DeletedUser
Guest
:tom:Tak já se teda ozývám ........máte v tom pěkný bordel ...všude to jde jenom češi zase špekulují jak obejít předem daná jasná pravidla -datum odeslání odkazu byl jasně dán takže jakékoliv pitomé výmluvy jsou úplně bezpředmětné a celé to smrdí ....Ano, ještě čekáme, kdyby se někdo ozval...
takového párečka třeba vyřadíte pro úplnou blbost ale klidně tady soutěží někdo kdo se účastní i ve slovenském foru pomalu se stejným obrázkem a minimálně Ty to víš moc dobře.....nepsalo se náhodou že první kolo je národní vyloučení ?
Ne každý je tu desetileté děcko která bude držet hubu a mně jste teda svým přístupem pěkně namíchli.Vůbec tady nejde o pitomé nugety(těch mám teď nakoupeno až do jara) ale o princip a protože jsem výrobě obrázku věnoval určitý čas vyzývám všechny co mi tak děkovali a psali že jsou vděční za to co jsem pro ně vytvořil ať mi dají hlas- né proto abych vyhrál (můj favorit je gonzalez) ale abych nas..l lidi kteří se to tady snaží ovlivnit.
PS:pokud bude jakákoliv další soutěž -slibuji že se ji už nebudu účastnit abych tady neprudil a dal šanci mladým talentům - mi osobně už došla trpělivost a svůj čas příště využiju daleko rozumněji -howg 7sup:klubun: