• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Daruji svůj účet

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
:bandita: :bandita: :bandita:

Daruji svůj účet na Buffalu se jměním okolo 3 milionu dolarů, kompletní sběratelskou sérií kromě zvířete (puška, šavle, kolt, klobouk, náhrdelník, bunda, kalhoty, boty, opasek) a postavou na lvl 120 (45 v žebříčku). 101 866 zkušeností nad 120lvl.
Zlatá šavle i kolt.

Podmínky jsou snadné. Napište mi ve hře telegram (Buffalo / Mineralito) proč zrovna Vám bych měl účet darovat. Koncem měsíce vyberu osobu které účet daruji.

Uvědomte si však prosím, že můžete hrát pouze za jednu osobu a dle pravidel hry musíte svoji starou postavu smazat jinak riskujete blokaci!

Na hru už nemám čas a nějak mě s příchozími změnami v systému duelů atd. přestala bavit.
 

Deleted User - 31870

Guest
Nemůžeš darovat účet, je to proti pravidlům hry.. ;)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru