• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze ke 3 vánočním soutěžím

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 31870

Guest
Zde můžete diskutovat o všech soutěžích.
 

DeletedUser

Guest
otázky k vánočním úkolům

Chci se zeptat sem se májí psát ty úkoly?
 

DeletedUser

Guest
Měl bych ještě jeden dotaz... Do jaké doby se to má situovat? Již před 24.12? Nebo až od 24.12.-1.1.? A musíme vycházet z produktů co jsou ve hře, nebo můžeme vymyslet vlastní?
 

Deleted User - 31870

Guest
Vánoční úkoly obvykle začínají začátkem prosince a jsou až do Štědrého dne.. Aby se jednalo o sérii, musí být minimálně 2 úkoly. Produkty si můžete vymyslet i své vlastní (ale pokud budete používat nějaké cizí ne příliš známé předměty, tak aspoň vložte nějaký obrázek, ať víme, o co se jedná).
 

DeletedUser

Guest
Tak co tomu říkáte? :::))::

Vánoce

[SPOIL]Od 5.12.

Vánoce (zima buší na dveře)
Barman Henry Walker: Ahoj, Adam108, zima nám už buší na dveře a já kvůli vánočním přípravám nemám čas sehnat nějaké dřevo nebo uhlí na topení, pomohl bys nám?
Cíl: Přines Henrymu Walkerovi nějaké uhlí a dřevo.
Požadavky: 5x uhlí, 10x dřevo
Barman Henry Walker: Moc a moc ti děkujeme, teď budou přípravy na Vánoce snažší, když víme, že máme čím topit, tady máš nějakou odměnu.
Odměna: 120 XP, 120$

Vánoce (přípravy)
Barman Henry Walker: Hej, mohl bys mi s něčím pomoct? Víš, jaké to je mít na štědrovečerní večeři plný bar lidí? Bude jich tolik, že ani nestihnu do Štědrého dne sehnat všechny ingredience. Ty nám určitě pomůžeš, že? Odměna tě nemine.
Cíl: Přines Henrymu nějaký cukr, teplé jídlo, bobule a tequilu.
Požadavky: 10x cukr, 5x teplé jídlo, 1x tequila
Barman Henry Walker: Já věděl, že to zvládneš, mám další starost z krku, tady je tvá slíbená odměna a ještě něco na posilnění. Už tě nebudu dál obtěžovat.
Odměna: 90 XP, 300$ ,Whiskey

Vánoce (zloduch)
Barman Henry Walker: Jsem nešťastný. Přípravy na Vánoce mi pořád někdo kazí. Takhle přípravy na Vánoce nestihnu! Adam108, potřebuji tvoji pomoc. Víš, co by to pro mě znamenalo, kdyby jsem přípravy nestihnul? Taková ostuda! Prosím, pokus se ho najít. Mám takové podezření, že je to muž, který tu pořád okouní kolem mého salónu. Vždy, když ho uvidím, zamíří někam ke kamenolomu, mohl bys tam na chvíli jít a toho muže pozorovat a zjišťovat, co kuje?
Cíl: Pracuj v kamenolomu a pozoruj onoho muže.
Požadavky: Pracovat v kamenolomu (8 hodin)
Barman Henry Walker: Á, podle toho, co mi říkáš, to bude asi ten muž, co mi maří mé přípravy, ale máme zatím málo důkazů. Děkuji ti, požádám šerifa a on mi určitě pomůže.
Odměna: 300 XP

Vánoce (důkazy)
Šerif John Fitzburn: Henry mě požádal o pomoc s tím zloduchem. Mám podezření, které hraničí s jistotou, že to byl Billy, to je zástupce barmana v sousedním městě, takže konkurence je možná důvodem k maření Henryho příprav na Vánoce. Ale my pořád nemáme dost důkazů, měli bychom nějaké sehnat, k usvědčení Billyho. Ten bar je ještě v nedostavěném panském domě, běž tam a okoukni to. Přines s sebou samozřejmě nějaké důkazy.
Cíl: Běž stavět panský dům a přines nějaké dokumenty.
Požadavky: Stavba panského domu (5 hodin), 1x dokumenty
Šerif John Fitzburn: A heleme se, tyto dokumenty jsou o vedení baru, všimni si jedné věci: V dny, kdy u Henryho Billy mařil přípravy, tak je tu najednou neodůvodněný přísun peněz do barové pokladny. Také je tu zaznamenán brigádní plat pro Billyho, ale také bez důvodu, zdejší barman si ho najal, aby mařil plány konkurence! Už máme důkazy!
Odměna: 250 XP, 30$

Vánoce (duel)
Šerif John Fitzburn: Tak, teď jen zbývá si to s Billym vyřídit. Důkazy máme, není důvod se něčeho bát.
Cíl: Vyřiď si to s Billym.
Požadavky: Poraž Billy (duel)
Šerif John Fitzburn: No, doufejme že konkurence dá pokoj. Je vidět, že jsi nyní po tom všem shonu honu zdatnější.
Odměna: +3 vytrvalost, 50 XP

Vánoce (smutný Henry)
Marie Roalstad: Henry je v poslední době smutný. Je to asi z toho všeho shonu, co se tady odehrával. Musíme ho nějak potěšit. Pojď, uděláme mu ozdoby a pochoutky na stromeček, co říkáš? Henry bude mít určitě radost, teď je jen v baru a stále dělá přípravy na Vánoce.
Cíl: Přines Marii pomeranče, mouku, cukr, vodu, bobule, džbán a drahokamy.
Požadavky: 3x pomeranče, 5x mouka, 6x cukr, 3x vodu, 5x bobule, 2x džbán, 3x drahokamy
Marie Roalstad: Jé, Henry bude mít určitě radost! Už nebude myslet na vyzdobení vánočního stromečku.
Odměna: 500$, 600 XP

Vánoce (šála)
Barman Henry Walker:To, že ničení mých vánočních příprav zavinil barman a majtel salónu ve vedlejším městě mě překvapilo. Měl jsem s ním relativně dobré vztahy. Tady vidíš, že kvůli penězům se i vztahy rozpadají, zoufalé věci se dělají: ničení mých příprav. Ani si neumíš představit, jak jste mě potěšili! Už se díky tobě a Marii nemusím starat o výzdobu vánočního stromečku! Vem si za to ode mě jako dárek vánoční šálu.
Cíl: Vem si od Henryho šálu.
Požadavky: -
Barman Henry Walker: Tady jí máš.
Odměna: Vánoční šála

Od 21.12.

Vánoce (katastrofa) Časově omezený úkol do 24.12.
Barman Henry Walker: Adam108, rychle! Stala se katastrofa! Přes noc někdo vniknul do mého a úplně to tu zdevastoval! To je katastrofa! Jak mi jen to stihneme opravit? Za pár dní je Štědrý den a pokud to nestihneme, tak... To bude zlé! No, musíme se o to pokusit... Přines bednu s nářadím, ať můžeme začít opravovat. Ne ne, raději 3, pro mě, tebe a šerifa... Prosím!
Cíl: Přines 3 bedny s nářadím.
Požadavky: 3x bedna s nářadím
Barman Henry Walker: Adam108, tys mě zachránil! Sice ještě není Štědrý den, ale za tvou dobrotu si dárek vezmi už teď.
Odměna: 200$, 650 XP, 1. dárek

Od 24.12.

Vánoce (Mariin dárek)
Marie Roalstad: Šťastný Štědrý večer, Adam108. Ne ne, dárek mi nedávej. Pro mě je největší dárek to, že jsme společně zachránili Henryho. Bez nás a šerifa Johna by nezvládnul udělat všechny přípravy a sám by za 3 dny neopravil bar. Ale ty za svou snahu si dárek zasloužíš.
Cíl: Vem si od Marie dárek.
Požadavky: -
Marie Roalstad: Tak si ho jen vezmi!
Odměna: 2. dárek

Vánoce (Johnův dárek)
Ahoj, ahoj, Adam108... Dárek si opravdu zasloužíš... Nu, ty víš za co... Chudák Henry... No, tak já to nebudu prodlužovat, vezmi si ho!
Cíl: Vem si od Johna dárek.
Požadavky: -
Šerif John Fitzburn: Hele, pak bych tě chtěl ještě o něco požádat... Musíme vypátrat to, kdo zničil Henrymu bar. My už to přeci víme, ale zas nám chybějí důkazy. Ale nejdřív si vezmi dárek!
Odměna: 3. dárek


Vánoce (Waupeeův dárek)
Waupee: Ahoj, Adam108, nemysli si, že jsem na tebe úplně zapomněl. Jen jsem viděl, jak si unavený z toho, jak Henrymu někdo něco pořád dělal. Chápu to. Nechtěl jsem tě ještě víc zatěžovat. Je Santa... Tak tady máš od něj dárek! Jeho sáňky!
Cíl: Vem si od Waupeeho Santovy sáňky.
Požadavky: -
Waupee: Jsou pěkné, ne?
Odměna: Santovy sáňky

Od 25.12.

