Takové věci se nedělají a dělat nebudou. Nicméně bych ti chtěl připomenout některá z pravidel fóra.
Každý uživatel fóra je povinen respektovat rozhodnutí, které stanoví administrátor hry či správci fóra (dále jen moderátoři).
Je zakázáno kritizovat práci či postupy The West týmu. V případě nespokojenosti vůči členovi týmu žádejte delegaci tiketu na někoho z vedení hry, v případě nespokojenosti s prací moderátorů žádejte delegaci tiketu k hlavnímu moderátorovi fóra.
Urážky, vulgarita či provokace vůči moderátorům, supportérům či administrátorům mohou být potrestány okamžitou blokací. Témata a příspěvky vytvořené za účelem vyvolání nějakého osobního konfliktu vůči členům týmu budou vymazány a jejich autor potrestán.
arogancia?navrh- je kritizovanie.... toto je aj na mna mocJedná se zde o kritizování postupůjestli máš nějaký určitý problém s tvou výhrou, tak si ji nepřebírej
ocividne to stale nevymreloarogancia?navrh- je kritizovanie.... toto je aj na mna moc
edit: a to ---- napisal este dakujem a prosim a vetesnik nabudeny tu pise nezmysly o pravidlach![]()
![]()
. dufam ze v cechach nie je komunizmus a nedostanem za toto 50 rocny ban...
cize mam chapat ze nabadas ludi aby nehrali cz svet ?a pre teba slusna otazka znamena problem? robim si screen a zajtra volam inno kde podam na teba staznost kedze zijem v nemeckuNapíšu to velice přehledně a stručně, problémy tu má pouze určitá menšina hráčů. Věřím, že víte, kdo je Crony. Uvítal by Vás s radostí doma.
- tím samozřejmě nemyslím všechny
Zorocize mam chapat ze nabadas ludi aby nehrali cz svet ?a pre teba slusna otazka znamena problem? robim si screen a zajtra volam inno kde podam na teba staznost kedze zijem v nemecku
edit: mame brat tvoj prispevok ze je rasovo orientovany a nemas rad slovakov ?
@Mikosansobi prosim ta mozes sa pozriet na tohoto moda ktory nas bez hanby vyhana za sk svet -rasisticky ?..a to len zato ze dal ---- jednu slusnu otazku.... ako pozeram ako puk.... a to nevravim ze moderator ma situaciu ukludnovat a nie na nas rasisticky utocit...
problémy tu má pouze určitá menšina hráčů
Bud rad, ze mame moderatora, ktery neni povrchni, pokrytecky a rika vse tak, jak si mysli. Aha, moment, ty jsi vlastne doted situaci nesledoval a jen sis prisel pofnukat.@Mikosansobi prosim ta mozes sa pozriet na tohoto moda ktory nas bez hanby vyhana za sk svet -rasisticky ?..a to len zato ze dal ---- jednu slusnu otazku.... ako pozeram ako puk.... a to nevravim ze moderator ma situaciu ukludnovat a nie na nas rasisticky utocit...
Už uběhly 3 dny a z INNA se mi (nám) ještě nikdo neozval, volal jsi už? Nebo to byly jen internet muscle?
Bys mel vedet ze inno na vse reaguje zpravidla 6 let opozdene.Už uběhly 3 dny a z INNA se mi (nám) ještě nikdo neozval, volal jsi už? Nebo to byly jen internet muscle?