• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Aktualizace 2022

Na rozproudění diskuze - Už bude ten velkej slavnej update? Nebo se v 2022 dočkáme vylepšení zbytku kalhot, části opasků, sady munnyho a to je vše?
 

Symphie

Člen týmu
Zatím nejsou žádné informace, co se týče nadcházejících aktualizací v roce 2022 (není tedy zatím známo, co bude obsahem) a bohužel ani, co se týče velké "aktualizace".
 
Bude vánoční sada 2021 dražitelná? Minulý rok santa čekal do půlky vánočního eventu než byl dražitelný, ale vánoční 2021 se zatím nedočkala..
 
Ahoj nevím jestli to sem patří :) ale objevily se nové úspěchy, část mam splněných ale necinkly a některé ano....
Další věc je, že by mohli být další ocenění za vyšší počet, např: ničitel je 750 duelů se smrtí, aktuálně jich mám 2500, stejně tak počet duelů 10000 také hotovo....zabití 50x na jednu ránu bych taky navýšil... šlo by to? ať je nějaká motivace :)
 
Spíš to patří pod aktualizaci, ale to si pak moderátoři přesunou.

Splněné úspěchy "cinknou", když uděláš další zápis v dané kategorii.
Co se dosažitelnosti úspěchů týče, minimálně u některých jsi, myslím, jediný na cz westu, kdo to má splněné a v dohledné době to i může splnit, ale pořád ti tam zůstávají duely, kdy má někdo vyzvat tebe :pifpaf:
 
No duelový mi ještě budou pár let trvat... Ty řemeslnický beru, tak že už měli být dávno, ale nezlobím se. Aspoň nějaký nový obsah :D
Jinak jsem čekal, že bude třeba úspěch i za 800 řemeslných bodů. Taky je možnost, že nedali za 850, protože chtějí rozšířit řemeslo v budouctnu až na 1000 bodů. Asi si chtějí nechat rezervu.
 
Špatně umístěná položka
Klaunova halloweenská kočka byla při nasazení špatně zarovnaná

Som rád, že konečne bude klaunova halloweenska kočka pri nasazení normálne zarovnaná. Konečne nejaky prelomový update. Poprosím viac takýchto updatov do budúcna.
 
Chtěl jsem se podívat, jak moc špatně je ta kočka vycentrovaná (a tahle aktualiace důležitá) a je posazená úplně stejně (blbě) jako kůň G. Cortéze, kterého jsem měl nasazenýho :-). Tolik k úspěšnosti tohoto updatu.

EDIT: tak jsem dostavěl a mohl si vyzkoušet různá zvířata: cca 1/3 je přesahující mimo políčko (špatně), další 1/3 je nesymetricky ořízlá (taky špatně) a 1/3 je v pořádku.
 
Naposledy upraveno:
Můžu se zeptat, jestli když jsme se dozvěděli, jaký systém trestů už platit nebude, bude také transparentně zveřejněno, podle čeho se budou tresty posuzovat nebo bude vše jen na libovůli supportu (merlinose)?
 
Jako slušný hráč se velmi divím:
- sprosťárny v profilu byly do teď beztrestné a nenahlasitelné ?
- proč pořád uvádíte metu 50 bodů, když stejně nevím a nemůžu zjistit, kolich jich právě teď mám ?
- změna systému trestů - "sazebník" trestů je neveřejný, tak pokud se změní, tak je to vlastně žádná změna není .... pořád to je systém, kdo jak se vyspí

Chápu, že tohle oznámení, jste museli vydat "doslovně" dle originálu, ale možná to stálo za přidaný komentář, takle to celé opravdu působí celkem zvláštně až hloupě.
 
Madison je taky vylepšitelný, ale není dražitelný a šel získat pouze jednou stejně jako teď Maggie. Rozhodně to je divný, pokud to nebude v budouctnu dražitelný. Přímý opak je Schwarzwald, kde je oblečení dražitelný, ale nejde vylepšit.

Edit: Madison jde vylepšit pouze oblečení a jízda nikoliv zbraně :D
 
Madison je taky vylepšitelný, ale není dražitelný a šel získat pouze jednou stejně jako teď Maggie. Rozhodně to je divný, pokud to nebude v budouctnu dražitelný. Přímý opak je Schwarzwald, kde je oblečení dražitelný, ale nejde vylepšit.

Edit: Madison jde vylepšit pouze oblečení a jízda nikoliv zbraně :D
Takže levá ruka neví co dělá pravá :D
 
Ďalšia radosť vo mne...

V rámci vylepšení starých položek dokončujeme vylepšování kalhot. - Vešiaš si kalhoty na krk? Ak áno, ani by som sa nečudoval ale nemusela by si potom "super-moderátorovať" hru

Chyba během migrace.
Migrace mezi světy nebyla možná. Tato chyba byla opravena
- Celé nastavenie migrácie je jedna veľká chyba. Akože aj tá úbohá migrácia čo bola tak vlastne nefungovala?

Rozhodne sa "teším" z aktualizácie, lebo jej tragickosť je priamo úmerná informovaniu o nej. Ešte aj s telegramom na bitvu o Awe si dám väčšiu prácu...
 
Nahoru