Jinak napadla mne taková krátká blbost. Třeba do budoucna. Na příští rok (nebo i teď, kdyby se to stihlo). Vytvořil jsem to podle jednotlivých týdnů v téhle soutěži, aby ji tahle úkolová série (kdyby vznikla) mohla připomínat.
Šerif John Fitzburn
Zdravím tě <Nick hráče>, nedávno jsem byl za známým v New Yorku. To bys nevěřil, koho jsem tam potkal. Nějakého Masaryka. Cosi tam lidem přednášel v rámci zakládání státu. Ten chlapík se mi docela zamlouvá. Podívej, mám tu myslím jeho fotku z novin… kam se jenom poděli? Neviděl jsi ji? Měl jsem ji přímo od něj podepsanou! Taková škoda! Musíme ji najít.
ÚKOL: *Poptej se na chatu a napiš: „Den vzniku samostatného československého státu“
ODMĚNA: 50 zkušeností
Šerif John Fitzburn
Nic? Tak teď už nám zbývá jen zkusit vylepit její podobu na plakáty a někdo se už ozve. No nedívej se tak na mne, mám tu ještě jedny noviny, kde je. To by nám mohlo pomoci. Jo.
ÚKOL: *Plakát 6 kusů
Šerif John Fitzburn
Tak to jsem z toho jelen. Ani tohle nezabralo. Ale podívej se támhle na toho chlápka! Vždyť právě krade v tomhle baru! To nestrpím!
ÚKOL: *Poraz zlodějíčka (obtížnost triviální)
Šerif John Fitzburn
Chceš mi říct, že se nějakým zatraceným způsobem dostala až do pevnosti nějakých zločinců? Fotka? Jenom moje fotka? Takhle rychle, nahonem, znenadání? Buď ten chlap lže, jako když tiskne, nebo ta fotka s podpisem má větší cenu, než jsme si vůbec mysleli. Rozhodně by ses měl k té pevnosti vydat. (poznámka: pevnost se nachází ve východní části mapy; základna)
ÚKOL: Jdi do doupěte banditů
Šéf banditů:
Šéf banditů je ve skutečnosti měkkota. Jak se ukázalo, tak si jeho banda v posledních dnech nepřišla na své. Láhev něčeho dobrého by to ale možná spravila. Pak by ti byl ochoten vydat onu fotografii.
ÚKOL: *Dones sklenice vody 4 kusy
ODMĚNA: podepsaná fotografie
Šerif John Fitzburn:
Cože jsi udělal? Přelil jsi vodu do prázdné láhve od vodky a ošálil bandity? A oni ti uvěřili? Tak tomu tedy nevěřím! Nikdo nemůže být tak hloupý! Ale jak vidím, moji podepsanou fotku máš. Skvělé!
ÚKOL: mít podepsaná fotografie 1 kus
ODMĚNA: 1 charisma