• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Dělník-duelant

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ahoj,asi do 20 lvl sem všechno dával do stavění a síly,ale začínají mě štvát duelanti a tak prosím o radu,jak se předělat na duely...

Třeba nějakej equip a tak

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser6989

Guest
Pokud dáváš vše do síly,tak si pořiď chladnou zbraň (meč,sekeru...).Dávej schopnosti do houževnatosti a reflexů (na práce) a equip na stavění (nebo obráceně equip na duelové schopnosti a schopnosti do stavět).S novým updatem přibydou dobře práce ta které budeš potřebovat schopnost stavět a přybydou opasky a kalhoty,které vylepší tvé duelové schopnosti.

DeletedUser

Guest
a je lepší si přidávat přesnost nebo vystupování;uhýbání nebo taktiku?

DeletedUser

Guest
Já osobně dávám přesnost a taktiku
Protože: Když si dáš do zručnosti, dá ti přesnost
a když dáš do charisma, dá ti to taktiku i vystupování ;)

DeletedUser

Guest
Vy asi duelujete hodně,kolik máte bodů v uhýbání,přesnosti,atd?

DeletedUser6989

Guest
Vy asi duelujete hodně,kolik máte bodů v uhýbání,přesnosti,atd?

Na jednom světě se zaměřuji na reflexy a houževnatost.Můžu dělat práce,a dostávám minimální požkození,ale narozdíl od přesnosti neuplatním tyto schopnosti v pevnostech.Proto dávám body do všech atributů (síla,pohyblivost,zručnost,charisma) rovnoměrně.

DeletedUser

Guest
A poradíš mi prosím nějakou výbavu,co by mi přidávala sílu úderu,přesnost,uhýbání atd?

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.