• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze a připomínky k Posezení u dýmky míru

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno

DeletedUser14443

Guest
Ahoj, bude se ještě konat posezení u dýmky míru? Rád bych se totiž přihlásil na hosta. Na S1 jsem rozjel takovou zajímavou akci a v plánu jsou další změny jak oživit S1. Možná by bylo nejlepší, kdyby tazatel byl někdo kdo je trochu seznámen se situací právě na S1 a prostřednictvím této diskuze bych hráčům přiblížil aktuální dění na tomto světě.

Ahojky, pokud máš zájem o posezení, tak se mi ozvi a domluvíme co a jak. :-)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Nemám nic proti přepisu ze skypu, ale mohly by prosím pro přehlednost být aspoň ztučněny nicky hráčů? Kdyby byly odlišnou barvou byla by to pohádka.
 

DeletedUser

Guest
Administrátorka je nemocná, teď to zodpovídat nebude. Připomenu jí to někdy příští týden.

Stále nemocná?

Původně založeno kuknu sem
Proč tedy já můžu kliknout na argentinu a velmi často je v nabídce vydělej si nugety nabídka i pro nás - české hráče? Kdysi tam byla nějaká registrace u Tmobile za pár nugetů, nedávno tam byla registrace v nějaké hře (mimochodem ne od Inna). Pár nugetů jsem si tak ušetřil.
Přijde mi to, že Inno jenom nechce aby to čeští hráči používali.

Rozhodně si nemyslím, že je to cílené proti naší komunitě. Můžu se na to ještě poptat, důvod neznám.

Původně založeno wichapi
Pokud by firma neměla zájem, nebylo by to nikde. Rozhodně to není proto, že by neměli Čechy rádi :), tvůj dotaz mi tak připadá, omlouvám se, jestli jsem špatně posoudila. Ve firmě pracuje tolik lidiček různorodých příslušností, že si člověk připadá v budově spíše jako v Babylonu, to by nás musel opravdu nesnášet celý svět ;) __________________

Už zjistila, proč pod položkou Česká republika chybí možnost "vydělej si nugety" ?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Deleted User - 31870

Guest
Miruška ne, ale já tu teď půl měsíce pořádně nebyla kvůli práci na bakalářce, zpětně doháním restíky a omlouvám se, že jsem to zdržela. První, co vyřeším, budou odměny z akce Rudolf, pak mi čeká probrání nové akce Wild West loterie a pak se vrhnu na zbytek věcí, co je potřeba na fóru dodělat či zodpovědět.
 

DeletedUser14443

Guest
Prosím ty hráče, kteří se účastnili dýmky míru, aby se ozvali mě nebo Darling pro informaci kam zaslat odměnu. Děkuji :-)
 

DeletedUser

Guest
Ahoj,mám svého hosta.Je možné,abych sebe a jej přihlásil do diskuze v Posezení u dýmky míru?Pokud ano,tak se po domluvě se mnou přihlásí zde do této sekce.
 

Deleted User - 31870

Guest
ahoj, není problém - potřebuju akorát nicky, abych vám mohla přidat práva do sekce..
 

DeletedUser

Guest
Ahoj,zítra večer proběhne rozhovor s hráčem Williamz5,přepis s otázkama sem pošlu.
 

DeletedUser14443

Guest
Kluci a prosím potom se mi ozvěte, kam chcete poslat dýmku míru. Díky :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Já to chci poslat na svět Buffalo,tak snad to dneska proběhne,Williamz5 tu stále není.
 

DeletedUser13103

Guest
Ahoj, posezení proběhlo, já poprosím také na Buffalo :-)
 

DeletedUser2076

Guest
Všechno jsem řešil přes jancu20, nejspíš ti už dala vědět. Odměnu prosím na Dracox, S1 děkuju ;-)
 

DeletedUser

Guest
Zatím nám na svět Buffalo za minulé posezení nepřišlo nic.Kdy dostaneme odměny?
 

Deleted User - 31870

Guest
Odměny byly nahlášeny, rychlost jejich zaslání již neovlivním..
 

DeletedUser9371

Guest
Ono je to chlape otevřené stále. Jen nám nějak umírá, respektive vyhasíná aktiva hráčů. Vem si, kolik hráčů se snaží držet tady to super fórum hry příspěvky. Na to Ti stačí prsty ruky. Moderátoři se nám mění, ne každý má toliko času na hru, jako my.
Takže, jak tady bylo vícekrát psáno ? Sežeň si někoho na pokec, a dýmka se zapálí. Osobně jsem pro každý super pokec a dýmka ? Mé oblíbené čtení a relax ve hře. Rád se zapojím, ale nechávám delší dobu prostor novým tazatelům a hostům. Jen čtu příspěvky, číhám, sleduji a skvěle se bavím.
:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru