• Nově připravovaná aktualizace 2.211 je naplánována na úterý 21. listopadu. Upozorňujeme, že může dojít ke změně data i obsahu aktualizace. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, V divoké prérii jsme pro vás ukryli dýně plné překvapení! Najděte všech 100 dýni ještě před tím, než přijde zima a pokryje je všechny sněhem! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze k celé soutěži

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
O půlnoci bude zamčeno vlákno "Zimní počasí dělá divy - do 21. března" .. Pokud chcete něco upravit, nebo přispět, máte poslední šanci.. :)

Zároveň otevírám vlákno pro další část soutěže, ale přispívejte až od zítra.. díky :)

dotaz

Mno já bych se zúčastnil at nejsem furt pasivní, a ted mám otázku; to mám psát do tohoto téma/ta/tu, anebo se tu jen bohapustě klábosí, co?

Příspěvek jsem ti přesunula - diskuze se nachází tady, do toho vlákna, kam jsi přispěl původně, se píší výsledná díla.. ;)

DeletedUser

Guest
Pro Adamafilip:
[SPOIL]Rychle jsem zavřel dveře a běžel k oknu abych se podíval ven a najednou vidím že napadlo 60 palců nového sněhu za noc.[/SPOIL]

Ahoj - až budeš psát další povídku dávej si bacha na míry- v metru a půl sněhu by se Ti ve skutečnosti ta práce o které píšeš na začátku (dříví pro Henryho) dělala dost blbě.Jinak gratuluji 7sup

DeletedUser

Guest
Otázka: Když vyhraju dejme tomu 2. místo v další soutěži, těch 5 nugetů mi bude přičteno na každý můj účet nebo jenom na ten, který si určím?

DeletedUser

Guest
Pro Adamafilip:
[SPOIL]Rychle jsem zavřel dveře a běžel k oknu abych se podíval ven a najednou vidím že napadlo 60 palců nového sněhu za noc.[/SPOIL]

Ahoj - až budeš psát další povídku dávej si bacha na míry- v metru a půl sněhu by se Ti ve skutečnosti ta práce o které píšeš na začátku (dříví pro Henryho) dělala dost blbě.Jinak gratuluji 7sup

jeden palec = 4 milimetry
60x4=240=24 centimetrů

ty palce sem ta dával jen jako takovou zajímavost protože se mi nechtělo říkat centimetry :-))

DeletedUser

Guest
jeden palec = 4 milimetry
60x4=240=24 centimetrů

ty palce sem ta dával jen jako takovou zajímavost protože se mi nechtělo říkat centimetry :-))

Ale fuj, kde jsi toto vyčetl? Pokud má palec 4 milimetry, kolik bys toho asi tak viděl na devatenáctipalcovém monitoru?

Otázka: Když vyhraju dejme tomu 2. místo v další soutěži, těch 5 nugetů mi bude přičteno na každý můj účet nebo jenom na ten, který si určím?

Pokud máš speciální přání na převod nuggetků, tak je možné se domluvit s klubunem, kam bys je rád dostal. ;) (samozřejmě pokud vyhraješ) To bych ale prosila oznámit někam předem, protože odměny posíláme ještě ten den po vyhlášení.

PS: a samozřejmě na svůj účet ;)

DeletedUser

Guest
Tak já se cítím na to 3. místo.....
No-abych pravdu řekl víc se mi líbí to Halalího.
Delicius to má taky pěkné,ale každý má hold jiný vkus.

Zatím mám jen hlasování od jednoho člena týmu, ostatní se ještě nevyjádřili. Jakmile se vrátí klubun z dovolené, dohodneme pořadí a rozdáme odměny. Za zdržení se omlouvám.

DeletedUser

Guest
Děkuji těm kdo pro mé mizerné dílo hlasovali.
Vážím si toho :-)
Umístil jsem se lépe,než jsem čekal....

DeletedUser

Guest
Ááááááá-hurá,mám bronz!
Mohl bych se jen zeptat,jestli těch 50 nugg platí na každém světě zvlášť,nebo dohromady???

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.