• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze k uzavření světa

Wilde, já do toho prachy nevrážím, i když by to tak mohlo vypadat :) poslední příspěvek Innu byl když zavedli na černý pátek westernové věci, takže 2024 ;) a i tehdy jsem koupil jen jednu sadu +2 pušky , ale to je fuk, myslím, že uzavírání světů na spotřebě nugg vliv nemá, jelikož někteří nugggeti na s9 a nenugeti S1 a po migraci by nugetili na S1..
Opravdu nevrážiš peníze ? :D

Zbraně Austina maš odkud ? :D za dobrý slovo ? :D a ty NUGGETY mají dost vliv na všechno za tu dobu už bys to měl vědět... ;)

Johny ;)

Kozmicz

Člen týmu
Máme nové vedení a tak bychom všichni očekávali krátké oznámení jaké jsou plány.

Jasně chápu, že se rozkoukavá a nemá mu to nikdo za zlé, ale věcí co Miko slíbila a nedotáhla je poměrně dost.

Prosím dejte si s příští poradou 20 minut a napište na oznámení ( třeba pod seznam lidí nového teamu) a Váš postoj na palčivá témata jako jsou - slíbené duel NPC, soutěže ( nyní tedy jednu máme, za což díky!) , třeba i Speedy, plány CZ supportu pro tenhle rok obecně a hlavně jak migrace na CZ !! Na S9 je sice počet hráčů vyšší než je limit, ale 40% lidí má Nick na S1 a S9 a hlavní pouze jeden, druhý zruší klidně hned :)

S9 je už úplně out, dám všechny nugg co jsem za poslední roky nasbíral a dám je za to, že mi dáte migraci na S1 :D Miko mi na to nic nenapsala takže to asi jde :D

Díky za čas @Kozmicz

Farm
Ahoj, na některé věci se ti již vyjádřil Rakeťák (za což díky), za mě osobně nemám problém otevírat diskuzi na palčivá témata a určitě se tomu nebudu vyhýbat. V tuto chvíli nejsem schopen dát možná jasné odpovědi, ale již z týmového callu vím, že přidání NPC duelantů, redukce aktivních světů (migrace), spuštění speed světu, jsou věci, které komunita chce řešit a určitě se tato témata musí s InnoGames otevřít.

Nechci nic slibovat, ale i mě přijde redukce CZ světů třeba na 5-6 potřeba, je však otázkou, kolik ve skutečnosti hráčů by si to přálo, protože některým "pohodovým" hráčům může vyhovovat to, že na světě je méně hráčů, méně interakce, méně prohraných duelů atd.

Pokud máš nějaká další témata, můžeme je "nakousnout", zjistím možnosti a uvidíme co bude v našich silách udělat.

Ahoj, na některé věci se ti již vyjádřil Rakeťák (za což díky), za mě osobně nemám problém otevírat diskuzi na palčivá témata a určitě se tomu nebudu vyhýbat. V tuto chvíli nejsem schopen dát možná jasné odpovědi, ale již z týmového callu vím, že přidání NPC duelantů, redukce aktivních světů (migrace), spuštění speed světu, jsou věci, které komunita chce řešit a určitě se tato témata musí s InnoGames otevřít.

Nechci nic slibovat, ale i mě přijde redukce CZ světů třeba na 5-6 potřeba, je však otázkou, kolik ve skutečnosti hráčů by si to přálo, protože některým "pohodovým" hráčům může vyhovovat to, že na světě je méně hráčů, méně interakce, méně prohraných duelů atd.

Pokud máš nějaká další témata, můžeme je "nakousnout", zjistím možnosti a uvidíme co bude v našich silách udělat.
Loni tuším byla anketa přímo po přihlášení do konkrétního světa, zda migraci chci nebo nechci :) možná to bylo 2023, takže můžete toto opět "nasadit" a uvidíš jak si který svět stojí. Každopádně 6 světů by byla paráda a na rukou bychom tě nosili

Já jsem proaktivně zkoušel udělat anketu S9 vs S1, ale neviděl jsem podporu od supportu tak jsem to nedotáhl...

