• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze k soutěžím

Též děkuji za soutěž, a taky díky Albirerovi za pochvalu.
O výhru a odměny mi popravdě nijak nejde, ale přijde mi poněkud zarážející, že se do slosování dostaly i příspěvky, které jsou evidentně a prachsprostě stažené z netu. V tom totiž příliš snahy, kreativity a vlastního rukopisu nevidím. Ještě vzhledem k tomu, že si s tím někteří hráči zjevně dost vyhráli – ať už s použitím AI nebo ne. :)

raketak95

Člen týmu
Ok, abych se taky vyjádřil - díky za pozitivní zpětnou vazbu, kritiku přijímám jako oprávněnou a omlouvám se všem, které to jakkoliv ovlivnilo (nejvíc asi dodatečně diskvalifikovanému vítězi). Umělecká část soutěže povede k rozšíření pravidel a já osobně si nedovedu po této zkušenosti představit, že bych něco podobného pořádal - docela mě přešla nálada řešit, jestli to někdo odněkud stáhl nebo použil umělou inteligenci (+ jak se ukázalo toho nejsem úplně schopný) - navíc jsem vytvořil něco, čímž lidsky jako analytik docela pohrdám, klasifikaci, kde záleží na subjektivním názoru. Celá soutěž možná zbytečně moc v presu, jak na straně přípravy, tak na straně vyhodnocení - kde mi primárně šlo o to, aby se odměny rozdaly včas, což vedlo k výsledku, který asi není dobrý...

Raketaku, furt je to jen hra a ty jsi do podmínek uvedl to co jsi potřeboval a dle toho jsi i vyhodnotil, možná to někomu přišlo nefér nebo vtipné to vyhodnocení, rozhodně ti, ale nikdo nemá za zlé jaké bylo vyhodnocení :)
Nápad to nebyl špatný a víme o lidech, kteří jiné roky soutěžili a byly to skutečné fotografie z kuchyňské linky nebo zahrady. Bohužel, nebo bohudík AI je tu s námi a i pro mně bylo jednodušší si 30 min hrát s AI než péct :D tak snad příště taky náhodně systémem vybírat vítěze, ale to by nebylo fér pro ty kteří se snaží více.

Ok, abych se taky vyjádřil - díky za pozitivní zpětnou vazbu, kritiku přijímám jako oprávněnou a omlouvám se všem, které to jakkoliv ovlivnilo (nejvíc asi dodatečně diskvalifikovanému vítězi). Umělecká část soutěže povede k rozšíření pravidel a já osobně si nedovedu po této zkušenosti představit, že bych něco podobného pořádal - docela mě přešla nálada řešit, jestli to někdo odněkud stáhl nebo použil umělou inteligenci (+ jak se ukázalo toho nejsem úplně schopný) - navíc jsem vytvořil něco, čímž lidsky jako analytik docela pohrdám, klasifikaci, kde záleží na subjektivním názoru. Celá soutěž možná zbytečně moc v presu, jak na straně přípravy, tak na straně vyhodnocení - kde mi primárně šlo o to, aby se odměny rozdaly včas, což vedlo k výsledku, který asi není dobrý...
Ztotožňuji se s Farmersovým komentářem. Každopádně, mně tu jde spíše o princip. Mělo jít o vlastní výtvor, ať už s pomocí AI nebo ne, ta nijak zakázána nebyla. Byl by nesmysl, kdyby zakázána byla, protože ve finále by bylo její použití jen těžko prokazatelné. Ale obrázek stažený z netu lze dnes dohledat během dvou vteřin. Pokud ho pak někdo vydává za svůj, tak je to plagiát, a to je nemyslitelné snad všude. Pochopitelně pokud tedy není náležitě ocitován a ozdrojován. :)

Tyhle soutěže jsou vždycky dobré a nápadité, co se týče rychlosti vyhodnocení – šlo soutěž o den, klidně dva zkrátit. Jen prosím, ať nespadnou pod úroveň soutěží třeba na FB, kde je pro participaci v ní potřeba SPRÁVNĚ odpovědět do komentáře na soutěžní otázku, případně vybrat z několika možností. Je pak úsměvné, že ze zhruba čtyř set komentářů je vybráno šest "výherců" a z toho jsou čtyři, kteří na soutěžní otázku odpověděli špatně.

@raketak95 : Najdi 2 různé řemeslné recepty během 1 práce.

Tohle je nějaký herní chyták ? Protože tak jak to zadání chápu já, tak to splnit nejde.

@raketak95 : Najdi 2 různé řemeslné recepty během 1 práce.

Tohle je nějaký herní chyták ? Protože tak jak to zadání chápu já, tak to splnit nejde.

Chyták to není, je jedna práce, na které to lze splnit => [report=76385756e0e7c1945f]Pracovní oznámení: Pracovat jako kupec[/report]

(už mi padly i 3 v 1 oznamku)

(pokud se to nemá spoilovat, tak to smažte :roll: )

Přílohy

• recept.png
    recept.png
    224,2 KB · Zobrazení: 15
Co to znamená "mít nasazenou relevantní zbraň" v úkolu - Vyhraj duel o méně než 100 poškození, v němž obě strany budou mít nasazenou relevantní zbraň?