• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

DISKUZE: AKCE - Získej zvíře do sbírky

DeletedUser13514

Guest
Takže když změníme podmínky, aby to bylo pro hráče jednodušší (výstavba města), tak je vše ok, ale pokud změníme podmínky tak, ať nedostane Rudolfa každý, tak je oheň na střeše. Prosím používejte jeden metr ;)
 

DeletedUser13514

Guest
No, holt nejsme a asi nikdy nebudem dokonalí :) Na druhou stranu snad dobře, že jsme takovou akci udělali, nemyslíš?
 

Deleted User - 31870

Guest
Máte pravdu, našlo by se tu poměrně dost aktivních za tento měsíc - problém byl však v tom, že 95% se zapojilo maximálně do diskuzí nesouvisejících s hrou nebo do spamboardu. Ze zbylých 5% nebudeme přeci vybírat 10 hráčů, když bychom v desítce museli odměnit i za 1 příspěvek v nápovědě.. Potom by postrádaly smysl další části akce, když by za "nic" dostali Rudolfa všichni, kteří by si jednou napsali do užitečných sekcí.

Budeme velmi rádi, pokud za únor budeme moci dát Rudolfa více hráčům.. Ale opravdu nečekejte, že je budeme dávat za minimální aktivitu.
PS: Teď máte šanci se blýsknout v diskuzích o updatu 1.35 a návrhu Inna.
 

DeletedUser

Guest
Pocet clenu z mesta zapojenych do hry je minimale 10? Zajima me, jestli to muze byt jen jeden?
 

DeletedUser14305

Guest
Dozvím se někde, zda kontrola reportů o níž si požádáme již proběhla a zda bylo vše v pořádku, či je třeba něco doplnit?
 

DeletedUser

Guest
Po ohlášení posledních vítězů mám pocit, že jde o snahu jim zavřít ústa, aby už konečně přestali spamovat:-)
 
no a clovek by cekal, ze kdyz je to odmena za mesic, tak nebude udelavana v prubehu mesice, holt prestupny rok je previt ...
 

DeletedUser

Guest
Na Coloradu moc skupin není a jinde nehraji takže jediná moje možnost je snažit se na fóru.
Tak aspoň něco, je to super akce. Snad se mi to povede a držím všem palce.
 

DeletedUser2677

Guest
Je reálná šance, že se posune datum 17.10., chybí nám už asi 1/4 poslední fáze a rádi bysme jí stihly, jenže za 4 dny to je bohužel už nemožné, tak se chci zeptat jestli má cenu se ještě snažit jí dokončit s tím, že by se ta hranice 17. posunula na déle a nebo už máme počkat na update? :)

Díky za odpověď
 

DeletedUser13514

Guest
Termín už je konečný. Je to hlavně kvůli tomu, abychom stihli před updatem vše zkontrolovat.
 

DeletedUser2677

Guest
Aha no a byla by možnost, když už nám chybí jen taková část z jedné fáze dát tu část a zbytek z té fáze dodělat po updatu, nebo ani tohle není možné? :)
 

DeletedUser2677

Guest
Nevadí, já se jen chtěl zeptat, jestli by to šlo, jelikož by to pak dost ulehčilo práci, ale i tak děkuji za odpověď :)
 

DeletedUser9371

Guest
Díky za poslání sobů do hry na světě 7, po našem zdárném ukončení soutěže. Všichni hráči jej obdrželi a s nadšením. I když ta soutěž byla "pecka" co do časové náročnosti nás, hráčů i Vás, moderátorů hry.

Díky.
:)
 

DeletedUser15955

Guest
Ráda bych se zeptala, kdy budou uveřejněny podmínky na plnění výstavby po update. Jestli až to přijde nebo o něco dřív :-) Díky za odpověď
 
Nahoru