• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Soutěž bobule

Mikosansobi

Člen týmu
19.4.


  • Nyní se prospěte po dlouhé cestě v některém místním hotelu. (Reporty nemusíte dokladovat, najdeme si vás v systému.)
  • Víte, podle čeho dostalo město své jméno.
  • Uhádněte hádanku a napište, proč zrovna tuto zvolil Matěj.
 

Mikosansobi

Člen týmu
HIV-

spánek bude ukončen v 16:58:43.
- Willow znamená vrba. Protože je ve městě hotel U Vrby, předpokládám, že je ve městě nějaká vrba, podle které je město pojmenované.
- jedná se o písmeno M. Ve slově minuta je jednou, ve slově moment dvakrát, ale ve slově rok není ani jednou. Tuto hádanku zvolil, protože na písmeno M začíná jeho i Mariino jméno.


Shadow bull -

Najdeš to v minutě, dvakrát v každém momentě, ale ani jednou v roce.
= písmeno m (10:09)
Město se jmenuje podle stromů u jezírka které je obrostlé VRBAMI (10:17)


raketak95 -

Správná odpověď na hádanku by mělo být písmeno M. Hádanku zvolil asi kvůli souvislosti 1. písmen ve jménech dvojice, které Marii zaujalo.(14:08)

Huckleberry Finn -

m (20:42)
a město dostalo název podle vrby? (20:43)


Caleb rozparovač -

Víte, podle čeho dostalo město své jméno
- že by to bylo podle známého filmu je malá pravděpodobnost a tak ze staroangličtiny by to mohlo být podle stromu VRBA,jelikož je tam hotel U vrby pak se pravděpodobně v okolí vyskytují :)

Uhádněte hádanku a napište, proč zrovna tuto zvolil Matěj:Najdeš to v minutě, dvakrát v každém momentě, ale ani jednou v roce a hádanku zvolil protože se vše točí kolem písmene "M" - Matěj,Marie,mapa co se ztratila v Marylandu


Renegade -

1. v hotelu právě spím
2. Willow se jmenuje asi podle vrby u jezera, kde se vesnice nachází. Také tam je hotel u vrby, takže byla asi významná.
3. odpověď : Písmeno M


IGHAS -

písmeno M, které zárověň spojuje Matěje a Marii

EREWAN -

Spánek - splněno
Jméno města - Willow = vrba v češtině, a jelikož se tam i barák jmenuje U vrby, tak nejspíš podle nějaké vrby...
Odpovědí na hádanku je písmeno m a zvolil ji protože mají oba dva jméno na m...

letsrock -

- vyspáno 1x 8 hodin ve vlastním městě
- město se jmenuje podlé místní vrby
- správná odpověď na hádanku je písmeno M
- zvolil to kvůli jménům Marie + Matěj

Sheggy -

Město/městečko/vesnice (všechno je uvedeno v textu, asi by to chtělo sjednotit) stojí nedaleko jezera. Kolem vodních ploch jsou velice časté také vrby, ostatně kde sedával vodník? Další nápovědou může být název hotelu - U Vrby. Poslední nápovědou může být samotný název - Willow = Vrba. Město je pojmenované podle vrb(y) které/(á) rostou v okolí.

minuta (1x) - moment (2x) - rok (0x)
Odpovědí na hádanku je písmeno m. A důvod? Obě křestní jména začínají tímto písmenem, ostatně Marie na to sama narážela.
 
Naposledy upraveno:

Mikosansobi

Člen týmu
Smutná vrba

Jen se ptejte, děvče. Moc bledých tváří mi nevěnuje pozornost. Poslechnu si váš příběh. Hledáte nejstarší vrbu, která se klaní matce zemi? Prosím? Že sklání? Mé uši už nejsou jako dříve. Takže hledáte mě? Ne? Jo, vy hledáte stromy.
Nejstarší jsou u tamtoho skalního převisu. Rostou přímo ze skály, ale je obtížné se tam dostat. Budete potřebovat laso a průvodce. Vím o jednom, chcete znát jeho jméno? Tak mi nejprve nasbírejte tyto chutné brambory. Já si zatím tady sednu.

1 hodina Vyorávání brambor.


Děkuji, děkuji. To víte, jsem už stará squaw.
Ano, ano, slíbila jsem, že vám řeknu jméno průvodce. Najdete ho v salónu v 6 hodin večer. Jmenuje se Whaupee. On vám pomůže.


letscorck
shadow bull
Sheggy
Caleb rozparovač
Renegade
HIV-
 
Naposledy upraveno:

Mikosansobi

Člen týmu
Práce: Jít na průzkum 1 h + získat 1x mapu.
Doplňující otázka za energetickou truhlu: Jaká hrozba se skrývá na místě označeném křížkem? Proč se objevila právě tam? Má to vůbec souvislost s AH?


Na tuto otázku nikdo neodpověděl správně.
 
Nahoru