• Nově připravovaná aktualizace 2.207 je naplánována na úterý 26. září 2023. Upozorňujeme, že může dojít ke změně data i obsahu aktualizace. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře... Událost Oktoberfest začíná 14. září, 12:00 a trvá do 10. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze k migraci

Otravoval jsem dlouho s migrací a furt budu otravovat, ale nemá to moc cenu ani smysl....
Šance, že něco zmůžu je tak 3%.
Důvody proč nedovolit migraci na staré světy skoro nejsou. A důvodu přoč by jí měli spustit je spoustu. Bohužel na nic neslyší a jedou si furt stejné dokola jak kolovrátek.

Nezdá se, že by tam byl někdo rozumný a opravdu věděl co by hře pomohlo. Radši otevřou další nový svět na tom aspon chvíli budete sypat peníze za nugety. No jak píšu je to jak zaseklá kazeta, kde se přehrává pořád jedna písnička dokola.

Je zcela pochopitelné, že hráči mohou být frustrací a nespokojeni s rozhodnutími vývojářů a CZ supportu ohledně migrace a dalších aspektů hry. Nicméně, je důležité mít na paměti, že vývojáři a CZ support mají určité plány a cíle pro hru a musí při svých rozhodnutích zvažovat nejen potřeby a požadavky hráčů, ale také technické, finanční a další faktory.

Je důležité, aby hráči měli možnost sdělit své názory a připomínky, ale také respektovali rozhodnutí vývojářů a pokusili se najít kompromis mezi jejich požadavky a omezeními hry.

Naposledy upraveno:
Ahojte, napadl mě dotaz ohledně postupu v přijatém úkolu, např. "pracuj jako kupec 100 hodin" nebo "úhybů v bitvě o pevnost 50". Přenese se tento napůl splněný úkol, tj. rovnou budu moci pokračovat v postupu na světě, kam jsem migroval nebo se to resetuje a bude třeba plnit od nuly?
Odpověď jsem nenašel v často kladených otázkách ohledně migrace.

Rovněž by mě zajímalo, zda se plánuje ukončení tohoto světa. Doba trvání spuštěné migrace je v průměru 10 měsíců (počítáno z Floridy, Georgie a Hudsonu). Zde je to již asi 17 měsíců a svět stále jede. Ptám se ze zvědavosti i kvůli dotazu, kterým jsem začal.

Díky za případné info.

Ahojte, napadl mě dotaz ohledně postupu v přijatém úkolu, např. "pracuj jako kupec 100 hodin" nebo "úhybů v bitvě o pevnost 50". Přenese se tento napůl splněný úkol, tj. rovnou budu moci pokračovat v postupu na světě, kam jsem migroval nebo se to resetuje a bude třeba plnit od nuly?
Odpověď jsem nenašel v často kladených otázkách ohledně migrace.

Rovněž by mě zajímalo, zda se plánuje ukončení tohoto světa. Doba trvání spuštěné migrace je v průměru 10 měsíců (počítáno z Floridy, Georgie a Hudsonu). Zde je to již asi 17 měsíců a svět stále jede. Ptám se ze zvědavosti i kvůli dotazu, kterým jsem začal.

Díky za případné info.
Já mám pro srandu králíkům přijatý úkol asi milión let modlení, a to rozpracované modlení se mi při migraci přeneslo. 1688548128419.png

Oximus

Člen týmu
Ahoj @Old Bekend, co se týče přenosu postupu v úkolu při migraci na jiný svět, tak postup by měl zůstat uložený (@Albireo G - díky za příspěvek). Co se týče definitivního uzavření světa Dakota, tak tento datum bohužel zatím neznáme. Dotazovali jsme se na něj v posledním reportu. Hned, jakmile se ho dozvíme, budete informovaní.

Díky Vám oběma za reakce.
Protože migrace už nějakou dobu jedou, možná, že kdyby se postup v úkolu nepřevedl, objevila by se spousta stížností od hráčů, což asi nebyl nikdy ten případ. Jen to prostě není napsáno ve "FAQ", tak pokud budete mít ofidiální stanovisko od INNO, bylo by dobré to tam doplnit.