesmysly převažují. Chybí mi prostě update ve smyslu Karla Maye, indiánů a tematiky divokého západu jako takového.

Host Kryštof: Přesně, tak ale myslím, že něco velmi odbrého v rámci updatu můžeme čekat o prázdninách ve formě updatu na verzi 2.0

Tazatel Vojtěch: Vem si třeba železnici. Jak dlouho se o tom kecá ? A kde je železnice ? Maximálně můžeš pokládat koleje a když má jako "dospělák" při pokládání kolejí žízeň ? Dostaneš místo piva a nebo skotské sklenici vody. :D

Host Kryštof: Je to tak bohužel těch novinek je celá řada, viděl jsem i báječné návrhy od hráčů na fóru, ale je jasné, že tohle INNO asi vůbec nezajímá, až teď když hromadně odcházejí hráči jim to dochází. Bihužel.

Tazatel Vojtěch: Železnice mě mrzí, patří to k divokému západu, zkrácení cesty, propojení měst. Tady je pole neorané, nápadů tady padlo spousty, jen nebudou nikdy vyslyšeny. My jsme hráči a ne vývojáři hry. :(
Ještě než Tě vyženu spát, aby jsme nedostali vynadáno od rodičů, zeptám se Tě jako hráče, co Tě nejvíc naštvalo na hře a co Tě nejvíc potěšilo ?

Host Kryštof: Je to škoda, že se návrhy hráčů nerealizují a nepodporují, bohužel nezbívá nic jiného než doufat v nápravu.

Host Kryštof: Tak začneme kladně, potěšilo mě určitě zavedení bitev, chatu, přátel (přidávání přátel), opasků a kalhot. Je toho více, ale v záplavě negativity so nevybavuji vše.
Naopak nepotěšilo mě více věcí, jako duelový systém, zmizení bedínek a brašen, dluhopisy, řemesla, obrovký vliv normálních peněz na hru a je tu toho opět více, bohužel těch negativních věcí vidím více než pozotivních, ale věřím že se to po updatu 2.0 zlepší.

Tazatel Vojtěch: To souhlasím. Opasky a spol. Jak jsem psal, spousty dobrých věcí v update, ale bohužel ty negativní převažují a v očích hráčů. Včetně mě.

Host Kryštof: Pojďme se bavit dál, času mám dost a zatím je to velmi příjemné. ;)

Tazatel Vojtěch :To by byla debata do rána. Když to shrnu, hra ve smyslu update směřuje jinam, než když jsem se rozhodl jí začít hrát. Mě chytla jen proto, že je to hra o divokém západě a ne o krvi a kulometech.
V podstatě mě štve jen to, že support a moderátoři české verze hry se snaží, my hráči se snažíme a němci na to kašlou. Vem si jen ten dopis hráčské komunity. Čtu každý příspěvek. Jenom těch super nápadů od hráčů a nebo jen ten dopis jako takový ? Super, kdo to sesmolil. A výsledek chlape ? Snad nám ho sdělí, ale osobně nevěřím v nějakou inovaci na základě iniciativy hráčské komunity. :(

Host Kryštof: Pojďme to ukončit kladně. Jak vidím budoucnost? Věřím, že INNO nastolilo novou a správnou cestou plánovaným updatem 2.0 a věřím, že v této práci bude pokračovat. Co bych všem ostatním vzkázal, lidi neseďte jen u toho kompu a sportujte, není nic lepšího než endorfin po výkonu :D.

Tazatel Vojtěch: No v to věřím taky. Už jen jak sem na fórum dává třeba"Santa", "Nortia" ukázky na grafiku mapy a podobně. Já jsem v životě optimista a věřím v lepší zítřky. Proto tady vydržím až do "skonání těla". Třeba se dočkáme i změn, po kterých jako hráči v takovýchto debatách, jako je tahle voláme a prahneme. :)

Host Kryštof: Doufejme v lepší zítřky, určitě všichni víme, že Jirka Paroubků bude opět kandidovat, takže nás nečekají lepší zítřky jen zde v této hře. :)

Tazatel Vojtěch: Tak abych shrnul tady ten pokec "chlape". Jak si psal v úvodu, je Ti cca 16 let. Překvapil si mě a díky za pokec s chlapem, jako jsem já.

Host Kryštof: Tobě taky díky a věřím, že se brzy potkáme. :)

Tazatel Vojtěch: Potkáme ? Na srazech v Praze jednou za měsíc ? Rád Tě pozvu. Veřejně dáváme jen některé, ale vítaný je i nepřítel v boji. :D Na Mácháč nevím jestli dorazím, od něj mě odrazují dvě hráčky a jeden hráč. Ale do Boskovic se rád podívám . :):)

Dobrou a hezký den. :D

Host Kryštof: No já bohužel, jsem celý srpen v tahu, takže sraz v Boskovicích nevidím reálně. Tobě taky dobro a mej se. ;)

Tazatel Vojtěch: Hoj "dospěláku", díky za super pokec a dobrou noc. :D
 

Deleted User - 31870

Guest
Prosím o přepis - tento systém je nepřehledný pro čtenáře, děkuji..

1 příspěvek - Tazatel s otázkou
1 příspěvek - Host s odpovědí
1 příspěvek - Tazatel s otázkou
1 příspěvek - Host s odpovědí
.
.
.
 

DeletedUser9371

Guest
Upraveno, snad je to přehledné.
Díky za upozornění. :)
 

DeletedUser5855

Guest
Nechci být rejpavá, ale nejsem si jistá jestli jsem se dozvěděla něco o Veteránovi, mám pocit že se tady chtěl představit hlavně tazatel? nemůžu si pomoct....
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru