• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze k herním chybám

Po migraci se nepočítají přátelské body, nebyl jsem s touto informací před migrací seznámen. Ani po tom nějak nebazíruji, spíš to někde uvést, aby si na to dali pozor i ostatní hráči a ideálně to vyřešit skrz Innogames.
 
V úkolu "Bojovník za svobodu" je v úkolu Bannisterova pomsta uvedeno Zastřel Lorne Bannister což je dosti zavádějící :(
Provedl jsem všechny fígle co znám a stejně jsem nebyl schopen jej ani za cca 40 - 50 duelů "zastřelit"
Pak jsem se díky štěstí (podruhé jsem to již nenašel) na foru dočetl o použití chladné zbraně a ejhle na 2 duely bylo vyřízeno.
Setkal jsem se se stejným problémem u dalšího hráče a nebudeme jistě sami a na závěr forum je dobrý bludiště :D Asi by nebylo od věci to rozumně zeškatulkovat aby si tu pak někdo nestěžoval o opakování otázek ke stejnému případu ;)
 
Asi by nebylo od věci to rozumně zeškatulkovat aby si tu pak někdo nestěžoval o opakování otázek ke stejnému případu ;)

Pochopil jsem :D. On je tam totiž jeden háček. Je rozdíl opakovat otázky, když ses dané debaty účastnil ne-li ji vyvolal a když nemůžeš najít x let staré vlákno, které jsi v životě neviděl a tím pádem ani nemůžeš vědět, jestli vůbec existuje. Ale to je jedno, nechme to už radši být :D. Že je fórum bludiště, s tím naprosto souhlasím.
 
Je fakt, že změnit popisek "zastřel" na "dej KO" nebo "pošli do bezvědomí" by dosti pomohl (ale je to u desítek úkolů a nevím, jestli se to musí měnit po jednom, nebo lze všechny najednou)
 

Symphie

Člen týmu
@polkoi Obávám se, že to není tak jednoduché. Musel by se jít úkol po úkolu, nicméně jsem Miko přednesla tento "návrh" a podívá se, zdali by se s tím dalo něco udělat.
 
Stejne dle meho neni nic obtizneho na tom zmenit jednu nemennou hodnotu, na kterou se beztak vsechny ukoly, ktere tento pozadavek maji, odkazuji..
/pokud to neni udelany amatersky :D
 
Ahoj,tak jsem dodělával "MEICKÉ ZLATO" kde v posledním úkolu je sice uvedeno "zastřel" a výběr ze dvou postav - Emilio Vargas ,nicméně pokud jsem přijal na chladnou zbraň (ve výhře) toho santuse na duel se mi objevila ta druhá postava ve uniformě která je na výhru střelné zbraně :D
Nevím asi to nemá vliv a asi po 40 duelech jsem i dokončil,ale opět je to divné a zavádějící :(
 
Nahoru