Nově připravovaná aktualizace 2.190 je naplánována na úterý 17. ledna. Upozorňujeme, že může dojít ke změně data i obsahu aktualizace. Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
332.9 km ale jedeme s přítelem, zase tak moc na vzdálenost bych nekoukala, ideální to nebude mít nikdo (maximálně ten, kdo bydlí přímo v okolí).. hlavní je prostředí a program
hm... takže si ani neškrtnu... tátova přítelkyně je těhotná a má nějak takhle termín.. a já budu s mamkou doma.. pochybuju že by jela takhle daleko na celej den..
Tak ja to mam 37km Hehe. Rad bych jel. Ale musim prekecat rodice Jinak nepojedu sam, musel by jet nekdo kdo je muj kamos z TW Tam jeste potkam nekoho z virginie a ten me pak zmlati ne ? hehe
já ani nevim jak daleko... ale tak 50 km praha a pak trasa praha brno..no hezká štreka ale určitě tam budu....a doufám že tam uvidím zvlášť ty co loni strašně moc chtěli jet jen sraz byl uprostřed ČR a ne na moravě
Já nepojedu,protože do Boskovic jezdím jen jednou ročně.A to na festival na pomoc pro židovskou čtvrť.A sraz se asi festivalu nevyrovná.
Ale musím říct,že jste vybrali opravdu překrásné místo na sraz.
Jde vidět,že máte dobrý vkus-
V tomto čase má manželka termín, takže také nepojedu. Ale zajímalo by mě to házení nožem a sekerou - i když asi jen na čumendu. Doma házím zadarmo, na závodech jen za startovné. Kdo to bude organizovat? Externista nebo někdo z TW?:zásek: