• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Aktualizace hry - diskuze

Deleted User - 825207

Guest
Miko,ta sada milovníka,nebylo by možné říct jaké má staty a co přidává celek?Nebo někdo kdo ji třeba má?

Tak nic,já si neuvědomil že to je ten starý set,sorry.:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Pawn

Člen týmu
Není u těch "valentýnských truhel" překlep o jednu nulu více u každé? :-D Protože aby truhla se setem který je prakticky již nepoužitelný (věřím že sběratelé jsou ale..) Stála pomalu víc jak stála nedávno fotbalová brašna je docela směšné :-D
 
mám dotaz na úkolovou řadu "Spálit duchy minulosti!"

v jednom z posledních úkolů (konkrétně Rychle, probuď se!) je potřeba sehnat 10x item "kámen". nevíte kde se dá sehnat?? (není kámen jako kamení ;) )

jediné co jsem našel je http://tw-calc.net/item/100000

pro ty, co nechtějí klikat, je to dražitelná puška, neprodejný v obchodě, nejde koupit u obchodníka. jediná známá možnost jak získat Kámen je ze sušenky štěstí, co každý dostal jeden kus při plnění úkolové řady Podnikatelský nápad.

děkuji za odpověď
 
Moc nechápu proč má každý item ze sady sv. Patrika jiný min. lvl. Nebylo by od věci jí dát od jedné určité úrovně. Moc lidí od lvl 120 jí stejně asi nebude používat
 

Pawn

Člen týmu
Kámen je zabugovanej. Bohužel na betě je to známe už tak 2 týdny a i přesto to prošlo opět na live servery protože INNO hru má už prostě někde.
 

Deleted User - 825207

Guest
Kámen je zabugovanej. Bohužel na betě je to známe už tak 2 týdny a i přesto to prošlo opět na live servery protože INNO hru má už prostě někde.
Konečně to lidem pomalu začíná docházet jak na tom tato hra je a jak k ní a hráčům INNO přistupuje.
 

DeletedUser9350

Guest
Co úkol - to bug.
Dělat takhle firemní zadání jsem bez místa do týdne. Ale tady nic tady klídek a tabáček. No nedivím se, však oni nám soudruzi Němci vždy dokáží ukázat, že to co jde udělat jednoduše umí udělat co nejsložitěji.
Doporučení pro programátory a managery z inna, vhodné by jim to bylo poslat. Ať si vezmou projímadlo, jdou na WC, strčí ruce do porcelánu a nechají na ně vyjet tu hnědou kejdu.
 

DeletedUser4702

Guest
U hřebenu, který je pro ženskou postavu je chybně uvedeno pro mužskou a nelze ho nasadit. Oprava bude?
 
Slouží, ale to, že nějaká chybka uteče do ostrých verzí s prostě občas stane, to mi až tak zásadně nevadí. Nicméně to, že pustí dvě úkolové řady, kde obě jsou zabugované tak, že nejdou dokončit a nejsou to schopní opravit ASAP - to beru jako virtuální bobek od INNA na mou hlavu. A na rovinu si myslím, že tenhle stav zasloužil i vlastní oznámení při vstupu do hry, ale chápu je třeba inzerovat nákup nuget a podobné věci - a tohle padá i na český tým, i když chápu jeho poměrně schizofrenní pozici.
 
Lidi, jestli ta aktualizace proběhne tak, že se celá dosavadní úkolovka zruší a budeme to muset začít dělat znovu od začátku, tak budu velmi rozladěn. Já jen aby si pak někdo nestěžoval, že jsem vás nevaroval předem.
 

DeletedUser19006

Guest
Opáčko zeleného piva nebude ? Po aktualizaci se nic nenabízí.

Restartoval jsem to dvakrát. Mám tam jen Řemeslo 2.0
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru