děkujeme za zpětnou vazbu...
Ahoj a kde jsi zahlédl nějaké info o registraci???Poslední hádankovou řadu dokončilo asi deset lidí, u soutěží typu zadej 3x práci je to cca 35 hráčů, tady máme podmínku 50/30 aktivních hráčů a "průměrné" ceny. Chápu, že jste tyhle limity vymýšleli celé 4 měsíce, ale z pohledu hráče opravdu není moc motivační se hlásit do soutěže, u které je skoro jisté, že skončí před termínem (možná i před začátkem) a bez cen. To je snad lepší ten měsíc klikat další svět etc ...
EDIT: Jinak to, že dneska má fungovat registrace, která nefunguje, to určitě pomůže výslednému dojmu, že se má cenu hlásit
Registrace je od dnešního datumu do 24.4.2022 do 15:00 takže na to není jenom dnešekDíky za info IGHASA to jsem to proklikábal a četl několikrát a stejně mi to ušlo
Jako pokud je registr jen dnes a nebude to oznámeno na hře tak to se nemusí asi nic konat![]()
tejto sutaze sa NEZUCASTNIM (urcite niesom jediny), pretoze tie ODMENY za to nestoja. 3/4 z tych veci viem ziskat beznym hranim na normalnom svete.Do 27. února se mají centrále přednést návrhy na soutěže pořádané na Yukonu, kdy jsme měli naplánovat min. 3, v různé délce (můžeme i více). Co mohu sdělit je to, že momentálně jsou v plánu určitě 3, kde se hráči mohou těšit i na předměty El Gringo. Více informací prostě momentálně nelze sdělit. Jakmile budeme mít od centrály zelenou, vše se dozvíte, nemusíte mít strach, že budete o soutěže ochuzení, vše bude sděleno včas.
Ahoj,tak zkusil jsem WIKI nic.Porím kde je možnost vidět co odměny obsahují???
Eventová sada zbraní z let mezi 2019 - 2021 (ne výherní) - tedy jde o zbraně které byli k setům a jaké to jsou???
Speedy Gonzales - to myslím jsem kdysi na WIKI našel,ale kdysi...myslím v době kdy jsme lelkovali právě na Ykonu
To můžou být například zbraně Madisona, Clyde, Cannary, Edisona.Eventová sada zbraní z let mezi 2019 - 2021 (ne výherní)