• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze k IFBC 3

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Tohle oznámení se u nás teprve chystá, čas do kdy má být zveřejněno je zítra do půlnoci, není třeba proto hned útočit na neinformovatelnost atd... To, že oznámení má někdo dříve neznamená, že nejsme informováni a nemáme v plánu ho zveřejnit do určitého času, který byl určen.
Ahoj,já spíš poukazuji na realitu...4.8 jsem se to dozvěděl (hned rozeslal info na servrech kde hraji),5.8 na to je reakce,že by to dnes mohlo být zveřejněno a 8.8 tedy za 3 dny na to se akce koná.
Já snad i pochopím,že to zase není tak důležité,ale ať prskám o zklamání z celého IFBC ,hodlám to tam nějak doklepat,už proto aby jsem byl v obraze jak dopadnou předělávky na bitvy :D A jak píši Simphie,nehledám chybu ve Vás,ale v celkovém INNU.Protože pokud Španělé a nejen oni to vědí 4 dny předem a věřím,že i dříve je prostě někde zakopanej pes ;)

PS:A rovnou poprosím o informaci ohledně PRAVIDEL AKCE:4) Během bitev organizovaných společností Awesomia byste neměli používat upgradované předměty. Můžete použít pouze normální, zastaralé položky. V případě, že máte aktualizovaný, můžete požádat tým podpory o jeho nahrazení. Vezměte prosím na vědomí, že v případě obzvláště vysoké poptávky se může stát, že se nebudou moci zúčastnit všichni hráči, kteří se přihlásili do bitev.
Předpokládám,že upgradované = vylepšené a mělo by se chodit v normálním setu,tedy zda žádat o rozložení zde či na serveru TS1 (event.the-west.net) A body 5 + 6 ohledně cen,na forum chodím jen zde,Tak případně kde se doptat,žádat a zda jsou jen pro daný server či se budou převádět zase na CZ apod. ;) Děkuji Caleb :)
 
Naposledy upraveno:
Ahoj,dostalo se mi od IFBC podpory odkazu,že mi našinci zodpoví otázky a pomohou zjistit poté výsledky z nadcházející soutěže.
Dozvím se to zde či mám psát ticket?
Můj ticket z IFBC prý byl přeposlán na CZ podporu,děkuji za info :)
Nicméně vybavení,v mém případě zbraně mi nahradili nevylepšenými,tak si žádejte tam ;)

A pro ty kteří nemají tušení jako já o možnostech dostat VIP,set,bitevní itemy apod dávám odkaz zde: https://forum.events.the-west.net/i...tle-formula-on-event-server.52419/#post-56679
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru