• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: aktualizace hry na verzi 2.34

Yage - vážně to sníží jen na 449? Před půl rokem se mluvilo o tom, že to duelovku zkrouhne až na 400, od čehož již není tak dlouhá cesta dostat se ze spárů bojechtivých 450tek.

Byl by někde dostupný výčet změn, které byly provedeny v duelech v roce 2015? Nikde se mi je nepovedlo najít a pamatuji si jen některé plus se s některými potýkám v praxi, ale ještě mi stále nějaké scházejí. Děkuji
 

DeletedUser9990

Guest
Ta možnost bezplatně přerozdělit duelové body,která by měla přijít,je asi z jiného důvodu.To spíše souvisí s aktualizací 2.32,tam šlo spíše,co si pamatuji již poněkolikáté, o změny v duelovém vzorci.Charisma (bonus u vojáků),odpor a kdo ví co ještě.Delší dobu jsem nedueloval,pomalu začnu zkoušet.Pokud to tedy ještě vůbec někdo hraje. :-)
 
Ještě jedna novinka s novým updatem přišla a dosud nebyla zmíněna.

Do sváteční sady přibude opasek a duelová zbraň.

ifL5nUp.png
 

DeletedUser10258

Guest
duely

Bojechtivá 450ka může na 322ku :) takže uplne nevim k cemu to pomuze.
V ukolu u indiana se pise ze se zmenil dopad (vytrvalost a úhyb), uhyb nikdy nefungoval a vytrvalost? Slyším poprvé.. :D Obavam se ale ze to stejne bude zase tak nepatrny vliv ze je to jako by se nic nestalo.
 
Nějaký moula zase opravil jen půlku textu... vytrvalost mu tam zůstala z posledního úkolu na změnu schopností, který byl před 2,5 lety když se měnily bitevní vzorce.
 
Celý ten text je nějaký zmatený. Dodnes jsem si myslel že na Úhybu a Přesnosti (hlavně) duely stojí (jak napovídá i žebříček schopností, kdy tyhle 2 nelze vidět) a dnes se dozvím že to je sekundární obranná schopnost.
 

DeletedUser10258

Guest
Jook: logicky by se to nabízelo, bohužel dávno tomu tak není
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Já si spíš myslím, že si řekli, že když to dávsjí v podstatě zadarmo všem, nemusí to být nic extra a úkolovou řadu se jim další nechtělo vymýšlet. Tak ji udělali opakovatelnou... nu ještě uvidíme, zda to bude fungovat :D
 
No narozdíl od té špinavé vody, je to jen nějaká blbost do inventáře, kterou koneckonců mohu vždy nějak jednoduše zlikvidovat a v nejhorším jde vždycky použít ...
 
V ukolu u indiana se pise ze se zmenil dopad (vytrvalost a úhyb), uhyb nikdy nefungoval a vytrvalost? Slyším poprvé.. :D Obavam se ale ze to stejne bude zase tak nepatrny vliv ze je to jako by se nic nestalo.

Nemusíš mít obavy, vytrvalost je tam jen kvůli lajdácky odvedenému překladu.
V originále je "Zähigkeit und Ausweichen", tj. houževnatost a úhyb. A nezměnil se smysl duelových schopností, ale jejich vliv.
 
Přidám zkušenosti s nálezem třetího klíče po posledním updatu. Na kupci to nyní padá prakticky po pár pokusech (měl jsem PB kolem 830). I ty ostatní věci k tomu pak padají celkem rychle. Poslední truhla na hledání pokladu mi dokonce padla hned na podruhé.

Teď mi to přijde už moc jednoduché.
 
Nahoru