• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze k soutěžím

raketak95

Člen týmu
@raketak95 : sorry, ale tohle "Vyhraj duel s hráčem, v němž jako duelovou zbraň použiješ svítivku, přičemž oponent musí mít duelovou zbraň (zbraň ze sady na duely)." jsem pochopil, tak že soupeř nemá v ruce něcojako medvěda, nebo pěst ...
Není problém, myšleno to bylo ve smyslu, že má nasazenou zbraň primárně určenou na duely - proto taky nabízím možnost se doptávat.

raketak95

Člen týmu
Co je ta Svítivka? Pořád mi to vrtá hlavou co to označení znamená.
Dik za vysvětlení
Svítivka je předmět z druhu oblečení (cylindry, hadry), který se nedá koupit u cestujícího obchodníka a v obchodech ve městě. Padá jen z dropu a truhel - obykle má vizuál "svítivý" okraj - tak odtud ta familiární zkratka.

Síce to už mám splnené, ale myslím, že by bolo dobré, keby sa to zodpovedalo:

Pri úlohe "Najdi při práci svítivku s nákupní hodnotou větší než 6 000 $, přičemž v pracovním oznámení musí být kromě svítivky i produkt z práce.": Ráta sa aj "bonusový" produkt, ktorý padá len z jednej práce? Napríklad Juka alebo Borovice pokroucená ?

Btw, dík za skvelú súťaž Raketa. Niektoré časti však vymyslel sám Satan :D

raketak95

Člen týmu
Síce to už mám splnené, ale myslím, že by bolo dobré, keby sa to zodpovedalo:

Pri úlohe "Najdi při práci svítivku s nákupní hodnotou větší než 6 000 $, přičemž v pracovním oznámení musí být kromě svítivky i produkt z práce.": Ráta sa aj "bonusový" produkt, ktorý padá len z jednej práce? Napríklad Juka alebo Borovice pokroucená ?
Ne - beru jen produkt, který je označen v přehledu práce, resp. ty, které mohou padnout v pracích s ? (kupec, nástraha pastí, transport, palisády atp.)

raketak95

Člen týmu
Prosím stejně tak upozorňuji, že další řemeslo je myšlena řemeslná profese, nikoliv řemeslný produkt ze stejného řemesla, které máte zvoleno.

Rakeťáku, díky za soutěž, která pro tebe na výrobu byla jen o chlup lehčí, než pro nás na luštění. bohužel těch sad je už tolik, že 90% jsem musel dohledávat a chvilku mi to zabralo :).

u některých zbraní jsem se potýkal se směrem hlavně (doleva/doprava) občas na jednu občas na druhou stranu. čerpal jsem především z tw calc. spoustu z nich jsem neměl u sebe, tak nevím, jestli je to ve hře tak, jak to bylo v soutěži.

díky moc za soutěže :)

Taky bych se chtěl připojit s poděkováním za soutěž. Jako edaie mě potrápily pušky a jeden opasek (miminum rozdílů mezi sebou + rozlišení) . Smolná chyba při přepisování, které jsem si při kontrole nevšiml, mě bohužel stála bod i šanci na výhru. Snad příště.

PS: Neuškodilo by oznámení na herní světy o probíhající soutěži (možná bylo). Kdybych nezachytil rakeťákovu zprávu v chatu, tak o soutěži nevím :hmf:

raketak95

Člen týmu
Rakeťáku, díky za soutěž, která pro tebe na výrobu byla jen o chlup lehčí, než pro nás na luštění. bohužel těch sad je už tolik, že 90% jsem musel dohledávat a chvilku mi to zabralo :).

u některých zbraní jsem se potýkal se směrem hlavně (doleva/doprava) občas na jednu občas na druhou stranu. čerpal jsem především z tw calc. spoustu z nich jsem neměl u sebe, tak nevím, jestli je to ve hře tak, jak to bylo v soutěži.

díky moc za soutěže :)
Nebylo to tak zlé, já se hlavně bál. že mě s tím pošlete někam skrz složitost (bez calcu/z hlavy bych asi sám o sobě dal jen část nových). Calc byl taky zdroj vizuálů.

Taky bych se chtěl připojit s poděkováním za soutěž. Jako edaie mě potrápily pušky a jeden opasek (miminum rozdílů mezi sebou + rozlišení) . Smolná chyba při přepisování, které jsem si při kontrole nevšiml, mě bohužel stála bod i šanci na výhru. Snad příště.

PS: Neuškodilo by oznámení na herní světy o probíhající soutěži (možná bylo). Kdybych nezachytil rakeťákovu zprávu v chatu, tak o soutěži nevím :hmf:
Jo, propagace byla a je bohužel bolest soutěžení na fóru - v tom se musíme zlepšit. Nepomohlo, že kvůli skrytému vláknu se soutěž v době vánočního výprodeje nemohla objevit jako nejčerstvější příspěvek.

@raketak95 Děkuji za skvělou a zábavnou soutěž, krásný zabíječ času ke klikání :D
Není zač. :)

Nyní prosím omluvte pauzu se soutěžením - doufám, že budeme pracovat na uspořádání Yukonu. Díky.