• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Black list

Pokud jste s někým udělali silnou negativní zkušenost, můžete se podělit s ostatními hráči, aby byli obezřetní.
 
Všichni hráči do lvl 30 bez výjimek.

Memorandum 30: Zkušenosti mě naučily, že hrát dobrodružství s někým, kdo nemá ani level 30, prostě nemá cenu. Dotyčný buď nehraje vůbec, nebo blbě a i když ne, tak je prostě hodnotama o tolik pozadu, že to celé nemá cenu. Přidejte se i Vy k memorandu 30, díky.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Krupi G-BASS

Toto individuum si zaslouží první místo zde. Je pravda, že jsem porušil memorandum 30 a byl jsem za to náležitě potrestán. Nezachránil mě ani luk, ani červená barva. V nadsázce řečeno bychom dopadli lépe, kdybychom hráli jen ve dvou.

Na začátku se sice slušně zeptal, jestli by mu někdo mohl radit, kam má chodit atd. Nicméně potom se dle toho vůbec neřídil a ještě všem v týmu nadával.
 
mat-us to opravdu nemá cenu hrát u něj nevím jestli to dělá schválně nebo je tak hloupej

Také ho mám ve svých osobních poznámkách, abych věděl, na koho si dávat pozor. Ovšem také nejsem schopen říci, proč tomu tak u něj je. Přitom už jsem s ním hrál hry, kdy zahrál bez problému, ale jindy to bylo na ručník.
 
Nemyslím si, že je správné aby se hráči ocitli na tomhle seznamu jen proto, že je sem někdo napíše. Je to stejné jako když se tu nahlašovali zloději.

Nejsem odborník na počítače ale i tak si myslím že v dnešní době není problém si prostě každou hru nahrát.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser18628

Guest
Nemyslím si, že je správné aby se hráči ocitli na tomhle seznamu jen proto, že je sem někdo napíše. Je to stejné jako když se tu nahlašovali zloději.

Nejsem odborník na počítače ale i tak si myslím že v dnešní době není problém si prostě každou hru nahrát.


Nie je to urážanie hráčov, alebo osôb. Je to skôr varovanie pre tých čo hrajú dobrodružstvá aktívne a už ich nebaví do tímu dostávať lamy (snáď to tak môžem napísať). Mňa osobne už tiež nebaví zapnúť si 5 hier a v každej dostať do tímu niekoho, s kým je to vopred prehrané
 

DeletedUser18813

Guest
Nevím jestli jsi mě pochopil, jde o to že nemůžete nahlašovat ostatní bez důkazu. Toho se dá lehce zneužít.

Souhlasím, takové nahlašování bez videa/printscreenu je problematické a nemělo by zřejmě váhu. Problémem Dobrodružství je spíš vlastní ego hráčů, až pak následuje nedostatek zkušeností nebo obyčejná nevyzrálost těch druhých. Z části je to proto, že v manuálu ani ve videonávodu prostě není vše a nezkušení hráči budou dělat "chyby" vždy, tak to prostě je. Někdo pak principy hry pochopí rychleji, někdo pomaleji. Mně osobně zaráží vulgarity od TOP hráčů. Když mi někdo nevoní, tak ze hry prostě odejdu a počkám si na hru s někým jiným, jelikož je to jen můj problém :). Možná by pak Dobrodružství hrálo více hráčů a VŠICHNI bychom si víc zahráli. Howgh.
 

DeletedUser17847

Guest
Chtěl jsem se zeptat jestli by nemělo být proti pravidlům, když se do dobro přihlásí jeden hráč se dvěma postavami z různých světů s různými nicky a pak hraje s každou postavou za jiný tým. Samozřejmě má určitou prioritu a jedna postava hru více méně bojkotuje. Podle mě je to to samé jako multi účet na jednom světě.
 
Vím, že se to na jiných jazykových mutacích diskutovalo a někde se i uvažovalo o zakotvení tohoto případu do pravidel. Nevím sice, jak to dopadlo, ale mohlo by to být na zvážení i u nás.
 

Pawn

Člen týmu
No jo, furt stejnej, normálně bych to nahlásil pokud tě někdo uráží ať si to příště rozmyslí jak nějakej black list :-) Na jednu stranu ho chápu asi to občas ujede tam každému z těch co si myslí jak tam nejsou dobří, a je fakt že každý nový hráč by si ty základy alespoň na wiki, nebo je někdo snad i video zkouknout/přečíst mohl, než tam jde pro jeho vlastní dobro, a pak se vyhnout nepříjemnostem.
 

DeletedUser18813

Guest
Nahlašování je k ničemu, jelikož se tohle chování neustále opakuje. Tady nejde o problém mezi zkušeným/nezkušeným hráčem, ale o egu člověka, který to prostě nedokáže unést a je neustále vulgární, a tohle do Westu podle mě nepatří.
 

Přílohy

  • Výstřižek.PNG
    Výstřižek.PNG
    28 KB · Zobrazení: 29
Pokud tvoje ego nedokáže toto chování unést, nahlaš ho. Nahlašuj tak, že klikneš na nick hráče v chatu, kde se dopustil provinění a z nabídky, která se ti otevře, vybereš možnost "Nahlásit provinění". Poté popíšeš provinění a potvrdíš. Takto nahlášená urážka bude řešena. Urážky nahlášené jiným způsobem ani řešit nelze.
 

DeletedUser18813

Guest
Nahlašování provádím přesně tak, jak píšeš HIV. I tento příspěvek byl nahlášen. Problém je očividně jen na straně ega Dušana, já na vulgarity nereaguji a ani se neplánuji k nim nechat vyprovokovat :)
 
Nahoru