• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Angus

raketak95

Člen týmu
Upřímně bych chtěl vidět statistiku, kolikrát došlo k výměně receptů za některý z diamantů... Osobně jsem jednoznačně proti, aby se tam přidávaly další produkty a logicky vzato mi přijde jednodušší si prach vyklikat než kontrolovat, jestli je dneska den D, kdy je kýžený quest u Anguse, nebo jestli jsem konečně nasbíral potřebné množství rare smetí na 1 ks prachu...

Angus má zásadnější problémy, které ho činí polomrtvým a hráčsky totálně nepřátelským - 1 výměna denně, nestálá nabídka, princip výměny něčeho, co většina nechce za něco, co stejně většina nechce (čest výjimkám)... Některé věci je vůbec zcela nelogické a pointless měnit - vysloveně mě jako potenciálního zákazníka uráží, že je tam stále možnost výměny Pokročilé pracovní úlohy (+150 PB) za popcorn s +75 PB na stejný počet prací - a nikomu z developerů to nepříjde při releasu ani po 10 měsících fungování divný... Takže bych spíš navrhoval vzít, zmačkat, hodit do koše a začít pořádně z bodu 0.
 
Já bych měl ještě dotaz na hráče - duelanty. Je tu někdo, kdo kdy použil předmět Yagé? Já jenom, že požadavek duelová úroveň 450+ mi přijde jako špatnej vtip.
 

Deleted User - 845061

Guest
Odpověď:

U slev v SHOPu se může vytvořit neomezená "farma" pro hráče, hráči si budou moci koupit prodejné buffy levněji s cca 20–40% slevou a pak je u Anguse prodat výhodněji.

Mohu se zeptat, jaká byla reakce ze strany Innogames na to, že hráči chtějí zpět původního Anguse ? Všiml jsem si, že stížnosti byly nejenom u nás, ale i v zahraničí.
 
Já ho osobně používám že hraju dobro a potom měním věci z dobro truhel za věci jako je Rattatoulie nebo Dvě vstupenky do cirkusu :D Jinak to není moc dobrý.
 
Nahoru