• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v bitvách o pevnosti 2017

DeletedUser3338

Guest
Když je možnost vybrat si i chrakater, neuděláme si tady na fóru nějaký optimální poměr dobrodruh : duelant : dělník : voják, ať tam pak nejde třeba 100 sniperů? Určitě budu mít zájem se turnaje zůčastnit za jakýkoli charakter :-)
 
Přesně k tomu směřuje upozornění na volbu inventářů... Protože budeme zcela jistě potřebovat spoustu hráčů s inventářem 1. U nich pak lze operativně doladit, zda budou vojáci, dělníci, dobrodruzi či duelanti s HP. U inventáře 2 bychom již dost ztráceli, protože na hp má pouze průzkumníka a třetí inventář nemá dokonce nic co přidává HP.


Můžu tedy připojit informaci, že já jsem se zaregistroval s inventářem č. 1. Těch bude zcela jistě potřeba nejvíc.
 

DeletedUser3338

Guest
A půjde normálně obchodovat s věcma?

Jinak zase třetí inventář má nejlepší věci pro střelce, takže i ten by se mohl hodit :-)
 
Ano, trh normálně bude fungovat. Druhý i třetí inventář mají truhlu Garretta, ale druhý má navíc výhodu truhly barta. Pizarro ve třetím nevím, nakolik je zlepšuje možnosti střelce.
 

Pawn

Člen týmu
1)Soutěžní server bude mít všechny prémiové možnosti vyjma nákupu schopností a atributů.
Tudíž to znamená že premko = utrácení nugget musí být i tam, nebo všichni premka automaticky budou mít ?
2)Co se týče beden, tak obsahují čistě oblečení beze zbraní, jízd?

// a dále pak bych se zeptal na upřesnění co se lvlů týče.. na .net Twista odepsal totiž toto, takže předpokládám že je jedno s jakým lvlem jdeme, jde víceméně jen o účet.
"All players will be set to level 150. When you log into the world, your character will have 149 AP and 447 SP to spend."
odkaz - Twista

V tom případě - V FAQ toto - "Počet schopností a atributů závisí na úrovni tvého charakteru." neplatí.
 
Naposledy upraveno:
1) Prémiové fce budou k dispozici, ale nugety na jejich aktivování si každý musí zajistit sám. Ať už nákupem nebo denní aktivitou. Nicméně všichni dostanou do inventáře 3x VIP na 3 dny.

2) Bedny obsahují to, co obsahují. U hombreho je oblečení, jízda i zbraně. U Barta oblečení a jízda; u garretta oblečení a zbraně atd.

K té úrovni - některé věci se měnily a nejsem si zcela jist, jak nakonec dopadla tato, ale poptám se.
 

DeletedUser8423

Guest
V tom případě - V FAQ toto - "Počet schopností a atributů závisí na úrovni tvého charakteru." neplatí.
FAQ net forum napsal/a:
Number of skill and attribute points depends on your character level. Your character level will be set to level 150, which means you have leveled up 149 times. This means that the character has 149 attribute points and 149 * 3 (447) skill points.
Ale jo platí. I když budou mít všichni level 150, tak se od toho levelu odvozuje kolik budeš mít volných schopností a atributů. V českém překladu jen nemá být to pokud. V registraci si taky nevybíráš postavu se kterou tam půjdeš, ale jen svět kam ti dají případnou odměnu. Charakter volíš až přímo na šampionátu.
 

DeletedUser16637

Guest
Ahoj, jdu asi teda naposled z Colorada :(
Jdu za duelanta a beru invent č. 3
Ovšem nebude mě bolet, pokud generál vybere jiné hráče ;)
 

DeletedUser16637

Guest
No, registrace se mě neptala, z jakého chci světa... a na charakter, to se řeší dodatečně, nebo jsem to přehlédl?
 
Ano, charakter si volí každý až na místě. Přenášené informace o postavě jsou minimální. Není tam ani schopnostní, inventářová, charakterová a zřejmě tedy ani zkušenostní (levelová) podoba. Takže se řeší jen to, na který svět předat odměnu.

A znovu opakuji: Neunáhlujte se prosím s výběrem inventářů, alespoň dokud se mi nepodaří zjistit více informací o možnostech změn.
 
Kolik je přihlášených zatím asi neví nikdo.

K tomu výběru inventářů: pokud si vyberete první inventář s hombreho sadou, určitě se nic špatného nestane. Ten se bude hodit vždycky. A pokud byste měli jistotu, že se dovedete registrovat bleskově, jakmile k tomu bude vydán pokyn, můžete klidně s registrací počkat. Nicméně je to tak, zbývá bohužel již jen týden.
 

DeletedUser8423

Guest
Momentálně se registrují hráči. Z nich CM vybere velitele. Ti si zvolí tým z registrovaných hráčů a jde se na to. Nějak nechápu na co čekat s výběrem inventáře...Na konci registrace bude snad o nějakou informaci víc než je teď?
 
Nahoru