• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.249 je naplánovaná na středu 15. července. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte na každoroční události Den nezávislosti! Jste připraveni na oslavy? 4. červenec je již za dveřmi. Opět nastal čas na oslavu svobody na The West se spoustou jídla, nápojů a ohňostrojů! Od 3. července (12:00) až do 23. července (12:00) budeme s vámi oslavovat Den nezávislosti!Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Den nezávislosti 2025

Cizinec: V Archivu bychom měli najít deník mého předka. Jsou v něm zmínky o klíčových výsledcích, jako byl Březen žen na Versailles a jeho tajné mise. Pomůžeš mi ho najít? Možná to zkus na místě se spoustou starých knih?

Jak mám z tohohle zadání přijít na to, že mám jít pracovat na "Tisk novin" ?

raketak95

Člen týmu
Cizinec: V Archivu bychom měli najít deník mého předka. Jsou v něm zmínky o klíčových výsledcích, jako byl Březen žen na Versailles a jeho tajné mise. Pomůžeš mi ho najít? Možná to zkus na místě se spoustou starých knih?

Těžko říci, souhlasíme, že je to blbost, nicméně ani originál
1751564847166.png
moc nenapověděl, takže jen můžeme předat na INNO, co tím chtěli říci, bez jistoty nějaké odpovědi.

Mně osobně by na první dobrou napadl historik - chatGPT taky a alternativně uvedl novinář, archeolog a úředník. :)

Když bylo posledně v zadání něco s knihami, tak to znamenalo, že se má jít k učitelce :D

Díky Andru74. Jenom nechápu, jak tě napadla tiskárna novin. Tam se opravdu hromady starých knih nevyskytují. V tiskárně knih ano, ale novin ??? Ach jo.