• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Aktualizace hry

Skryté zlaté ložiska: prosím, aspoň ty názvy těch úkolových řad mějte bez chyb (Skrytá zlatá ložiska).

Tak jelikož se to tým rozhodl statečně vymlčet (4dny žádná reakce), tak si odpovím sám: ve hře ta úkolová řada jmenuje "Hledač zlata" a tudíž zde žádný gramatický problém není (ten má pouze @Symphie v rámci překladu na fóru, což je jen její vizitka).

Jinak, kdyby jste někdo věděl, jak ta úkolová řada začíná a co přesně musím udělal pro najití Záhadné mapy, tak prosím SZ, díky moc.

raketak95

Člen týmu
Tak jelikož se to tým rozhodl statečně vymlčet (4dny žádná reakce), tak si odpovím sám: ve hře ta úkolová řada jmenuje "Hledač zlata" a tudíž zde žádný gramatický problém není (ten má pouze @Symphie v rámci překladu na fóru, což je jen její vizitka).

Jinak, kdyby jste někdo věděl, jak ta úkolová řada začíná a co přesně musím udělal pro najití Záhadné mapy, tak prosím SZ, díky moc.
Musím říct, že se nám to docela povedlo - samozřejmě za sebe i za zbytek týmu se omlouvám. Jak ta řada probíhá vím, ale kde najít mapu ne - takže s tím neporadím.

raketak95

Člen týmu
Tak mapu jsem našel celkem rychle na Pracovat jako vůdce bandy (ale nevím, jestli padne jen tam nebo kdekoliv) - začátek questu je ve Waupeeho vesnici (akorát teda ne v zadavateli, kde je většina questů).

Symphie

Člen týmu

Nikdo se neodmlčel, řešili jsme to v rámci týmu a já pak byla na pár dní pryč. I my máme občas "volno". Po překladu se posílá vše ke kontrole, bohužel nové názvy předem nevím. Mohlo se cokoliv přehlednou nebo nakonec změnit než bylo v plánu. Stačí normálně upozornit. ;-)

Nikdo se neodmlčel, řešili jsme to v rámci týmu a já pak byla na pár dní pryč. I my máme občas "volno". Po překladu se posílá vše ke kontrole, bohužel nové názvy předem nevím. Mohlo se cokoliv přehlednou nebo nakonec změnit než bylo v plánu. Stačí normálně upozornit. ;-)

Když už chceš v tom exkrementu rýpat tak prosím, tady máš časovou osu:

den 0 - jsem se zeptal
den 1 - byla si na fóru a dotaz jsi ignorovala
den 2 - byla si na fóru a dotaz jsi ignorovala
den 3 - jsem si odpověděl
den 3 - to potvrdil i Rakeťák, mj. si se slovy "za zbytek týmu se omlouvám"
den 7 - naprosto zbytečně jsi odpověděla a jsi uražená

Jak to říc ... věřím že jsi v spoustě věcí šikovná, ale moderování tohoto fóra mezi ně rozhodně nepatří .

vymlceni.jpg

1741045503580.png
Může mi někdo vysvětlit, co znamená "hrát s hráči z jiných trhů" ? Něco ve smyslu přetahovaná o zboží na trhu a následná přestřelka s dalšími nákupčími? Nebo něco jiného? Pokud to je nějaký mód na dobrodružství, tak samozřejmě chválím!

Díky za odpověď.

PS. konečně konec čekání na zadavatelné pole v řemesle :lovetw:

Erewan

Člen týmu
V originále "market", což se v tomto kontextu používá pro jiné zahraniční mutace hry. Měli byste být schopní hrát dobro například proti polákům atd.

-> Dobro by mělo být MEZINÁRODNÍ

Nějak evidentně nestíhali: to oznámení je dost pozdě a jednak to celý vypadá jako, že te překládal osel (metafora, je vidět, že to překládal gugl, jen to už pak nikdo pořádně nepřečetl a nezkontroloval )

vypnite scripty... a počkajte, až ich niekto opraví. Ak bude CZ team zasielať feedback, tak k tomu poviem jediné: klikači si radi ten salón aj tak vypnú, akurát penalizujete scripty potrebné k veleniu, ktoré už dávno mali byť normálne zavedené do hry.

K dobrodružství: hru to najde, ale když se má hra spustit, napíše chybovou hlášku game not found a nic se nestane, kromě toho, že to sežere posilnění.