• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Aktualizace 2022

Čo ten druhý bod o migrácii. Tá migrácia ,ktorá bola nastavená nefungovala správne? Rozumie tomu niekto?

PS. Niekedy mám chuť vrátiť požičané... ;)
 
Amzo. Takové komentáře si nech prosím. Je to částečně i moje chyba.

Migrace mezi světy nebyla možná. Tato chyba byla opravena - Celé nastavenie migrácie je jedna veľká chyba. Akože aj tá úbohá migrácia čo bola tak vlastne nefungovala?
Migrace fungovala, debata ohledně pravidel migrace je jiné téma. Tenhle text v aktualizaci je ohledně jedný chyby na jiné jazykové verzi. Na CZ vše funguje jak má.
 
Odeslat všem
Připravili jsme si pro vás novou funkci související s hlavní událostí. Od této chvíle můžete během herních událostí posílat herní měnu všem svým přátelům současně. Chcete-li tuto měnu odeslat svým přátelům, musíte 2x kliknout na ikonu měny na liště přátel a poté akci potvrdit.


Už nikdy nebude osud s tebou nejednal v rukavičkách :pifpaf: Konečně sláva hurá.
 
"Odeslat všem
Připravili jsme si pro vás novou funkci související s hlavní událostí. Od této chvíle můžete během herních událostí posílat herní měnu všem svým přátelům současně. Chcete-li tuto měnu odeslat svým přátelům, musíte 2x kliknout na ikonu měny na liště přátel a poté akci potvrdit."

Po 4 letech nejprulomovejsi vylepseni. Diky.
 
U mě na androidu funguje, zkus si pohrát v nastavení :)
Jaký prohlížeč?
Zkusila jsem jak FF, Chrome tak Operu a ani jeden nemá v nastavení vypnutí zoomování na double tap a každý mi to zazoomuje.

Jedinný kde jsem uspěla je FF, kde to jde v about:config přepsat možnost zoomování double tapem, pak už hra zaregistruje dvojí kliknutí.

Screenshot_20220707-222134.png
 

AngeCZ

Člen týmu
Ano, Firefox tuhle možnost nabízí, tuším že na chromu to jde přepsat ale dost obtížně. Já osobně preferuji Puffin na west. Má v nastavení možnost zapnout touchpad. Pak se alespoň neukliknu v nákupech a podobně. Navíc dvojklik na touchpadu funguje stejně jako ve hře :)
 
Já bych ještě podotkl, že se musí klikat přesně, ne přímo na tu raketku, ale šňůru od ní, je to jaksi nedotažené...
 
Nahoru