• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: aktualizace hry na verzi 2.30-2.31

DeletedUser17933

Guest
Hmm ....

To mě zajímá jak budeme kopat dinosaury na divokém západě ????
Proč se nepřidá něco týkajícího divokému západu ?

To rovnou můžou udělat 1. světovou válku .
 

DeletedUser16057

Guest
Ohledně kopání dinosourů, tak tím jsou myšleny 2 úkolové řady.
Kde zatím jsem splnil jen tu první, na druhou potřebuji nějaké vodítko(omezení výši lvl nebo splněný nějaký určitý úkol), to však na Betě.

Co se týče zvýšení získání expů z bitvy. No, co říct.. vždyť už podstatě nikde žádné nejsou.....
 

DeletedUser17923

Guest
Uvítam každú novú úlohu aspoň to nie je stále to isté a malo by to byť častejšie, aby sme sa nenudili. Potreboval by sa WEST už aj celý prepracovať.
 

DeletedUser

Guest
no jedno velké přepracování už tu bylo a jak to dopadlo vidíme
 

DeletedUser9350

Guest
Jo přepracovat... To by to zase dopadlo... Ono bude stačit když zase přepracují duely... Při minulé úpravě se lezlo do análu odporákům a nyní to budou potlačovat :D.
 
Tak soudruhům už došlo, že bitvy nejsou moc akraktivní a přihodili teoretických 1,5k exp. navíc. No tak ještě dva roky a přijdou na to, že je třeba bednu, protože expy vlastně nic neřeší ... ale to už i bedna bude málo :-).
Jinak hurá: už rok po zavadění dobrodružství dodělaj popis posilovátek. Dva roky od zrušení ponožek, přidaj tam peníze (už jsem mohl být milionář). Tři roky od spustění cirkusu, exportují filtr na suroviny do pevností (škoda, že už jsou všechny dostavené). Jako kroky to jsou správné, jen místo roků tohle mělo fungovat v měsících ...
 
Naposledy upraveno:

Pawn

Člen týmu
Krása, nové úkoly jsou fajn... expy za bitvu navíc, ničemu nepomohou .. sice krásných 1,5k navíc, ale je třeba mnohem více aby to lidi nalákalo zpět jak tohle. Zlaté bedničky,brašny, upb at si nechají. :-)
Jinak změny vítám, ale stále čekám na další mód v dobrodružství, sice mne baví, ale už je to poměrně ohrané. ^^
 
Tak místo ikonky salátu, tu máme dva nové limitované (čti zbytečné) itemy za goldy. Já proti těm novým věcem v principu nic nemám, ale furt mi přijde, že by to mohli dělat nějak kreativněji. Protože, od té doby co objevili levelovou konstantu je to všechnu +- na jedno brdo a přitom tam mají tolik možností (větší základní bonus a menší přírůstek, fixní staty, lepší využití sad (např. 9/10 zadarmo), variace cen UPD/nug. a podobně ..). No teda teď objevili +200 PB na konkrétní práci, no možná by jim stálo za to říci, že to není ani jedna hvězda, takže ve výsledku tenhle bonus zas takové terno není a takovýhle práce mohlo být i +500 PB a prd by se stalo.
 
Protože dluháče jsou teď totálně odepsanané. I při velmi vlažném přístupu není problém splnit 2-3 denní cíle, a půlnoci dostaneš dabl, plus nějaké random dluháče z bitev, tombol a podobně .. a pak hlavně, je není za co pořádně utrácet :-). Tj. skoro každej jich má dvě pr... a sedí na nich (a na obálkách) a čeká ... tj.proto tyhle věci musí být za nuggetty, kde je téměř jisté, že při takle vysoké ceně pude o realné peníze (do kapsy INNA). Kdyby to bylo za UPD, tak by to rovnou mohli dávat zadarmo, skoro by v tom nebyl rozdíl :-).
 
Nahoru