• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.247 je naplánovaná na středu 11. května. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek fanoušci fotbalu! Zdá se, že léto je tady. Co takhle být více aktivní? Je čas trávit čas venku, například cvičením! Jaký je váš oblíbený sport? Rozhlédněte se a podívejte se, které sporty jsou oblíbené na Divokém západě! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Aktualizace rok 2025

Nevím, jestli je chyba u mě, nebo je to chyba obecná, ale po updatu mi nefungují chaty (točí se tam pistole) a kovboj se blbě posouvá na mapě: zůstane někde trčet, ale ve skutečnosti je už jinde.

Edit.: a co je teda dost opruz, tak blbne i odpočet energie: vypadá to, že mám 100 %, a když zadám pětiminutovku, skočí to na 45 % (což je správné číslo, před kterým jsem ale neviděl těch 50 %, co tam být mělo).

Edit 2: vyzkoušeno za vás: dělá to The Big Inventory

Naposledy upraveno:
Mohly by jste salon (chat) rozšířit kupuju 3 recepty co mi jako kovář 52 chybí : kovová slámka, forma na pečení a ještě jedna věc a trvá to dlouho prý nějáké nelze získat

Po aktualizaci je v inventu vyhledávání vlevo - místo původního umístění vpravo.
Jestli jde o chybu, prosím o opravu.
Jestli jde o naschvál, tak bych ráda vývojářům vzkázala, že já jsem hráč, co si platí prémko. A jestli si myslí, že budu platit za to, že mi ohnusují hru, tak jsou zatraceně vedle.

Po aktualizaci je v inventu vyhledávání vlevo - místo původního umístění vpravo.
Jestli jde o chybu, prosím o opravu.
Jestli jde o naschvál, tak bych ráda vývojářům vzkázala, že já jsem hráč, co si platí prémko. A jestli si myslí, že budu platit za to, že mi ohnusují hru, tak jsou zatraceně vedle.
tam mám nějaký špendlík, ale je možné, že to bude způsobené nějakým skriptem: https://ctrlv.cz/2rQV

Hraju na světě 1. Před pár lety tu bylo přes 3 000 hráčů - dnes 750 a z toho minimálně 100 nehrajících. Ta hra prostě umírá. Tak hráče, co ještě hrají, přestaňte prudit nesmysly. Jestli neumíte hru vylepšovat, tak ji alespoň přestaňte ničit.

Hraju na světě 1. Před pár lety tu bylo přes 3 000 hráčů - dnes 750 a z toho minimálně 100 nehrajících. Ta hra prostě umírá. Tak hráče, co ještě hrají, přestaňte prudit nesmysly. Jestli neumíte hru vylepšovat, tak ji alespoň přestaňte ničit.
Pojď na nashville tam máš super youtubera mě (video se stavbou baráku v FoE z neděle má víc zhlédnutí než dlouho nejsledovanější video nechápu proč) s recepty rád pomohu mám jich dost ani nevím proč mám jako kovář recept pro ostatní

Mohl bych se zeptat, proč bylo vyhledávání přesunuto zprava do leva ? A proč toto nebylo zahrnuto v oznámení změn? Osobně mi to totiž přijde jen jako čirá zlomyslnost tvůrců proti scriptům na inventář. Přitom, zrovna inventář je věc, kde se stále hromadí další další položky a nějaké ingame třídění a řazení a nedej bože procházení ... jak jen to říci ... velmi nepraktické.

Za mě taky nepochopitelná změna. Asi stejná jako tetris čoček fotoaparátu u iPhonů mezi jednotlivými generacemi.
Nicméně v nastavení skriptu lze přinutí předmětů (špendlík) vypnout a problém je vyřešen.

Mohl bych se zeptat, proč bylo vyhledávání přesunuto zprava do leva ? A proč toto nebylo zahrnuto v oznámení změn? Osobně mi to totiž přijde jen jako čirá zlomyslnost tvůrců proti scriptům na inventář. Přitom, zrovna inventář je věc, kde se stále hromadí další další položky a nějaké ingame třídění a řazení a nedej bože procházení ... jak jen to říci ... velmi nepraktické.
Řeknu to naplacato: jen mentálně postižený orangutan v kómatu si může myslet, že současný inventář je hratelný bez možnosti třídění a specifického podrobného vyhledávání.

Pokud někdo používá TW Inventory reloaded je je to prakticky nepoužitelný, protože se vše načítá s sekcích podobně jako u malého inventáře. Děkujeme @innogames že zabijíte The West. ZA POSLEDNÍCH 5 LET NULOVÝ NOVÝ OBSAH a ještě budete dělat hru obtížnější na hraní. Aspoň bych doufal, že za ty nuggety z těch všech jazykových mutací, aspoň za ty nuggety koupíte nový servery, abyste nemuseli snižovat uměle operace uživatelů. Např. načtení velkýho inventáře.

Hlavně že milion výmluv, cokoliv změnit. Pokud už nechcete na Westu pracovat, tak ho prodejte třeba GameForge nebo BigPoint.

PRAVDU má vždy zákazník. Kdokoliv kdo jen JEDNOU koupil nuggety je zákazník. Prosím proberte se.

Naposledy upraveno:
TWIR už včera naštěstí borci aktualizovali, takže větší/lepší inventář funguje tak jak má. Co dělá základní inventář a špendlík z tw-db.info skriptu nevím, ale s twirem spolupracuje dobře...
Každopádně souhlasím s ostatními, nikdo nebude platit za horší a horší hru, to by měl INNU někdo laskavě vysvětlit. Toto není první aktualizace proti skriptům, bez kterých se s takovým množstvím itemů už hrát nedá!

Co dělá základní inventář a špendlík z tw-db.info skriptu nevím, ale s twirem spolupracuje dobře...

Tak to vím naprosto přesně: když se obleču na práci a pak chci nasadit Hickokovy karty kvůli vyššímu výdělku, které mám přišpendlené, musím invent zavřít a zase otevřít, aby se mi ty přišpendlené věci ukázaly. Totéž s dortem na drop.

Zkušenost ze včerejška: hraju - nemůžu vyhledávat v inventu - vypnu oblečkoscript - aktualizuju hru - nevidím v obchodě položky - zapnu oblečkoscript - aktualizuju west - nemůžu vyhledat posilko - vypnu oblečkoscript - aktualizuju hru .....asi 40x (bez přehánění). Před aktualizací - ráno vypnu - zapnu - kvůli hernímu bonusu - a celý den hraju. Tak jestli si vývojáři chtěli zatížit servery, tak to uspěli dost dobře.

Doplním o svůj pohled na věc.. Před nějakou dobou (zhruba okolo valentýna/velikonoc?) mi přestal fungovat TWIR. Od té doby jsem s westem skončil, protože takovou stupiditu nehodlám podporovat. Místo aby se myšlenky skriptů implementovaly do hry, tak se budou zakazovat. No co k tomu víc dodat než - vykašlete se na to, nostalgie už je dávno pryč, pojďte si dát raději škopek na zahrádku hospůdky.