• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Aktualizace hry

@Mikosansobi , bych ti chtěl poděkovat za vše, co jsi tu udělala - a když si si také myslím, že některé věci šly řešit lépe, tak je prostě za tebou viděl obrovské nasazení a kus práce.

Pripájam sa k prianiu krásneho postmanažerského west dôchodku - kiežby k nemu bola zásoba mätového čaju na zvyšok života.

Takéto reštrukturalizácie sú málokedy symbolom budúcich pozitívnych zmien, najmä keď to vyznieva, že by nás mal chytiť niekto mimo československého priestoru, neznalý pomerov.

@Mikosansobi , bych ti chtěl poděkovat za vše, co jsi tu udělala - a když si si také myslím, že některé věci šly řešit lépe, tak je prostě za tebou viděl obrovské nasazení a kus práce.

Nicméně hlavně jsem se chtěl zeptat : s koncem práce jako komunitní manažerky, končí veškerá tvá práce ve Westu ?
Děkuji.
Ano, moje práce na The West končí definitivně. Zůstávám na Grepolis a budu vypomáhat na Divokých kmenech.

Pripájam sa k prianiu krásneho postmanažerského west dôchodku - kiežby k nemu bola zásoba mätového čaju na zvyšok života.

Takéto reštrukturalizácie sú málokedy symbolom budúcich pozitívnych zmien, najmä keď to vyznieva, že by nás mal chytiť niekto mimo československého priestoru, neznalý pomerov.
Děkuji. Budete mít skvělý zástup.

jasne ze ti dakuje ked jej polka mesta pouziva klikeri a nic sa im nestalo :D dufam ze ten novy manazer bude napriklad nemec lebo ti zastavaju uplne ine moralne hodnoty a tym padom dobanuju polku mesta soldierke.

Naposledy upraveno:
Také děkuji.
Mimochodem, jestli ten nový bude někdo, kdo ani nebude umět česky, tak to bude docela naprd... Snad nás hodí pod Slovensko.
Mimochodem, taky z toho mám docela obavy, takové restrukturalizace nikdy nejsou přínos.

Aktualizace po dvou měsících a ...... přidali jednu truhlu :-). Mám pocit, že se vyjadřovali (o aktualizacích) trochu jinak, tak budu jen doufat, byly Vánoce a tak a že se to jen prostě sešlo.