• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.256 je naplánovaná na úterý 26. listopadu. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Halloween je za námi, ale obyvatelé divokého západu se rozhodli uspořádat tyto oslavy o něco později! Přidejte se k nim při sbírání dýní a tajemných krabiček a pomozte vyřešit ztracené děti. Více informací najdete na herním fóru
  • Nemáte rádi sníh? Vypněte ZDE:

Diskuze Aktualizace rok 2025

raketak95

Člen týmu
Změníme ten řemeslný výrobek na "Kožená torna" - doufám, že je to tak OK. :)

"Kožená torna" je prostě baťoh a moc to neodpovídá ... osobně bych použil něco jako "Kožené brašny k sedlu", "kožené brašný za sedlo" nebo "Kožené sedlové vaky", nechcete se nad tím ještě prosím zamyslet? díky

Mikosansobi

Člen týmu
Dřív jsem si toho nevšimla, bylo opraveno na Vylepšené sedlové brašny, ale líbí se mi i tvé návrhy. Klidně mohu změnit, ale propíše se to až opět v další aktualizaci překladového toolu. Těch itemů je už kvanta a občas se nám podaří nějaký item duplikovat.

Funguje správně to rozhození předmětů (Marie, Henry ..) po městech? Mám pocit, že to hodně opakuje a některé předměty v obchodech napříč městy vůbec nejsou ...

Ahoj,
těch chyb s novými předměty bude o dost víc. Proč třeba Mariiny černé kozačky stojí 220k?
V žádném ochodě na Ari jsem zatím nenašel jinou věc než Černou nebo Fialovou.
Když už byl krejčí ve městě vystavěný na max tak to přidá jen pár náhodných předmětu z těch nových itemů, ale pokud stavíš krejčího po aktualizaci tak už je to mixlé novými itemy víc.