• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Diskuze k soutěžím

Místo toho recyklátu nemuselo být nic. Chtěl jsem ještě aby v tomto měsíci byla rychlá a jednoduchá soutěž. Yukon soutěž je v přípravě a čeká na potvrzení.
 
To jsem se chtěl zeptat, když mi support sdělil, že avizované soutěže na yukonu (odměnou mají být mimo jiné gringo zbraně) budou čtyři a budou se konat čtvrtletně, není už nejvyšší čas oznamit první soutěž, aby se stihla do konce března, kdy končí první kvartál?

Ano, vím, že se dá soutěž oznámit a nechat proběhnout velmi rychle, ale vzhledem k tomu, že o výhru tohoto druhu bude nepochybně velký zájem, měla by náročnost soutěže odpovídat odměně. Také bych rád připomenul, že by bylo vhodné udělat soutěž transparentně, aby si každý mohl ověřit, kdo skutečně vyhrál a nebyla tu kvůli těm zbraním další nepřijemná tahanice, která by poškodila už tak pochybnou důvěryhodnost týmu.
Nemáte zač.
A děkuji za odpověď na mojí otázku.
@Mikosansobi @Symphie @Pawn
 
Yukon soutěž je v přípravě a už měsíc čeká na potvrzení.

V reálu to je spíš takhle: vzájemně jsme si rozdali zbraně a to i ty, které jsme asi neměli, místo nápravy či omluvy vznikla výmluva na soutěže, nicméně ty nám nechtějí z centrály pustit a tak víceméně se jen čeká, zda (resp. kdy) tohle celé nevyhnije, protože i sebelepší sada bude někdy překonána lepší a pak bude moc být rozdávána po tuctech ...
 

Symphie

Člen týmu
Do 27. února se mají centrále přednést návrhy na soutěže pořádané na Yukonu, kdy jsme měli naplánovat min. 3, v různé délce (můžeme i více). Co mohu sdělit je to, že momentálně jsou v plánu určitě 3, kde se hráči mohou těšit i na předměty El Gringo. Více informací prostě momentálně nelze sdělit. Jakmile budeme mít od centrály zelenou, vše se dozvíte, nemusíte mít strach, že budete o soutěže ochuzení, vše bude sděleno včas.
 
Já už jsem podával návrh na Yukon soutěž jednou v září a jednou na začátku ledna. Jenom se musí čekat na potvzení od centrály. Taky už na to bedlivě čekám jak to vše dopadne. Jak píše Symphie vše je v pořádku a ničeho se nemusíte obávat. S momentální posilou v teamu a tím myslím lidi jako jsou @Vetešník @EREWAN @navi 93 @Pawn si myslím, že vše bude pořádně promyšleno a prodiskutováno, aby to nebyla pohroma jako minule. (To je fakt, né můj názor)

@IGHAS Kdybys byl v teamu a měl možnost vzít takové zbraně udělal bys to nebo bys je odmítl mít možnost? Já jsem o efektu takových zbraní varoval, ale kdybych si je nevzal bych bych hlupák, že jsem to neudělal nebo by to bylo hrdinství? Osobně si myslím, že žádné Gringo věci nepatří do hry.
 
@Legate : předměty, které kvalitativně převyšují možnosti toho, co jakkoliv mohli získat hráči, bych si rozhodně nevzal (nenosil), dokonce ani bych téhle možnosti neuvažoval - tak moc mi to přijde mimo mísu.

Legate: A kdybys je vyhrál, vzdal by jses jich pro jinou odměnu?

IGHAS: Ne, to už beru legální možnost jejich zisku
 
Naposledy upraveno:
Už je schválili a dnes začíná Yukon,měl začít v 16 hod,ale vzhledem k tématu,změně SEČ a všeobecné rychlosti INNO začne asi později :D
Už se těším ;)
Díky Miko :)
 
Gringo zbraně byly v tabulce za duelový Yukon a ten se spojil s bitevním, oba byly z tabulky odmazány a napsalo se to pod příspěvek. Celkem budeme moci na Yukonu, který vypukne v září rozdat 6 zbraní ze sady El Gringo.

Kdo chce, tak si informace ověří u kteréhokoliv z členů a rejpalové si najdou vždy nějakou zálibu :)

Níže sdílím původní rozvrh :)

Schválené soutěže na Yukonu:

ZačátekKonecJméno soutěžeOdměny
DubenKvětenVelikonoční honstarý avatar, UPD, použitelné předměty
ČervenČervenDuelová soutěžgringo zbraně, gringo oblečení, titul, UPD, použitelné předměty
ČervenecSrpenLetní kreativní soutěžpředměty z kreativní sady, starý avatar, UPD
ZáříŘíjenMistrovství v bitvě o pevnoststarý avatar, UPD, použitelné předměty pro bitvu o pevnost
ListopadProsinecZimní výzdobastarý avatar, UPD, předměty z kreativní sady, použitelné předměty
 
Nahoru