Ak by sme chceli vždy vyhovieť všetkým, tak nikdy nevyhovieme nikomu. Kto chce málo interakcie, môže hrať Farmeramu. Otázka znie, čo je ekonomické a čo manažment vidí ako správnu cestu. To hovorím z pohľadu niekoho, kto je za nejakých 5 svetov max a stopku každoročnému novému svetu - čo sa však ale nikdy nezmení, lebo ten finančný boost pred Vianocami z nových svetov sa Innu veľmi hodí.

Kozmicz

Člen týmu
Loni tuším byla anketa přímo po přihlášení do konkrétního světa, zda migraci chci nebo nechci :) možná to bylo 2023, takže můžete toto opět "nasadit" a uvidíš jak si který svět stojí. Každopádně 6 světů by byla paráda a na rukou bychom tě nosili

Já jsem proaktivně zkoušel udělat anketu S9 vs S1, ale neviděl jsem podporu od supportu tak jsem to nedotáhl...
Nemá cenu provádět znovu anketu, pokud k tomu nebudeme vyzváni ze strany InnoGames či pokud z jejich strany nebude viditelná naděje, že by k redukci počtu světů mělo dojít. Vytvoření takové ankety může dávat pocit hráčům, že výsledek ankety může být závazný, ale v tomto směru má konečné rozhodnutí vlastník hry, firma InnoGames.

Ak by sme chceli vždy vyhovieť všetkým, tak nikdy nevyhovieme nikomu. Kto chce málo interakcie, môže hrať Farmeramu. Otázka znie, čo je ekonomické a čo manažment vidí ako správnu cestu. To hovorím z pohľadu niekoho, kto je za nejakých 5 svetov max a stopku každoročnému novému svetu - čo sa však ale nikdy nezmení, lebo ten finančný boost pred Vianocami z nových svetov sa Innu veľmi hodí.

A kdo chce hodně interakce, může hrát Counter Strike. Musíš na to pohlížet oběma způsoby, nejen tím, že ten "tvůj" pohled je ten správný. Někteří hráči nechtějí hrát na světě, kde je bude neustále někdo duelovat, vybrali si klidný svět a mají právo na něm působit. Tím nechci tvrdit, že migrace je špatná, ale musí tam být vždy pohled z obou stran.

PS: Toto je archivní sekce fora. V této sekci by se již neměly dále otevírat nějaké diskuze, pokud chcete dále diskutovat, můžeme otevřít lahvičku v salónu u Harryho Waltera, ehm... teda Henryho Walkera. :)

Nemá cenu provádět znovu anketu, pokud k tomu nebudeme vyzváni ze strany InnoGames či pokud z jejich strany nebude viditelná naděje, že by k redukci počtu světů mělo dojít. Vytvoření takové ankety může dávat pocit hráčům, že výsledek ankety může být závazný, ale v tomto směru má konečné rozhodnutí vlastník hry, firma InnoGames.

A kdo chce hodně interakce, může hrát Counter Strike. Musíš na to pohlížet oběma způsoby, nejen tím, že ten "tvůj" pohled je ten správný. Někteří hráči nechtějí hrát na světě, kde je bude neustále někdo duelovat, vybrali si klidný svět a mají právo na něm působit. Tím nechci tvrdit, že migrace je špatná, ale musí tam být vždy pohled z obou stran.

PS: Toto je archivní sekce fora. V této sekci by se již neměly dále otevírat nějaké diskuze, pokud chcete dále diskutovat, můžeme otevřít lahvičku v salónu u Harryho Waltera, ehm... teda Henryho Walkera. :)
Ahoj,ano ať si zůstanou na klidném světě (i když nechápu proč) ale ti co by si chtěli uchovat postavu,ale hrát aktivněji jsou tam uvázaní,tak ti by zase měli dostat šanci se pohnout tak kde nevysej kostlivci a pavučiny...teď jsem na foru položil otázku,mám sehnat Wauppeho modré oblečení komplet a našel jsem jen opasek.Tak co na světě který je nečinný?

Někteří hráči nechtějí hrát na světě, kde je bude neustále někdo duelovat, vybrali si klidný svět a mají právo na něm působit.

Ale někteří migrovali před deseti lety a mohou mít pocit, zejména proto, že aktivita se v cílových světech se vyvíjí různě, že jsou "trestáni", za to že "nepřemýšleli 10 let dopředu". Tj. za mne je debata o migraci i v rámci aktivních (cílových) světů prostě legitimní a bude se tu objevovat v různých obměnách stále a tyhle odpovědi prostě nefungují.