Vánoce (spravedlnost)
Šerif John Fitzburn: Tak, jak jsem ti slíbil tak teď jdeme dořešit to s tím vyrabováním Henryho salónu... Víš co? Já jsem šerif, rovnou tam do toho baru vtrhneme oba dva a dokumenty si vyžádáme! Souhlasíš? Jsi připraven? Tak jdeme.
Cíl: Jdi s šerifem.
Požadavky: neznámé
Po kliknutí na tlačítko pokračovat:
Šerif John Fitzburn: Ha! Hlavní barman se nám postavil do cesty! Vyřiď si to s ním, já si to vyřídím s ostatními.
Požadavky: vyhraj nad Hlavní barman (duel)
Šerif John Fitzburn: Tak to bychom měli... Je tu i Billy! Prohledejme je... Hlavní barman má u sebe Henryho odznáček! Máme důkaz!
Odměna: 300 XP

Vánoce (dokonání spravedlnosti)
Šerif John Fitzburn: Ještě o tom všem musíme napsat do novin, že nějaké natiskneš? Budeš tak hodný? A natiskni jich hodně, to se jen tak nevidí!
Cíl: Jdi tisknout noviny a pak je prodávej.
Požadavky: Tisknout noviny *West star* (10 hodin), Prodávat noviny (8 hodin)
Šerif John Fitzburn: Uf, už to máme všechno za sebou. Adam108, šťastné a hlavně klidné Vánoce. Tady ti něco za tvou statečnost dávám.
Odměna: 800$, 900 XP, vyznamenání "Šťastné a klidné Vánoce"[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Ahoj, k té tipovací sotěži. Jsou 4 otázky a já mám na každou otázku 3 odpovědi? Tedy 12 dohromady?
 

Deleted User - 31870

Guest
Ano.. :) Je jedno, během kterého tipu uhodneš odpověď, ale podle pořadí v příchozích správných odpovědích budou nejrychleji tipující hráči ohodnoceni body.. Pokud bys tedy dnes jako první uhádl všechny otázky, můžeš získat 12 bodů (4*3). Když během 3 pokusů uhádneš jen 2 otázky jako první, dostaneš 2*3 = 6 bodů.
 

DeletedUser7906

Guest
TAk už se video přeměnuje do AVI pak ho nahraju a bude to :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Ten tip na piva je nejtěžší.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Standis, pěkné video. Jen dvě věci mi tam trochu vadily. Slovo "jinší" bych nahradil slovem jinačí nebo jiný a slovo "radši" bych nahradil slovem raději. Jinak pěkný
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Kolikátého je uzávěrka soutěže úkoly? A do kdy se bude hlasovat nebo jak to bude?
 

DeletedUser7906

Guest
Tak chystám úplně jiné video..bude to úplně něco jiného :)

PS : bude to trapas :D :D :D :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Videa jsou oboje moc hezká, ale škoda že tu už není Katro... Ten by se vyřádil ::):

/EDIT/: Kdo by ho neznal, jeho videa:

Tutorial

"Oficiální video"
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser7906

Guest
Jn Katro byl na videa borec..já teď zkouším něco úplně nového--a bude to ještě o něco obohaceno...snad se to aspon trochu povede.... :)
 

DeletedUser6146

Guest
otázky

jak to mám uhodnout kdyz to nikde neni napsane tak bych poprosil o nápovědu kde to hledat popřípadně webovou stranku
dik albert
 

Deleted User - 31870

Guest
http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=19253

V tomto vláknu se v uvedené dny (dalším je 16. prosinec, tj. dnes!) kolem 8. hodiny večer objeví sada 4 otázek, na které se odpovídá..

Chceš-li si prohlédnout otázky, které doteď byly zadány, podívej se na konec prvního příspěvku a rozklikni si spoiler - pak si rozklikni spoiler u jednotlivých datumů.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru