• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

DISKUZE: AKCE - Získej zvíře do sbírky

DeletedUser2677

Guest
Tak jak to vypadá s novými podmínkami pro projekt výstavba, už se ví něco bližšího nebo ještě zkoumáte? :)
 

DeletedUser9371

Guest
Jestli to bude, jako to bylo ? Makal si na tom půl roku, pár hráčů zdrhlo, smázlo účet a nedalo ani vědět. Pak si honil práce i za ně.
Už do toho nejdu. Dotáhli jsme to zdatně až po odměnu, ale pecka na čas. Je to prostě soutěž sice pěkná, ale dlouhodobá. Na to nejsem a spousty hráčů také ne.
Osobně jsem pro jakoukoli soutěž, ale krátkodobou, max. měsíc.
:)
 

Deleted User - 31870

Guest
Tak jak to vypadá s novými podmínkami pro projekt výstavba, už se ví něco bližšího nebo ještě zkoumáte? :)

Zatím nové podmínky nemáme - raději stáhnu zadání, aby to hráče nemátlo - nicméně produkty budou podobné, víceméně se budeme hrabat asi jen v počtech.
 

DeletedUser2677

Guest
Takže můžem hledat ty samé produkty jako nyní? Já jen abych naší skupině zadal úkoly abysme pak neměli problém s koncem roku a stihli to :)
 

Deleted User - 31870

Guest
Neříkám, že to bude úplně přesně, budou tam podobné produkty a projekt nejspíše protáhneme o něco i do nového roku.
 

DeletedUser15955

Guest
Ahoj, mám dotaz. Na coloradu už pomalu finišujem akci výstavba. Chci se zeptat zda je možné si rudolfa poslat i na jiný svět. Pár lidí by mělo zájem nechat si ho poslat na dakotu a tuším na S9.
 

Deleted User - 31870

Guest
Kromě Dakoty si jej můžete nechat poslat všude.. Dakota je z této akce vynechána.
 
Nahoru