• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Boje u Appomattoxu

DeletedUser13189

Guest
Ale nepovažuji za fér jednání, oslovit nejlepší bojovníky, nabrat si je pod sebe a když máš jistotu že máš to nejlepší, tak se přihlásit na generála. Tím si mě HIVe dost zklamal.
Pepíno 8 napsal/a:
oslovil si nejenom arizonku,co zase vím já...


Proč by to nebylo fér? :) Kdyby to neudělal HIV (jako pořadatel soutěže) ,ale někdo jiný , taky by to bylo nefér?? :) Myslím,že ne... Řídil bych se spíš příslovím :,,Kdo dřív přijde, ten dřív mele,, . V první řadě je to turnaj,který chtějí všichni vyhrát...To že se někdo přihlásí pozdě ,tak dal jen šanci ostatním ,mít lepší tým...Oslovit mohl koho chtěl stejně jako ostatní než se přihlásili :) Myslím ,že podmínky měl každý stejné, pokud teda HIV neskládal tým už když vymýšlel turnaj :D
 
Mám dotaz, proč je na yukonu spuštěný tutoriál, když bylo řečeno že tam úkoly a tychle kraviny nebudou. Člověk to otevře a hned je touto kravinou akorát odtrávený, protože na to není čas. Škoda, člověk se i docela těšit, a hned při prvním otevření je člověk akorát naštvanej a je nás víc.
 
Nebylo slíbeno, že úkoly nebudou. A to z jednoho prostého důvodu - nepodařilo se na to zablokování úkolů zajistit nástroj.

Neměly být duely, avšak to se musí u každého hráče nastavit manuálně, na což bohužel teď nejsou kapacity, protože tento úkon nejde delegovat na nikoho jiné a může to provést pouze comunity manager.
 

DeletedUser15730

Guest
Nedalo by se tam nastavit na rychlý běh? má to být o bojích a ne štěstí, komu se dali už věci... a i do budoucna si myslím, že by to bylo spíš ku prospěchu.
 

DeletedUser

Guest
A nemohl by tento svět pak zůstat natrvalo? Mohly by tu být prima boje na pevnostech trvale :)
 
Tutoriál mi tam nevadil.Přejel jsem ho jednou,mraky zmizely a v poho.Akorát nevím proč jsem si připravil 5 zásobníků,20 amuletů a Nápoj pro nový začátek za 1000 UPD a bylo mi převedeno zásobníků 4,amuletů 9 a nápoj vůbec.Místo toho mi tam převedli pomeranče,jeden kříž,2 těžítka a dvě úlohy na práci....úplně k ničemu :-/
 

DeletedUser12110

Guest
Taky jsem psala o prevod 4 charakterovych medaili.. A mam jednu
 
Chcel by som vediet ci mi niekedy pojde mapa. Na support som pisal vcera mam pri tickete "zodpovezen" a stale tam mam len mraky
Dnes ráno jsem se díval a žádný ticket jsem tam neměl, jinak by jsi to měl opraveno (je možné, že někde u někoho zapadl). Nicméně nejpozději dnes v 19:00 budeš mít opraveno.

Taky jsem psala o prevod 4 charakterovych medaili.. A mam jednu
Teď jsem se díval do souboru vybavení, který poslal FOPPA a medaili na charakterové prémko tam máš jednu. V tomto případě tedy není chyba na naší straně.
 
Když jsem se na to díval, tak jsi ten ticket včera také zavřel, takže se pak těžko divit, že zůstal nevyřešen.
 

DeletedUser

Guest
Nejde se dostat na Yukon. Po proběhlé údržbě se mi svět sice načte, ale okamžitě hodí hlášku : platnost tvé ID vypršela ... Při dalším pokusu o přihlášení totéž, opakuje se to. Cokies a další paměti jsem v PC vymazal, nepomohlo to.
 
jj dikes za informaci HIVe,taky tak a už jsem tu kouk ,jestli k tomu někdo něco nemá,takže má a jsi to ty.Dikes.Nejsem jistý ale do fortu jsem se snad poslal,doufám.Jde o to aby jsme tam byli včas.

Ještě jsem se chtěl zeptat,u Fopíka proběhlo vše v pořádku? A nebo se to kapčá teď nám?

Nic v tom nehledám,jen jestli už to klapalo a nebo ne,víc nic fakt!
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Včera žádný podobný problém nebyl.

Ještě doplním: pokud se dnes svět ještě rozjede (před začátkem bitvy), nemusíte mít obavy, že byste se nestihli dostat k pevnosti. Úměrně k času opravení Yukonu budou individuálně aplikovány kompenzace.
 
Naposledy upraveno:
Nahoru